Naravno da ćemo se nadati da će sljedeći put biti sve u najboljem redu..ali život piše i malo drugačije priče..(4 dana nakon tvoje k,imala sam svoju)
No...sad barem znam koliko toliko...pa idemo probati i terapiju..
mislim da ću sad početi ponovo s aspirinom kojeg sam pila od punkcije..i prestala pred mjesec dana..čisto da si ponovo vratim malo krv u normalu(razrijedim je)
Nemoj se bojati IVF-a,hormona i svega što on nosi...ja se ne trudim prirodno ostati t.(mislim,tek sad sam počela uživati u s.,a ne kad sam sama pratila ov.-ono točno u dan akcija-za pop.)...
Lijepo ti pravac na Sušak i pusti tetu vampiricu da ti izvadi krv(možda si to i napravila već),i saznaš na čemu si..i nadam se da neće biti kromosomske greške...
Sretno i s ostalim pretragama!
Citiraj kaja76 prvotno napisa Vidi poruku
Da, ono što si mi rekla ti rekao mi je i dr. u RI koji me uputio na tu pretragu kad je vidio da je to 3. pobačaj. I sad još bi bilo najbolje da je to, razrijediš krv i stvar riješena. Mozda mi ne bi bilo nužno ni ići na ivf. Nekako me strah tih hormona, punkcija i svega toga. Je da mi malo stekaju te ovulacije, ali ipak zatrudnim i doma.
Samo da nisu neke greške na kromosomima jer tu nema spasa. A dr. kaže da je veca sansa da bude trombofilija nego ovo drugo pa se nadam da je tako