U KBC Ri daju betu vaditi tamo neki 19dt. Valjda zato da kad izvadiš bude zacementirano il trudnoća il ćorak.
U KBC Ri daju betu vaditi tamo neki 19dt. Valjda zato da kad izvadiš bude zacementirano il trudnoća il ćorak.
Ipak idem sutra vaditi betu.. 11dnt.,a izvadit cu je i 15dnt pa ce mi sve biti jasno... Simptomi se pojacavaju,uubijajuu me bolovi u preponama,donjem dijelu ledja,maternica,jajnici,krevet mi je odjednom pretvrdJavim se sutra iza 14h s rezultatima
![]()
Draga samo ti odi vaditi betu i javi na lijepu brojku ~~~~~~~~~
Nemas se ti sto njega ustrucavati zvati...on je tvoj odabrani lijecnik i treba da ti bude na raspolaganju i da te savjetuje i da ti da podporu a ne da ti govori da kak ti je palo na pamet da radis test.....uostalom on je odabrao svoj poziv i nesmije se dati isprovocirati na takve stvari i to jos pokazati pacijentu.
Sorry al ovo je moje misljenje i potpisujem ginger sto ti je napisala....
Cekamo te sutra![]()
ne znam zašto ali i meni su rekli vaditi betu 17dnt blastica, naravno da nisam izdržala, vadila sam 14 i 16dnt, a plus na testiću imala 10dnt
Ja recimo nisam radila test niti betu prije nego mi je dr rekao da radim, a pogotovo se nisam javljala dr.u prije nego mi je rekao da mu se javim.
Meni je to normalno i pristojno, s tim da ne osudujem nikoga tko radi drugacije jer znam da je tesko biti strpljiv.
Ali ja razmisljam na nacin da ako imam br. mobitela od dr. i stvarno je na raspolaganju, neugodno mi ga je zivkati vise nego treba, jer covjeka mozda upravo zove zena koja ga doista hitno treba...stavim se u poziciju da sam ja na mjestu onog drugog
Ne osudjujem ni ja
Al meni je isto normalno (zapravo puno normalnije) i pristojno izvaditi betu onda kad se i te kako moze znati je li pozitivna ili negativna, a ne razvlaciti to, samo da bi doktoru bilo jednostavnije
Ja sam svom lijecniku poslala mail sa slikicim pozitivnog testa na 10dpt trodnevnog odmah ujutro i covjek je bio bas sretan i rekao da ceka lijepu betu
Jos mi samo fali da me spota jer sam radila test, ah...
Znaciiii! 11.dnt beta 450!!!!!!!!!!!! Ja sam u šokuuu!!!!
Hvala svimaaJavila sam doktoru,nije mu bilo bas pravo sto ga nisam opet poslusala..ali rekao je da ponovim u srijedu i javim mu... Jednostavno sam morala ici vaditi betu i nije mi krivo
ocekivala sam brojku oko 100 , a onoo puuno vise!
dunja![]()
Dunja cestitam !!!
Hvaala svima na cestitkama! Sad cekam srijedu i nadam se pravilnom duplanju![]()
dunja12, bravoo!!
Nisam ovdje često, ali vidim da bubekica ima lijepih vijesti...držim palčeve za dalje!!
Listam na mob forum uvijek, jer je mali manijak za laptopom i ne smijem ga ni pokazat. Mislila sam na spermiogram kao što Ginger kaže. Ali očito sam neku stranu preskočila i nešto krivo povezala??...sori![]()
Cure sretno svima~~~~
Tužnicama veliki zagrljaj šaljem...
Ovdje vas je puno, hoćete li pogledati ovu temu?
http://forum.roda.hr/threads/87354-q...85#post2737385
Spermiogram i dalje skace, ali izgleda da fora s laksativima pali...
A u zadnjem postupku je bila neka full rana/mala biokemijska.
Sad cekam m (nakon skidanja s utrica nisam dobila, ono sto sam krvarila pod njima je ocito bilo to) pa se narucujem na konzultacije u betaplus, ali u postupak necemo prije jeseni.
Samo da se prijavim u cekalice transfera![]()
Jucer bila punkcija..
Nisam bas pratila temu, ali svima iskreno zelim puno srece u postupcima u kojoj god fazi bili..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Danas mi je 4dnt i jako me probada cerviks na trenutke. Jel moze bit jos neka infekcija od katetera?
Joj ne znam... Mozda i nije cerviks al bas je iznutra neka cudna bol probadanja koja traje kratko... Ne znam vise sta je :/
Posljednje uređivanje od manola : 17.02.2015. at 19:31
Čitam vas već danima..i tako sam depresivna da mi se ne da ni odgovarati..najradije bi se plakala..osjećam kao da život prolazi kraj mene a ja stalno čekam da počnem živjeti..obavljam sve svoje obaveze..ali nisam sretna..vaš sam tužna..i pričam s drugima ali nitko me ne može utješiti..ne mogu više dočekati taj dan da budem trudnainseminacija nam nije uspjela i koliko god kratko mi zapravo bili u ovim postupcima (jedan tempirani ciklus, jedan aih) prirodno pokusavamo vec vise od dvije godine..i tijekom te dvije godine svaki ciklus sam cekala sretnu vijest i u pocetku sam mislila da ce se to desiti odmah prvi mjesec ali nije..pa nije ni drugi..ni treci..itd..i tako vrijeme prolazi..osjecam se sve starije i starije a nista se ne događa
ovaj put smo se dogovarali za ivf ali ipak odlucili pricekati jet sam nedavno imala urinarni infekt..i sad trebam napraviti briseve i papu..i znam da je to the right thing to do ali svejedno sam tako tuzna sto nikako doći do cilja..i zapravo samo odbrojavam dane
oprostite, ali negdje sam se morala pojadati..
Fuksija
Znam da je teško,znam da nema rijeci utjehe,znam da te skoro nitko ne razumije ja čak skoro nikom nisam ni rekla za ivf i ostale teškoće a najgore mi je bilo kad mi kažu joj opusti se i bit će ili kad me pitaju a sta vi čekate?
Znam da svaki mjesec tražiš simptome i imaš samo jednu zelju,sve znam.
A znaš li ti da uvijek postoji nada i da nikad nasmiješ klonuti koliko GOD teško bilo moraš imati puno snage a i živaca pogotovo za mpo u našim državnim klinikama.sve sam to prošla 2 GOD iščekivanja operacija i ivf-ova i na kraju jedan mali smotuljak koji neda mira, i opet sve idem ispočetka već 2 neuspjela ivf-a od toga jedna trudnoća bez ploda i kiretaža i evo skupljam snage za dalje nisam odustala nemoj ni ti. Znam da ti je svega dosta ali moraš dalje odmori se od svega skupi snage i nedaj se.
Citam sve ovo i tocno znam o kojim osjecajima pricate,znam da su neke od vas prosle neusporedivo vise nego ja. U iscekivanju druge bete strahujem i molim se da sve nastavi kako treba,da na kraju postanem mlada majka koja ce biti ponosna na svoju djecu i na sve sto je prosla da ih dobije. Krenila sam na mpo sa 22 godine. Dok je moja generacija izlazila,zabavljala se,ne razmisljala o problemima,ja sam primala inekcije,tablete i sve ostalo sto i vi prolazite. Nisam se mogla pomiriti s tim da to prolazim sve sa 22 godine. Ja sam za neplodnost svog supruga saznala i prije braka,ali nisam htjela odustati od nas,nisam znala sta me ceka...mozda i bolje...i nakon sve boli ja ugledam betu 450... i ponosna sam na sebe ,a zenama koje su to sve prosle vise puta skidam kapu do poda.
Drage moje, hvala vam na rijecima utjehe..stvarno treba biti jak i izdrzati sve ovo..i emocionalno, i psihički i fizički i financijski..svakako..najteze je ovo emocionalnoi sigurno cu sve zaboraviti i biti sretna onaj dan kad dođem do cilja al do tad sam kao na 'pauzi' i samo čekam i odbrojavam..
13dnt beta 1420!!
krasna beta!
kad je uzv?
Hvalaaaultrazvuk u utorak...
![]()
Dunja
Fuksija...zašto ne IVF? Meni su nekako inseminacije zavaravanje protivnika, pogotovo kod privatnika...2 moje prijateljice opelješili privatnici na inseminacijama, a iz prvog IVFa ostale T i to u državnoj bolnici- ok to mora biti i sreće, ali....tako da iš iš tuga i skupljaj snage pa na IVF....
što se tiče financija zeznuto je, pogotovo nama koji putujemo u ZG...najgore je to što nemamo pravo ni na putne troškove jer nam je najbliži KBC Osijek- a za njih nemam komentara!!! Ja pljunem 500 kn samo do ZG i nazad..jer nemam bus koji mi dođe na vrijeme u ZG....no snalazimo se kako možemo...
Sjećam se samo našeg početka, imala sam 27 g i bila PREMLADA da bi odmah došla na red u državnoj, pa me zavlačili sa raznim nalazima koji su bili bespotrebni...sada imam 34 pa sam valjda dovoljno stara da krenem.....sorry ako sam off topic.....
Dunja..bravo za vas! Sigurno je osjećaj prekrasan! Sad uživaj
Pa mi planiramo sad na ivf..dok je samo htio probati sve opcije prije ivf-a..pogotovo zato sto je htio krenuti s manje agresivnim postupcima da se manje dira u prirodu i sve to jer vec imamo dijete s teskocama..
Trebali smo ici odmah ovaj ciklus na ivf ali smo odlucili pricekati dok obavim kontrolni urin jer sam imala infekciju do nedavno..i da obavim briseve i papu jer nisam dugo..a onda na ivf...
Dunja cestitam, fuksija samo hrabro i pozitivno!
Meni je danas 6dnt otkad sam progledala stvara mi se visak sline u ustima i povraca mi se. Jucer sam primila brevacid 1500, jel to moze biti uzrok? Da ne umisljam bzvz lazne simptome. Hvala
hm da može biti od boostera jer je to hcg pa može izazvati takve sdimptome. a imala si et blastica ili? sad test ne možeš ni raditi jer biti bio pozitivan zbog bevactida. a opet može bit i od trudnoće...
Da et 2 blaste... A znam da test mogu za 6 dana...![]()
nisam u toku ali svima velike plusice , bete i skolske trudnoce!
dunja12, čestitam, beta je mrrrrak!
Nažalost, moram prijaviti biokemijsku, sinoć prokrvarila, beta mizerna. Idući tjedan startam iznova.