Pokazuje rezultate 1 do 50 od 320

Tema: Što napraviti kad dijete gurne ili udari drugo dijete?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Još samo ovo - za svako dijete neće uvijek upaliti iste metode. Čak i za jedno te isto dijete neće uvijek upaliti isti pristup - to se mijenja.

Dok su moji bili mali, morala sam BITNO drugačije strategije smisliti za mlađega (on je zahtjevan i kompliciran karakter - nije mu od boga nego od matere, he he he) a stariji je bio pitom, tipično lako odgojivo dijete. Nije to nikakva moja zasluga, tako je ispalo. Da su mi oba sina bila kao stariji, vjerojatno bih se čudom čudila svima koji odgoj djece smatraju teškim i zahtjevnim. Igrom slučaja, brzo sam shvatila da stvari nisu uvijek jednostavne.

Ali to je kako ti padne grah - onaj koji je bio zahtjevna beba, ispao je nezahtjevan vrtićanac. Onaj koji je bio zahtjevan vrtićanac, lakše se socijalizirao kasnije. Nešto je išlo lakše, nešto teže. Sve u rok službe. Odgoj djeteta se kroji po mjeri SVAKOG POSEBNO. Mi tu možemo pisati što je kod naših palilo - čisto zato da oni koji čitaju imaju pregled raznih mogućnosti i dobiju eventualno još koju ideju. Ali svako dijete je priča za sebe.

Sada mi se čini da je to razdoblje prebrzo prošlo.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 13.02.2015. at 10:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •