Citiraj Violinchek prvotno napisa Vidi poruku
Cao cure!
Nova sam na forumu ali vas dugo citam i imam par pitanja.
Dobila sam 11 kom "Hugga Buns" platnenih pelena ovakvih kao na slici (Storma obrisala sliku) i sad ne znam jesu li one AIO ili trebam kupovati i zastitne gacice? I ako ove jesu AIO a imacu jos 15tak rucno radjenih pelena koje nisu AIO koliko zastitnih gacica trebam kupiti za pocetak? Znaci imacu 11 AIO (ako su AIO ) i jos 15 platnenih bambus pelena od tete sivalice i ne znam koliko mi zastitnih gacica treba? Jedna prijateljica stavlja obicnu pampersicu kao zastitne gace i onda navece pred spavanje iskoristi i tu pelenu do kraja pa je baci, sta mislite o tome?
I jos jedno pitanjce U ove hugga buns idu ulosci koje nisam dobila pa sad ne znam koje uloske da kupim i gde to da kupim i koliko komada? (da li tacno 11 koliko imam i pelena ili vise/manje?) Ako imate neke preporuke za uloske bicu zahvalna!
Inace imam jos vremena do kraja aprila, ali volim da sto pre znam sta mi sve treba pa da to obezbedimo na vreme.
Inace pokusacemo sa bezpelenashtvom svakako, a ovo sve sam ionako dobila - samo cu uloske i zastitne gace kupovati.
Eto... pozdrav i hvala svima unapred!
Violinchek,
nije dozvoljeno stavljati slike u post. Ukoliko želiš podigni ju negdje i daj link pa ću staviti u tvoj post