Pokazuje rezultate 1 do 50 od 725

Tema: Odbrojavanje 2/2015 by LadyB & Ribica1

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

MAMI tak je i meni bilo na početku T sa cicama, za razliku od prethodne 2 neuspjele T kad su cice htjele eksplodirati, sad su samo malo narasle i imale su te kvrge, isto i pod lijevim pazuhom. Samo se povuklo. A od početka kad stisnem vrh bradavice, bude ili prozirno ljepljivo ili žućkasto, kaže dr da je kolostrum. Joooj tako bi mi bilo drago da je to i tvoj scenarij!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    MAMI tak je i meni bilo na početku T sa cicama, za razliku od prethodne 2 neuspjele T kad su cice htjele eksplodirati, sad su samo malo narasle i imale su te kvrge, isto i pod lijevim pazuhom. Samo se povuklo. A od početka kad stisnem vrh bradavice, bude ili prozirno ljepljivo ili žućkasto, kaže dr da je kolostrum. Joooj tako bi mi bilo drago da je to i tvoj scenarij!
    Hvala ti draga, da one meni nisu ispuhne kao kad inače trebam dobiti, onak su punije sa tim kvrgama. Sad mi od onh mojih ciklusa koji su godinam bili 26 dana kasni 4, pa ću vidjeti, danas nisam kupila test, a počelo me šarafit u jajnicima nekak čudno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •