Pokazuje rezultate 1 do 50 od 725

Tema: Odbrojavanje 2/2015 by LadyB & Ribica1

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hvala curke.
    Danas moja starija djevojčica imamo dan za nas, idemo malo zujat i na kavicu, to je njoj cool pa ćemo iskoristit slobodan dan.

ljubavna1pogled avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala curke.
    Danas moja starija djevojčica imamo dan za nas, idemo malo zujat i na kavicu, to je njoj cool pa ćemo iskoristit slobodan dan.
    MAMI2 vibram za najljepše iznanađenje!!!

žuži šta misliš onda da je moguće anaovulatoran ciklus? jel gledam malo, sluzi je bilo (marulja rules), nisam osjetila bol u jajniku, kao što inače osjetim kada ovuliram... pratim bazalnu, još uvijek nema onog povećanja temp.. mislim ono... zbunjena sam. inače mi je ciklus bio tik tak, 14 dan O.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj ljubavna1pogled prvotno napisa Vidi poruku
    žuži šta misliš onda da je moguće anaovulatoran ciklus? jel gledam malo, sluzi je bilo (marulja rules), nisam osjetila bol u jajniku, kao što inače osjetim kada ovuliram... pratim bazalnu, još uvijek nema onog povećanja temp.. mislim ono... zbunjena sam. inače mi je ciklus bio tik tak, 14 dan O.
    Moguče je...sluz ne garantira ovulaciju. Znam po sebi,luda sam dok ne osjetim niti po ičemu mogu dokučiti ječ O bila il ne...Imam i na grafu lijepi primjer,budem probala copy tu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •