Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1226

Tema: majke protiv udruge Roda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    ja zaista ne mislim da su članice/članovi udruge najsavšenija bića na svijetu, ali mi je totalno nevjerojatno da bi netko tu na forumu ili na SOS-u majco koja ne doji rekao da je odvratna.
    Ima tu negdje tema o dojenju nakon operacije smanjivanja grudi i svi živi su tješili ženu da dojenje nije jedini izraz majčinstva i ljubavi prema svom djetetu i da ona tim neće biti ništa lošija majka od bilo koga drugog.

joj rossa, zar si zaboravila na Davorove postove i kako se njemu svašta dopuštalo, i kako je vrijeđao majke koje ne doje.

Ili teme gdje se za majke koje su rodile na CR govorilo da one nisu rodile svoju djecu, da nisu rodilje...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    joj rossa, zar si zaboravila na Davorove postove i kako se njemu svašta dopuštalo, i kako je vrijeđao majke koje ne doje.

Ili teme gdje se za majke koje su rodile na CR govorilo da one nisu rodile svoju djecu, da nisu rodilje...

jesam tu već dugo, ali moram priznati da se toga ne sjećam. možda je bilo prije nego sam postala ovisnica, a možda nisam pazila na satu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •