E, osla pasivna agresija, nakon molbi, trazenja, ljutnje, suza, dosli prigovori, aaa
al sve je dobro dok se govori, razgovara..sutnja ubija
E, osla pasivna agresija, nakon molbi, trazenja, ljutnje, suza, dosli prigovori, aaa
al sve je dobro dok se govori, razgovara..sutnja ubija
Tako je, treba razgovarati, to je mene MM učio (i dalje me uči) već dugi niz godina.
On bi i na dupe progovorio, no i to ponekad ima svoju cijenu jer često povrijedi slušaoca jer nema mjeru u sipanju primjedbi.
Teško je pronaći neku zlatnu sredinu no svakako je razgovor pa i svađa puno bolje od šutnje.
Upravo tako, koliko god otrcano zvučalo-najvažnija je komunikacija. Pod tim "komuniacija" se nekako misli da je to fina čašica razgovora(bar neke moje frendice tako misle) uz kavicu pa nakon toga sve divno i bajno... kod nas je komunikacija sve samo ne držati u sebi. Van sa svime- i ono što te smeta kod njega a i ono drugo-zbog čega ti je najdraži na svijetu, jer svi smo skloni nekako prigovarati samo a onda kad se samo prigovara druga strana nakon nekog vremena prestane slušat,nakon toga i onaj koji prigovara prestane raditi to na glas i eto za čas nema komunikacije.
Meni je moj muž znao reći da nisam normalna(u smijehu) jer bi mu prvo prigovarala oko nečega a onda bih mu za pola sata rekla da je najdivniji na svijetu.. jer pazi ironije-teško mu je npr. pokupit prljave čarape ali mu nije teško u 10 navečer otić do benzinske i kupit mi sladoled ili omiljenu čokoladu jer sam ja rekla kako mi se baš to jede(dobro... većinom usput i sebi kupi cigarete ali bitno je da swe sjetio i mene :D)
Posljednje uređivanje od dodagoda : 07.05.2015. at 09:31