Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3113

Tema: Motorički razvoj djeteta u 1. godini života

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Probala sam kroz igru. Neće, voli da je po njenom, počne plakati, ja prestanem, pa se igramo, pa onda opet i tako se natežemo po cijeli dan i vrlo malo efektivno odradimo. Probala vojnički. Pola sata bez obzira na plač i bacakanja. Nakon toga počela protestirati kad god ju uzmem, izvijati, prevrtati, udarati me nogama... danas nismo ništa, a sutra ćemo kod tete vježbalice službeno otvoriti sezonu. Naši rade u serijama po pet, znači ovaj tjedan vježbanje svaki radni dan po sat vremena... 'Ko živ, 'ko mrtaf.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Probala sam kroz igru. Neće, voli da je po njenom, počne plakati, ja prestanem, pa se igramo, pa onda opet i tako se natežemo po cijeli dan i vrlo malo efektivno odradimo. Probala vojnički. Pola sata bez obzira na plač i bacakanja. Nakon toga počela protestirati kad god ju uzmem, izvijati, prevrtati, udarati me nogama... danas nismo ništa, a sutra ćemo kod tete vježbalice službeno otvoriti sezonu. Naši rade u serijama po pet, znači ovaj tjedan vježbanje svaki radni dan po sat vremena... 'Ko živ, 'ko mrtaf.

e da i moj kod fiziot.radio,u prvom dijelu ok a na kraju s suzama.došli doma a meni pruža otpor uopće ne znam kako to odraditi
    baš sam na čudu...jer ako će ovako ne znam kako ćemo proć na kontroli

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •