S pet tjedana na vaganju pedica je primijetila tremor kad ga je stavila na vagu (znale bi mu se zatresti nogice kad bih ga polegla na leđa), a navodno bi to trebalo s mjesec dana proći. Došli smo kod neuropedice kad je imao dva i pol mjeseca na EEG koji je bio sasvim uredan, a i ona je rekla da to nema nikakve veze, pa i da je imao malo dulje tremor. U međuvremenu je primijećen i hipertonus. UZV mozga smo radili s 4 mjeseca, neuropedica je čak smatrala da nema potrebe, ali kad smo već ušli u sustav da obavimo i to.
Što se mogućih uzroka tiče, čitajući pomišljala sam i na stalne kontrakcije koje sam imala zadnja dva mjeseca, a i pred porod mi je jedan dr. rekao da je granična periferna cirkulacija u mozgu (pa su me htjeli ranije poroditi, no moj dr. je sljedeći dan na color doppleru to opovrgnuo). Ne mislim da je išta od toga, tko bi to znao. Ja zapravo u tome niti ne vidim problem (sad), handling je super stvar mada se nisam slijepo držala, o vježbanju da ne govorim. Dobila sam svojedobno genijalne savjete od oke i leonise kako odbijača privoliti da vježba, ali meni to nije uspjelo.
Posjeo se s 9 i kusur, propuzao s 10 i kusur mjeseci i prohodao, evo, sa 17 i pol, i mislim da je sve ok.