Pokazuje rezultate 1 do 50 od 199

Tema: Portal Dokazi u medicini

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Cvijeto hvala sto ukaza na moju nedorecenost.pod bljak sam mislila na dvostruka mjerila.
    i natavno da vjerujem u narodnu prirodnu medicinu kod mene doma uvijek ima toga sto si nabrojala.

tko hoce nek se celici do skole ja cu samo reci da moja djeca nisu nikad pila antibiotik pa se sad mislite kolika vjerojatnosy moze biti ds bas oboje djece ima tako odlican imunitet.

mali je jednom zavrsio u bolnici jer su ga zarazili u Klaicevoj al to je druga prica.

i znam puno vise zdravije djece cije mame ljube fitoterapiju i sl. Priridnije pristupe zdravlju i lijecenju.
    uostalom svatko zna najbolje za sebe.

meni mim bas dobro zbori a to joj je i struka.
    Zapravo si imala nevjerojatnu sreću. Imam i ja jednu susjedu čija djeca ne znaju što je sirup. Nit žive išta bolje, nit išta lošije od nas. Niti koriste ikakve blagodati medicine, bilo prirodne, bilo "neprirodne".

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ina niz.
    Nemojte me pogrešno shvatiti, ne kažem da ne trebamo brinuti o svom zdravlju. Ali, ja ne želim provesti život promišljajući o teorijama zavjere, isčitavajući etikete na svakom mogućem proizvodu u trgovini, razmišljanjima trebam li popiti antibiotik koji mi je propisao liječnik ili ne, i slično. Ono, živjeti neki umjeren život, kako kome odgovara, i to je to.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ina niz.
    Nemojte me pogrešno shvatiti, ne kažem da ne trebamo brinuti o svom zdravlju. Ali, ja ne želim provesti život promišljajući o teorijama zavjere, isčitavajući etikete na svakom mogućem proizvodu u trgovini, razmišljanjima trebam li popiti antibiotik koji mi je propisao liječnik ili ne, i slično. Ono, živjeti neki umjeren život, kako kome odgovara, i to je to.
    amen!

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo si imala nevjerojatnu sreću. Imam i ja jednu susjedu čija djeca ne znaju što je sirup. Nit žive išta bolje, nit išta lošije od nas. Niti koriste ikakve blagodati medicine, bilo prirodne, bilo "neprirodne".
    apsolutno potpisujem
    nesklonost oboljenjima doživljavam isključivo kao sreću a ne kao pametan potez roditelja

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Stalno je bolovao otkad sam ga prebacila na svoj rezim evo ga ko dren

Ajd eto i s njim imah srece ha ha

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •