Stranica 13 od 26 PrviPrvi ... 3111213141523 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 1271

Tema: Odbrojavanje 2015...by yummy_mummy

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    LadyB i,si pišnula?
    Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da izdržiš još bar dan,dva .I za plusić!
    Naravno, prije svih mogućih očekivanja da test išta pokaže ali sam ga pišnula svejedno za zagrijavanje sad već ko prava iskusnjara
    Naravno bio je negativan jer sam ja trenutno 6 dana do očekivane menge, ali nisam si mogla pomoći. Skužila sam da mi je ustvari lakše ovako, popišam se kad mi dođe i kad sam znatiželjna, a kako je to redovito prerano onda nekako mi ublaži iščekivanje i čudo kad je negativan, do menge se priviknem na tu misao. Možda zvuči blesavo.

Nisam spavala ništa sinoć baš me ubila ta nesanica, tako da danas zombie mode. Petticoat ne znam kad si ti zaspala al evo jedna

Što se tiče simptoma, nemam ama baš nikakvih čak ni onih koje inače imam pred M...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hvala ti žužy na odgovoru za briseve,ti si stvarno hodajuca enciklopedija!

mene sise rasturaju,tocnije bradavice ali s obzirom da sam prije 2 ciklusa imala umisljenu mucninu,nista ja tim simptomima ne vjerujem, test mi stoji u ormaricu i cekam 32DC ili 33 DC da pisnem...

za vikend sam se razbolila,(mala me zarazila) i jutros u apoteci kupujem propolis za grlo i ova me pitacemo li onaj jaci,sa alkoholom?
    i ja kazem da moze....i sad citam da taj nije za trudnice...LOL....valjda to malo sto se prsne po grlu ne smeta u ovoj mozebitnoj fazi....
    i kapsule cesnjaka koje imam doma isto tako nisu za trudnice,ne znam zasto...a mislila sam i njih pit kad sam osjetila da ce me copit prehlada....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 02.02.2015. at 11:37

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Dame moje ja dobila jutros

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj djevojka00 prvotno napisa Vidi poruku
    Dame moje ja dobila jutros
    Znam kako ti je ali nemoj previše tugovati, samo pink think na idući ciklus doći će i to

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    hvala ti žužy na odgovoru za briseve,ti si stvarno hodajuca enciklopedija!

mene sise rasturaju,tocnije bradavice ali s obzirom da sam prije 2 ciklusa imala umisljenu mucninu,nista ja tim simptomima ne vjerujem, test mi stoji u ormaricu i cekam 32DC ili 33 DC da pisnem...

za vikend sam se razbolila,(mala me zarazila) i jutros u apoteci kupujem propolis za grlo i ova me pitacemo li onaj jaci,sa alkoholom?
    i ja kazem da moze....i sad citam da taj nije za trudnice...LOL....valjda to malo sto se prsne po grlu ne smeta u ovoj mozebitnoj fazi....
    i kapsule cesnjaka koje imam doma isto tako nisu za trudnice,ne znam zasto...a mislila sam i njih pit kad sam osjetila da ce me copit prehlada....
    Ajme totalno te kužim, znam kako je kad zabriješ i onda kasnije skužiš koliki si brijač Ja sam zato počela ignorirati sve moguće ''simptome'' jer sam i ja tako prije par mjeseci zabrijala da imam neke ozbiljne od njih koje sam interpretirala ko da sam trudna 100%, čak sam zvala i ginekologicu...koja je jadna valjda bila vrlo susretljiva kako sam nedugo prije toga imala biokemijsku pa me nije odje..ala po kratkom postupku . Sad sam pametnija, ignoriram sve .

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Znam kako ti je ali nemoj previše tugovati, samo pink think na idući ciklus doći će i to
    Joj draga moj a bas sam htjela plusic na testu nekada imam osjecaj da ce za to trebati dugo dugooo ... Ma ne smijemo se opterecivati previse kad bude bude zar ne ?

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj djevojka00 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj draga moj a bas sam htjela plusic na testu nekada imam osjecaj da ce za to trebati dugo dugooo ... Ma ne smijemo se opterecivati previse kad bude bude zar ne ?
    Draga moja, ja sam ga godinu dana cekala.... samo se smiri i opusti, koliko dugo raite na bebi?

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Helo curke!
    Wiii ja u gornjem domu Hvala za kavicu, eto pijem vec drugu, diglo me dijete u 6i30, spremili se za vrtic i odmah se uhvatila spremanja ladica Zatrpana papirima do vrata

Sent from my iPhone using Tapatalk

ljubavna1pogled avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

da, treba biti pozitivan, novi ciklus - nova nada!

bilo bi super kada bi se mogle isključiti, ali ja sam isto stalno fokusirana na novu trudnoću, nije mi ni ova ovulacija prošla, a ja već računam kada će druga, ne samo druga već i treća kako bi mogla vidjeti jel mi mm tada tu ili ne, pa onda gledam kako su termini poroda po tim ovulacijama ono psihijatrijski slučaj.

i svaki puta si kažem, take it easy i nemoj misliti na torticu. i
    budem ok par sati, i onda sve upropastim, idem googlat i tražit nešto, makar zabavne članke o bebama. ah ah.
    pa me strah da možda nam baš neće upaliti od prve ili koje baš zato što sam toliko fokusirana.
    ma nikako čovjek miran

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj ivchica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga moja, ja sam ga godinu dana cekala.... samo se smiri i opusti, koliko dugo raite na bebi?
    Draga moja, nekih 4 mj nije puno ali ja kao ja ja bih to odmah

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj ljubavna1pogled prvotno napisa Vidi poruku
    da, treba biti pozitivan, novi ciklus - nova nada!

bilo bi super kada bi se mogle isključiti, ali ja sam isto stalno fokusirana na novu trudnoću, nije mi ni ova ovulacija prošla, a ja već računam kada će druga, ne samo druga već i treća kako bi mogla vidjeti jel mi mm tada tu ili ne, pa onda gledam kako su termini poroda po tim ovulacijama ono psihijatrijski slučaj.

i svaki puta si kažem, take it easy i nemoj misliti na torticu. i
    budem ok par sati, i onda sve upropastim, idem googlat i tražit nešto, makar zabavne članke o bebama. ah ah.
    pa me strah da možda nam baš neće upaliti od prve ili koje baš zato što sam toliko fokusirana.
    ma nikako čovjek miran

Totalno te razumijem ja cim kasni jedan dan odmah gledam sve simptome pola toga si umisljam, pa nek mi je malo muka na poslu odmah zabrijem da sam trudna .. Bas sam slucaj za sebe strasno :D

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    LISTA ZA 03.02.2015.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(NE)ČEKALICE:

ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
    zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
    ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
    petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
    ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc

ODBROJAVALICE:

nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    <mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
    *sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
    žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hej koke...

ladyB,sretno u ljubicama
    I skroz znam o čemu govoriš...i meni je lakše pišnuti kad sam znatiželjna,kad mislim da bi več pokazalo,nego se mučiti u mislima i pitati se.

djevojka,bila sam tako slobodna i stavila te na listu odbrojavanja dana ciklusa. Ako ne želiš,samo reci

ivchica,kak si nam ti? Daj nam malo o simptomima..znaš da smo željne

zasad skulirana , !

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ima li koga za kavu??

Friško skuhana, poslužite se!

Ja se pokušavam malo odmaknut, al neide.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Žužy nema problema ))

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

'jutrooo!

ja sam se prestala pipat po sisama ali me jutros u krevetu MM kreno pipat i reko da su mi ful tvrde i narasle,a zaboli me prilicno cim krene bradavice....
    sad se on cijeli nalozio i da ima dobar feeling jer bi termin trebo bit oko njegovog rodjendana...jer cura nam je imala termin oko mog rodjendana...

mene je ginic koji ima petero djece umirio da mu je za trece trebala godina dana....ova jedna poznanica ima troje djece i za svako je trebalo od godinu do dvije....

a sta je sa ludnicom,vidim u dan smo sa ciklusom???
    hellokitty sto je s tobom?
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 03.02.2015. at 11:40

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    'jutrooo!

ja sam se prestala pipat po sisama ali me jutros u krevetu MM kreno pipat i reko da su mi ful tvrde i narasle,a zaboli me prilicno cim krene bradavice....
    sad se on cijeli nalozio i da ima dobar feeling jer bi termin trebo bit oko njegovog rodjendana...jer cura nam je imala termin oko mog rodjendana...

Evo i ja sam ti primjer s prvim odmah ostala trudna, a evo sada s drugim vec vise od godinu dana nista Svaki novi ciklus nova nada

mene je ginic koji ima petero djece umirio da mu je za trece trebala godina dana....ova jedna poznanica ima troje djece i za svako je trebalo od godinu do dvije....

a sta je sa ludnicom,vidim u dan smo sa ciklusom???
    hellokitty sto je s tobom?
    Evo i ja sam ti primjer, s prvim djetetom odmah a s drugim nista vec vise od godinu dana, svaki novi ciklus nova nada

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Pozz, da vam se i ja javim, nisam odavno. Prvo moram komentirati ovo pipanje cica, mene i kad ne bole, ja ih toliko izgnjecim da me pocnu boliti, pa onda razmisljam jel me stvarno bole ili...?! Zacarani krug haha U prijevodu, i kad nema simptoma ja ih nadjem haha Drugo, moram vam se pohvaliti da sam napokon nasla divnu gin, i da od iduceg mj idem na fm, do sada mi se nije dalo jer su mi ovi gon kod kojih sam mogla ici bili katastrofa. Rekla mi je da nemam pol.jajnike ni po izgledu ni po nalazima jedini problem po njoj je manjak estrogena, radi cega endometrij nije dovoljne debljine (ako sam dobro povezala). Pitala sam je i za ovaj caj sto pijem, rekla je da samo nastavim, i objasnila mi na kojem principu funkcionira (sto me je odusevilo, jer su ovi gin prije pljuvali na sve to). Btw, O mi je bila kad sam ja i mislila 10-11dc, tako da caj stvarno funkcionira, svi ciklusi su mi do sada bili 30+ dana (plus anov.), a zadnji (kad sam pocela piti caj) 26dc i ovaj znaci ocekujem 25dc. Ja sam sva odusevljena, i bas mi je nekako ulila nadu. Ugl bas sam happy Sorry na romanu, al morala sam..

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Koji caj pijes?

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Caj od hrastove kore, pijem 1 salicu dnevno iako se moze i do litar. Al i ovako ima efekta, ako nista, stabiliziraju se ciklusi.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cuuuuuuuuuuure...
    Ne znam od kud da krenem, danas mi je 9dpo i 5 dana do očekivane menge.

Jutros sam se digla i odlučila pišat test jer eto, svi znate da ustvari opsesivno piškim i prije nego što trebam
    Popiškila jedan, i nešto vidim blijedo blijedo al ustvari ko da i nije..pa uzmem drugi jer ti s neta što dolaze u pakiranju od 100 komada imam na bacanje a i čujem da neki ni ne šljakaju..i tako uzmem ja još jedan- i na sva tri neka nevidljiva sjena koja me ubila u pojam al vidim je tu je i nešto mi nije dalo mira...odem ja u ljekarnu po pravi test GRAVIGNOST ULTRA i piškim ponovo (ne znam od kud mi urina više ) i u roku od 2-3 minute krene se farbat linija u rozo a ja skačem ko luda po kući jer ne mogu vjerovat!!! ja mislim da je to to!! moja euforija je trajala kedno 10 minuta, zovem M ali srećom se nije javio jer bi mu rekla i preko telefona.Sad čekam da dođe s posla!
    Svoje strahove o ponavljanju biokemijske neću ni artikulirati, ali nekako se tješim da mi je crta s biokemijskom bila blijeda i čak blijeđa a menga je bila u kašnjenju..tako da, vibrajte mi dobre i pozitivne vibre neka se dobro zaljepi ovaj put

evo fotkica da se veselite sa mnom
    http://i58.tinypic.com/10dgtwz.jpg
    Posljednje uređivanje od LadyB : 03.02.2015. at 15:29

<mišica> avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

lady, čestitam od srca )))))))))))))))))))))))

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Tu je crta cestitam.
    Za koji dan ces ti opet pisati i biti ce jos tamnija boja

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

LadyB cestitaam

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    Caj od hrastove kore, pijem 1 salicu dnevno iako se moze i do litar. Al i ovako ima efekta, ako nista, stabiliziraju se ciklusi.
    Gdje ga kupujes??? I koliko kosta

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Hej koke...

ladyB,sretno u ljubicama
    I skroz znam o čemu govoriš...i meni je lakše pišnuti kad sam znatiželjna,kad mislim da bi več pokazalo,nego se mučiti u mislima i pitati se.

djevojka,bila sam tako slobodna i stavila te na listu odbrojavanja dana ciklusa. Ako ne želiš,samo reci

ivchica,kak si nam ti? Daj nam malo o simptomima..znaš da smo željne

zasad skulirana , !
    Draga moja, nemam ti nis pametnoga za napisati... nemam nikakvih velikih simptoma, ne pijem kavu jer mi sami miris smeta, tu i tamo osjetim maleno probadanje dolje, ali sad mi je to normalno, jer znam da se tijelo prilagodjava. Spava mi se navecer za poludjeti, vec oko 9 sam na pola mrtva.. hahaha... Cice jos uvijek velike i bolne... i jedva cekam 23 da se idemo gledati... Betu sam vadila samo jedan put jer su mi rekli da nema potrebe vise... i tak... Vjerujem da je sve u redu i vjerujem da cemo ga/ju cuti za 2 tjedna....

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Cuuuuuuuuuuure...

Jutros sam se digla i odlučila pišat test jer eto, svi znate da ustvari opsesivno piškim i prije nego što trebam
    Popiškila jedan, i nešto vidim blijedo blijedo al ustvari ko da i nije..pa uzmem drugi jer ti s neta što dolaze u pakiranju od 100 komada imam na bacanje a i čujem da neki ni ne šljakaju..i tako uzmem ja još jedan- i na sva tri neka nevidljiva sjena koja me ubila u pojam al vidim je tu je i nešto mi nije dalo mira...odem ja u ljekarnu po pravi test GRAVIGNOST ULTRA i piškim ponovo (ne znam od kud mi urina više ) i u roku od 2-3 minute krene se farbat linija u rozo a ja skačem ko luda po kući jer ne mogu vjerovat!!! ja mislim da je to to!! moja euforija je trajala kedno 10 minuta, zovem M ali srećom se nije javio jer bi mu rekla i preko telefona.Sad čekam da dođe s posla!
    Svoje strahove o ponavljanju biokemijske neću ni artikulirati, ali nekako se tješim da mi je crta s biokemijskom bila blijeda i čak blijeđa a menga je bila u kašnjenju..tako da, vibrajte mi dobre i pozitivne vibre neka se dobro zaljepi ovaj put

Lady cestitkeeeeee!!!!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Lady ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

lady

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pisnula sam i digitalni clearblue koji imam u sefu za ovakav slucaj i kaze + (1-2 tjedna)..

Kako sam uranila sa svim,i imam jos cekat dana, jel ok da cekam i zovem doktoricu tek iza ocekivane menge? Kad se ide na prvi pregled?

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

LadyB cestitam od srca!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Lady super! Cestitaaaam!

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

U ljekarnoj ga kupujem, nekih 10-15kn. Mislim da ga ima u svakoj.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

lady čestitam to je prava crtica

pravi si primjer da testić i pet dana prije očekivane M može pokazati +

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Lady B, čestitam!!!!!!!

a na pregled tamo 10-ak dana nakon očekivane menge otprilike

Ribica 1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Cuuuuuuuuuuure...

Čestitam od

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Cuuuuuuuuuuure...

Iako sam nova ovdje..još se nisam stigla ni predstavit curama niti zahvalit Nivesi što me je pozvala ovdje (Hvala do neba)..nadam se da mi neće nitko zamjeriti ali kad sam pročitala ovaj post nisam mogla a da prvo ne komentiran. Znam kako je to pišati 800-sto testova i svaki put ćekati ili crtice ili pluseve... kad ono ništa..

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala vam cure
    Vi ste od pocetka moja najveca podrska
    M je pustio suzicu od srece i svom snagom se nadamo da ce ovaj put biti taj nasa prva beba

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

LadyB bit ce sve super

Ovo je za nazdravit

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

ma hoce samo polako i uzivajte!
    ja sam ti isto popiskila + puno ranije neg je ocekivana M bila: 22.d.c. navecer, odmah ujutro (23.d.c.) sam nazvala dr. i narucila me na betu sutra dan (24.d.c.), a na pregled 31.d.c.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Iako sam nova ovdje..još se nisam stigla ni predstavit curama niti zahvalit Nivesi što me je pozvala ovdje (Hvala do neba)..nadam se da mi neće nitko zamjeriti ali kad sam pročitala ovaj post nisam mogla a da prvo ne komentiran. Znam kako je to pišati 800-sto testova i svaki put ćekati ili crtice ili pluseve... kad ono ništa..
    Dobro dosla i jos prije nam otisla sa trbuhom do zuba!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro!

Kava je poslužena!

Lady čestitam!

Ives dobro nam došla.

Ajme kako je vani tmurno.

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jutro!
    Kava se pijucka
    Dijete u vrticu, a mama je skuzila da cim otvori oci ide na Rodu

<mišica> avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

jutro
    imam jedno pitanje za iskusne
    namjeravam od idućeg ciklusa piti čaj od vrkute, čitala sam da ga se ne smije uzimati s hormonalnom terapijom. e sad, znači li to da ga uopće ne smijem piti cijeli ciklus dok sam na klomifenu ili samo te dane kad pijem klomifen (3-7dc)?

Petticoat avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Misica ja ga ne bi pila jer cajevi bilo vrkuta, marulja ili ostali nisu bezazleni, mogu potuc ucinak klomifena.To je moje misljenje, ako sam u krivu neka me neko ispravi. Nisam uzimala klomifen ali sam pila cajeve koji su u mjesec dana uspjeli dovest ciklus na 28, i puuuno plodne sluzi...

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

LadyB, jesi i danas dva-tri zapišala?
    znam da ja jesam onda, s guštom, svako po ure

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    LadyB, jesi i danas dva-tri zapišala?
    znam da ja jesam onda, s guštom, svako po ure
    Nego sto cim sam se probudila jos uvijek ne vjerujem

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Navratila slucajno i vidim krasne vijesti :D

LadyB cestitam ti i neka sve bude u redu

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nego sto cim sam se probudila jos uvijek ne vjerujem

povjerovat ćeš

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj <mišica> prvotno napisa Vidi poruku
    jutro
    imam jedno pitanje za iskusne
    namjeravam od idućeg ciklusa piti čaj od vrkute, čitala sam da ga se ne smije uzimati s hormonalnom terapijom. e sad, znači li to da ga uopće ne smijem piti cijeli ciklus dok sam na klomifenu ili samo te dane kad pijem klomifen (3-7dc)?
    u ciklusu u kojem si na klomifenu nemoj uzimati nikakav caj. sretno s klomicima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •