Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3900

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Varnica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

NelaR, zanima me Elonva, odn. rezultat iste. Ja sam low responder kojoj je ostao još jedan plaćeni postupak. Ono što sam uspjela pročitati, injekcija se pikne jednom na početku ciklusa i djeluje 7 dana, cijena oko 5000 kn, loša uspješnost, ali se zato može ponavljati svaki mjesec. Zbog uspješnosti je možda i kombiniraju s menopurima.
    Čekam tvoj izvještaj kad bude.
    Ako netko ima još kakva iskustva s lijekom ili sam nešto krivo napisala, slobodno me ispravite.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

HRABRE moje ja odem prošli ovaj mjesec u bolnicu,smjeste me na odjel i trebam ujutro na histero da bi oko 3 došla sestra i rekla da im se pokvario aparat da mogu ići doma....zovem neki dan jos nisu popravili,,,,

NelaR avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

Citiraj Varnica prvotno napisa Vidi poruku
    NelaR, zanima me Elonva, odn. rezultat iste. Ja sam low responder kojoj je ostao još jedan plaćeni postupak. Ono što sam uspjela pročitati, injekcija se pikne jednom na početku ciklusa i djeluje 7 dana, cijena oko 5000 kn, loša uspješnost, ali se zato može ponavljati svaki mjesec. Zbog uspješnosti je možda i kombiniraju s menopurima.
    Čekam tvoj izvještaj kad bude.
    Ako netko ima još kakva iskustva s lijekom ili sam nešto krivo napisala, slobodno me ispravite.
    Javim sve kad budem u postupku!
    I mene zanima, ako tko ima osobnih iskustava sa Elonovom, neka napiše par rijeći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •