Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Zene pomagajte..imam jednu zivahnu bebu koja mi ne daje puno vremena za citanje, pa cu mozda postaviti pitanje i traziti pomoc oko mozda vec sazvakane teme... moja beba od nepunih 8 mj NE SPAVA!!! Dojena beba i na dohrani smo..uvela sam i 2.kasicu da ne ni bio gladan jer mi svi kazu da je to jedan od razloga njegovog buđenja... sisa i dalje na zahtjev,nisam nista ukinula...evo friški primjer od nocas kada se trudim staviti ga "na vrijeme" u krevet kao sve mame...u 21h sisao zaspao...uvijek zaspi na siki.. i spavao do 22.15h ponovno nasisavanje,spavanje do 23h opet sisanje...spavanje do 00.40h i KRAJ do 4h zivimo u zgradi..ne ostavljam ga da vristi u kreveticu..a on bi se igrao (naime vec je propuzao i stoji na nogama-znaci momentalno dizanje u noci i drzanje za ogradu, brbljanje i trazi paznju...uz ne znam koliko nanašanja i sisanja, nema spavanja dok on ne odluči...znači zaspao u 4h i u 6h buđenje...opet sisa...pa u 7.30h pa nanašanje zaspao u 8h i do 9h i to je naše noćno spavanje...buđenje svakih sat vremena i tura nespavanja od 3h...i evo ga cendra..naravno..umorna beba..a još umornija mama i to tako traje vec dugo...igranje oko tjedan dana, a buđenje svakih sat vremena oko 2mj...ne mogu više nespavati...bio je jedan divan period spavanja kad je potegao oko 5 do 6 sati u komadu sa 4mj...i ti dani su otišli u zaborav...šta da radim...ne znam više kome bih se obratila...koga god pitam svima bebe u toj dobi spavaju cijelu noc..mame romanticno uzivaju, a ja teturam po stanu..help

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj saraya prvotno napisa Vidi poruku
    ...koga god pitam svima bebe u toj dobi spavaju cijelu noc..mame romanticno uzivaju, a ja teturam po stanu..help
    ma takve sretnice su u manjini, bez brige!!!

moja curka je tek 29.4.2015. prvi put prespavala noć a rođena je 8.2.2014. tj. sa 14 ipol mjeseci i od tada do prošle subote imala je ČAK još tri prospavane noći u komadu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •