-
bok cure.....
nova sam na forumu pa ću vas malo opteretiti sa svojim problemom (uvjetno rečeno)..dakle, situacija je slijedeća- 1.mjesec korištenja LH trakica,ostala sam trudna.sreća nažalost nije bila dugog vijeka jer sam u 3.mj izgubila bebicu kojoj smo se MM i ja neizmjerno veselili.Nakon kiretaže (11mjesec/2014),gin mi je rekao da je sve ok i uredno i da već nakon 3 mj možemo raditi na djetetu. tako je i bilo..e sad tu nastaje problem..prva dva ciklusa praćenja trakica,uredno su mi se pojavile 2 crte jednake boje,međutim ništa od T...e sad, ovaj zadnji ciklus dogodilo se slijedeće:1.dan mjerenja (12.dan ciklusa)-testna crta slabo vidljiva, 2.dan mjerenja (13.dan ciklusa)- Testna crta skoro jačine kao kontrolna-reko sutra je dobitni dan...3.dan mjerenja-testna se opet slabije dosta vidi...Sva testiranja radila sam u popodnevnim satima (oko 3 sata popodne)..moje pitanje je-je li riječ o anovulatornom ciklusu ili...? bilo kako bilo, MM i ja smo pokrili i taj dan kad je crta bila skoro ko kontrolna i dan iza-za svaki slučaj...inače ciklusi su mi u prosjeku 26-30 dana,nikad nisam imala nikakvih gin.problema-cisti i slično...al svejedno me malo brine ova situacija sa LH trakicom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma