Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1009

Tema: Kako održavate svoj dom čistim?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Zapravo mi je neobicno da netko misli da je ok da na radnom mjestu trebamo imati jednake sanse, jednaku satnicu, a da doma vrijede druga pravila. Vecina ljudi oko mene je slicnije nama pa mi je zato neobicno toliko postova: ja mijenjam posteljinu jednom tjedno, ja tusiram kupaonicu , ja...

Pokvareni auto, servis i tehnicki unesu kratkorocno poremecaj doma, al tu se nitko ne naradi, nego je bitno tko u tom trenutku moze izaci s posla i dati drugom da radi za njega. Danas se auti bas i ne popravljaju doma, ako nisu old timeri.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo mi je neobicno da netko misli da je ok da na radnom mjestu trebamo imati jednake sanse, jednaku satnicu, a da doma vrijede druga pravila. Vecina ljudi oko mene je slicnije nama pa mi je zato neobicno toliko postova: ja mijenjam posteljinu jednom tjedno, ja tusiram kupaonicu , ja...

Pokvareni auto, servis i tehnicki unesu kratkorocno poremecaj doma, al tu se nitko ne naradi, nego je bitno tko u tom trenutku moze izaci s posla i dati drugom da radi za njega. Danas se auti bas i ne popravljaju doma, ako nisu old timeri.
    ovo je OK ako je u funkciji podjele poslova radi boljeg funkcioniranja,dakle zna se što je čije zaduženje pa se onda ne zaboravi/preskoči....
    ako ja mijenjam posteljinu to npr uvijek radim istim danom u tjednu,tako ne moram razmišljat ajme kad sam ono zadnji put promijenila nego napraviš neku rutinu i šibaš....

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo mi je neobicno da netko misli da je ok da na radnom mjestu trebamo imati jednake sanse, jednaku satnicu, a da doma vrijede druga pravila.
    Ja ne poznajem nikoga tko tako misli.

Evo, moj, npr. i kuha.
    Po potrebi, naravno.
    Radimo svi sve, kako tko stigne.
    Nemamo raspodjelu kućanskih poslova, a niti "zadatke" tipa tko što "mora" napraviti.
    Možda je to krivo, ali tako smo navikli i tako funkcioniramo.
    I opet nam je manje-više sve okej.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •