Stranica 15 od 77 PrviPrvi ... 513141516172565 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

ljube 555,žao mi je drži se...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Larina, meni je od vadjenja hormona do prvog postupka proslo 6mj, ali to su bila druga vremena.
    Sad u principu postupak ide iduci ciklus, ako je sve ok i imate sve nalaze.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj sabu prvotno napisa Vidi poruku
    Mimi 25 evo ja ću ti ukratko reći kako ide prvi pregled..
    ako imaš kakve nalaze poneseš sa sobom.
    ako nemaš dr.će ti reći šta sve trebaš napravit.(papa,cerv.brisevi,hormone ćeš na vv i TM spermiogram)
    dr.će te pogledati uzv da vidi kakvo je stanje i dogovor za dalje.
    vidim da nemaš jedan jajovod pa pretpostavljam da ćeš odmah na IVF.
    to je to za početak..
    ja ti želim svu sreću!

Hvala ti Sabu od .
    Imam dosta nalaza ,neki su stari ali imam od proslog mj.briseve i hormone koje sam na brdu i vadila.
    Jedino nemam od mm spermiogram,ali dobro citala sam da kad udjes u postupak budu nalazi brzo gotovi.
    Ne mogu docekati da sve to krene

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj Larina prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koliko je vama vremenski trebalo od vadjenja hormona do pocetka postupka?
    Ja sam cekala godinu jer imamo los spermiogram pa onda kariogram isto dosta se ceka .ovisi o vase stanije.sretno da sto prije krenes

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj Mimi25 prvotno napisa Vidi poruku
    lube555 zao mi je zbog nadam se da ce drugi put biti uspjesan.

Prije par dana postavila sam jedno pitanje ali na zalost niko mi nije odgovorio na njega.Ok,snasla sam se dalje.
    Dogovorila sam svoj prvi pregled i jedva cekam da ga obavim
    MB21 vidim da i ti ides na prvi pregled u srijedu,tj.sutra ...sretno !!!
    ako mozes javi mi kako je proslo i sta da ocekujem ,jer moj prvi je u iducu srijedu.
    Cure mozda cu vam malo biti dosadna,ali nitko u mojoj blizini nije prolazio kroz takve postupke.
    Imam jako puno neuspjelih trudnoca iza sebe ( 8 ),nemam jedan jajovod zbog vanmaternicne i ovo mi je jedina slamka za koju se drzim i nadam se da ce uroditi plodom.

Svima koje ste u postupku ili se pripremate na njega zelim vam svu srecu ovog svijeta ...... <3
    Mimi, sve ti je sabu već rekla.... Pregled je prošao ok, sljedeći ciklus 3dc moram doći(opet zovem 1dc) vaditi hormone i onda ćemo vidjeti za dalje. dok čekaš svoj pp na Vuku, bilo bi super da izvadiš bar neke nalaze, c.briseve, hepatitis, hiv, papa, ne znam šta imaš šta nemaš.... Kod njih ćeš morati samo hormone onda jer ne priznaju tuđe. Meni je dr rekla ako budu i hormoni i sgram u redu, da možda već krajem 8 mjeseca uđem u postupa. ali polako, vidjet ćemo kada budu hormoni gotovi...

Odakle si?

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav cure, eto vracam opet ja kod vas... nista od T i krecimo u novi pobjede... danas vadila betu i lijepa nula... i par sata nakon toga dobila sam M.....
    Ljube jako mi je žao, jako sam vjerovala da će kod tebe biti usjeh od prve.....

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

MB21

Hvala ti na odgovoru,imam dosta nalaza...test trombofilije,sva antitjela...LAC,obrada stitnjace,mislim da ih sve zajedno imam oko 40.-ak ,jer se vec dugo borim sa neplodnoscu tj.ne mogu odrzati trudnocu.
    Doguram do 16 tt i spontani. Nemam samo spermiogram,e sad neznam jos za markere na hepatitis,hiv...njih imam ali stari mi je nalaz ,mislim iz 2013 pa cu to morati ponovit.Hormone ,briseve i papu imam frisko od proslog mj.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

MB21 Nisam ti odgovorila na tvoje pitanje,trenutno zivim u Zagrebu i vjerovatno cu jos dugo ostati ovdje.Inace sam ti blizu ( VU ),vidim da si ti iz Osijeka.

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

MB21 Nisam ti odgovorila na tvoje pitanje,trenutno zivim u Zagrebu i vjerovatno cu jos dugo ostati ovdje.Inace sam ti blizu ( VU ),vidim da si ti iz Osijeka.
    Jesam, iz Osijeka sam. Nalazi hepatitisa i hiv-a ti vrijede mislim 2 godine, ako uđeš odmah u postupak, možda s njima i proguraš Imaš li test prohodnosti jajovoda?
    Imaš ti već sa svime dosta iskustva i strpljenja, samo pozitivan stav i bit će sve drugačije. Želim ti svu sreću!

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

lube555 zao mi je zbog nadam se da ce drugi put biti uspjesan.

Prije par dana postavila sam jedno pitanje ali na zalost niko mi nije odgovorio na njega.Ok,snasla sam se dalje.
    Dogovorila sam svoj prvi pregled i jedva cekam da ga obavim
    MB21 vidim da i ti ides na prvi pregled u srijedu,tj.sutra ...sretno !!!
    ako mozes javi mi kako je proslo i sta da ocekujem ,jer moj prvi je u iducu srijedu.
    Cure mozda cu vam malo biti dosadna,ali nitko u mojoj blizini nije prolazio kroz takve postupke.
    Imam jako puno neuspjelih trudnoca iza sebe ( 8 ),nemam jedan jajovod zbog vanmaternicne i ovo mi je jedina slamka za koju se drzim i nadam se da ce uroditi plodom.

Svima koje ste u postupku ili se pripremate na njega zelim vam svu srecu ovog svijeta ...... <3
    Mimi25 , ja sam u slicnoj situaciji. Također nemam jedan jajovod iz istog razloga. Znam kako ti je. Meni su rekli da cu u postupak pocetkom 9 mj. Nadam se da ce sve ici glatko. Glavu gore i zelim ti puno srece!

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Može li mi netko molim vas reći, da li hormoni moraju biti sa VV-a ili vrijede iz neke druge bolnice? Pitam jer sam ja u 3. mjesecu vadila hormone u Os

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Tinka_31 prvotno napisa Vidi poruku
    Može li mi netko molim vas reći, da li hormoni moraju biti sa VV-a ili vrijede iz neke druge bolnice? Pitam jer sam ja u 3. mjesecu vadila hormone u Os
    Morat ces ponavljati na vv.

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Hvala bubekica

Prozerpina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Što je to s našim VV? Čini mi se da nikad nije bilo manjih gužva i manje postupaka. Jučer sam bila na transferu, jedina pacjentica! Možda zbog godišnjih tempiraju ili sam jednostavno potrefila dan?
    Pošto sam bila u fetu, to mi je drugi iz stimuliranog ivfa, u dogovoru s dr-om, ukoliko ne uspije, sljedeći put, pošto imam još 2 pedodnevna smrzlića, krećem u terapiju decapeptylom od prvog dana ciklusa. Je li netko bio u takvom fet postupku? Do sad sam uvijek bila na terpaiji estrofem +utrogestan + andol (od ovog fet_a.)

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

prozerpina po novom svi fet-ovi na vv idu s decapeptylom... vjerujem da ce se javiti cure.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Prozerpina,želim ti svu sreću i nek ovaj FET uspije!

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj Tinka_31 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja imam hormone iz Os iz 5.mjeseca ali moram ponovo na vuku, sad u 7.mjesecu

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Prozerpina, mislim da si samo potrefila takav dan..
    Ja sam danas bila na punkciji i bilo nas je 14 na punkciji, ne znam jel bilo transfera jer smo mi isle u grupama u salu..

zdravka82 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Dobili smo 4 jajne stanice, u petak idemo vidjeti jesu se oplodile.. Punkcija ovaj put gotovo da nije bolila..

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj Prozerpina prvotno napisa Vidi poruku
    Što je to s našim VV? Čini mi se da nikad nije bilo manjih gužva i manje postupaka. Jučer sam bila na transferu, jedina pacjentica! Možda zbog godišnjih tempiraju ili sam jednostavno potrefila dan?
    Pošto sam bila u fetu, to mi je drugi iz stimuliranog ivfa, u dogovoru s dr-om, ukoliko ne uspije, sljedeći put, pošto imam još 2 pedodnevna smrzlića, krećem u terapiju decapeptylom od prvog dana ciklusa. Je li netko bio u takvom fet postupku? Do sad sam uvijek bila na terpaiji estrofem +utrogestan + andol (od ovog fet_a.)
    Ja isto sam imala 7 decapeptyl ,estrofem 3-1i decortin1-1.u 29.06 idem na pregled 13 dan pa cemo vidijeti.sretno

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj zdravka82 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobili smo 4 jajne stanice, u petak idemo vidjeti jesu se oplodile.. Punkcija ovaj put gotovo da nije bolila..
    Sretno ja u ponedelijak idem na vv.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Pozdrav curke

evo ja obavila svoj prvi pregled ,dobila nesta sitno pretraga za napraviti ,jer vecinom imam sve friske.
    Moram napraviti markere za hepatitis,hiv itd...i mm mora isto to napraviti,te spermiogram.Jos moram glukozu i inzulin ali bez opterecenja,samo krv i rezervu jajnih stanica.
    Predlozila mi je i kariogram da napravim,hm ovdje u Zg je to malo problem jer sam citala da se jako dugo ceka...dr.Jukic mi je predlozila Osijek.Dali je koja od vas to skoro radila ?
    Najdivnije od svega sta me neko sasluso i doktorica je odvojila punih sat vremena za mene Sve je super i cim dodju sa godisnjega mogu u postupak,odlucila sam se za AIH ,a ako ne uspije onda idemo dalje.
    Doc mi je rekla da u slucaju da bude puno folikula ( ako sam ju dobro razumjela) ili na desnoj strani bez jajovoda,mogu odlucit se na punkciju ili pustit da popucaju i iduci ciklus ispocetka.
    Sad ono sta ja nisam zapamtila od svih ti silnih informacija je kad ja uzimam te ljekove.Nigdje mi to ne pise ,samo sta trebam od pretraga napraviti...a ja ih nisam sve zapamtla.
    Znam samo da se trebam javit 1 dc i dogovorit se za dolazak na 3 dc ,jel onda pocinjem sa klomifenima ili ..?

cvijetic555 mi cemo zajedno onda u 9 mj.meni spada pocetkom ,izmedju 2-5.09.

Prozerpina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Hvala, cure.
    Žužy
    Ma sve mi je novo, puno promjena, kao da sam prvi put a ne tamo neka maratonka....
    Sretno svima!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Pozdrav curke

evo ja obavila svoj prvi pregled ,dobila nesta sitno pretraga za napraviti ,jer vecinom imam sve friske.
    Moram napraviti markere za hepatitis,hiv itd...i mm mora isto to napraviti,te spermiogram.Jos moram glukozu i inzulin ali bez opterecenja,samo krv i rezervu jajnih stanica.
    Predlozila mi je i kariogram da napravim,hm ovdje u Zg je to malo problem jer sam citala da se jako dugo ceka...dr.Jukic mi je predlozila Osijek.Dali je koja od vas to skoro radila ?
    Najdivnije od svega sta me neko sasluso i doktorica je odvojila punih sat vremena za mene Sve je super i cim dodju sa godisnjega mogu u postupak,odlucila sam se za AIH ,a ako ne uspije onda idemo dalje.
    Doc mi je rekla da u slucaju da bude puno folikula ( ako sam ju dobro razumjela) ili na desnoj strani bez jajovoda,mogu odlucit se na punkciju ili pustit da popucaju i iduci ciklus ispocetka.
    Sad ono sta ja nisam zapamtila od svih ti silnih informacija je kad ja uzimam te ljekove.Nigdje mi to ne pise ,samo sta trebam od pretraga napraviti...a ja ih nisam sve zapamtla.
    Znam samo da se trebam javit 1 dc i dogovorit se za dolazak na 3 dc ,jel onda pocinjem sa klomifenima ili ..?

cvijetic555 mi cemo zajedno onda u 9 mj.meni spada pocetkom ,izmedju 2-5.09.
    Draga Mimi25 , za sad napravi sve pretrage koje ti pisu i javi se kako ti je dr.rekla 3dc.ukoliko imate sve nalaze i svi su uredni brzo krecete u postupak. tad ces dobiti i lijekove i upute . Puno srece !

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj miuta821 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno ja u ponedelijak idem na vv.
    bokic, ja isto u pon.gore na vv.... nadam se da cemo viditi se i upoznati se

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    bokic, ja isto u pon.gore na vv.... nadam se da cemo viditi se i upoznati se
    Nosim naocale pa vidimose

kawanga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Pozz cure!
    evo ja bila prije 3 tj. kod dr. J. i sve je konačno ok pa mogu u postupak. Rješili smo i papire i čekam da dobijem pa da krenemo u napad....konačno! :D
    Ali meni je sad menga odlučila kasniti....naravno da sam se negdje u dubini duše ponadala da je sa dobrim razlogom....napravila sam test i naravno friška figa!
    Sad mi kasni več tjedan dana i prepostavljam da me opet ciste zezaju. Dal netko zna da li će one smetati za postupak?
    I dal da idem kod svoje dr. po tablete da mi regulira ciklus?

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Pozdrav svima...sto se tice guzve-mislim da je kako koji dan.
    22.6 3 punkcije + 3 transfera (fet je u 12.30 pa nez koliko ih je bilo)
    24.6. 11 punkcija + 1 transfer (ja :d ) (i nekoliko fet u 12.30)
    Bome sam ovaj postupak svjedocila svakodnevnoj guzvi gore..puno je zena na folikulometrijama..tako da poneke docekaju i 11-12h za pregled....
    Koliko sam vidila novost je dr Podgajski (nježna ruka,profresionalan...svaka čast)
    Punkciju mi je radio jer je dr J bila na go..transfer isto on jer su paralelno radili u sali i ambulanti.....

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kawanga, jajnici moraju biti čisti da bi se krenulo u bilo kakav postupak jer ciste papaju stimulaciju.
    Meni je puna stimulacija odgođena za skoro mjesec i pol jer sam 26dc imala cistu.
    Otišla je s mengom i onda sam tek u idućem ciklusu išla u postupak.

Ako ti menga kasni, možda imaš samo produženi ciklus, a možda je i cista u pitanju.
    Najbolje je otići na uzv pa će ti gin procijeniti što dalje.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ima koga sutra gore? Ja sam naručena u 8 h...

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

a ja u 7.30

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja sam stigla svojom curkom i frendicom da ju čuva... Nadam se da neću morati baš jako dugo čekati...

kawanga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Hvala Medeja!
    Kvaka je u tome što ja stalno imam koju cistu, zato sam bila i na laparaskopiji i na kontracepciji al one se stalno javljaju...
    a tko zna možda mi kasni zato kaj jedva čekam da krenemo u ciklus! naravno da sam več luda 100/h od čekanja!

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Eto, i ja sam dobila sve za krenuti sa 1. dc u pripremu za FET. A protokol isti kao što su cure gore već pisale... 7 dana bockanja u kombinaciji sa tabletama...

Inače, moram se malo i požaliti na poprilično neugodno iskustvo sa dr. danas. Naime, kad sam zvala za naručiti se sestre su mi rekle da moram doći 21dc. Kako mi je točno 21. dc padao nap petak a sa posla nikako nisam mogla izaći ja sam pitala sestre jel postoji mogućnost da dođem neki drugi dan, a naravno, da ne fulam postupak... I one me narucile u subotu. No danas kad sam ušla kod dr. nisam uspjela reći niti dobar dan, a ona je na mene sasipala jezikovu juhu da ne poštujem nju kao liječnika, da me može biti sram, da vidi da ja već imam dijete i da kako me nije sram doći subotu... Da nisam li mogla doći u ponedjeljak, da i ona želi ići svojoj djeci, da rade sve dane i tako redom... Kad sam ja i pokušala nešto reći nije mi dala i moram priznati da sam od nje otišla jako razočarana...
    Posebno iz razloga što ja obično što god radim razmišljam kako je i drugima, i zato što niti jednom nisam shvatila sestre i dr da ne moram doći 21. dc nego da mogu doći i 24., a uostalom, kao da mene netko pita kako mi je na poslu... U krajnjem slučaju niti meni subota nije omiljen dan za na brdo jer sam morala tražiti nekoga tko će ići sa mnom kako bi mi čuvao curku dok ja odem do dr.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Eto, i ja sam dobila sve za krenuti sa 1. dc u pripremu za FET. A protokol isti kao što su cure gore već pisale... 7 dana bockanja u kombinaciji sa tabletama...

Inače, moram se malo i požaliti na poprilično neugodno iskustvo sa dr. danas. Naime, kad sam zvala za naručiti se sestre su mi rekle da moram doći 21dc. Kako mi je točno 21. dc padao nap petak a sa posla nikako nisam mogla izaći ja sam pitala sestre jel postoji mogućnost da dođem neki drugi dan, a naravno, da ne fulam postupak... I one me narucile u subotu. No danas kad sam ušla kod dr. nisam uspjela reći niti dobar dan, a ona je na mene sasipala jezikovu juhu da ne poštujem nju kao liječnika, da me može biti sram, da vidi da ja već imam dijete i da kako me nije sram doći subotu... Da nisam li mogla doći u ponedjeljak, da i ona želi ići svojoj djeci, da rade sve dane i tako redom... Kad sam ja i pokušala nešto reći nije mi dala i moram priznati da sam od nje otišla jako razočarana...
    Posebno iz razloga što ja obično što god radim razmišljam kako je i drugima, i zato što niti jednom nisam shvatila sestre i dr da ne moram doći 21. dc nego da mogu doći i 24., a uostalom, kao da mene netko pita kako mi je na poslu... U krajnjem slučaju niti meni subota nije omiljen dan za na brdo jer sam morala tražiti nekoga tko će ići sa mnom kako bi mi čuvao curku dok ja odem do dr.
    123beba zao mi je sta si imala takvo iskustvo...al evo meni je dr uvijek bila srdacna i sustretljiva zaista svaki , ali isto zadnji put kad sam isla po nalaz bete , nako sto sam je cekala 4 sata vec s vrata mi je viknula -0 je , javite se u 10 mjesecu , nije me ni htjela poslusati ( htjela sam probati u prirodnom ciklusu) na svako moje pitanje - brzi odgovor NE I na svako pitanje moze li NEMOZE !! Naravno da sam imala puno pitanja al eto sta cu pokupila sam se pokunjila i sebi to objasnila kako joj je takav dan i nisam se previse s tim opterecivala.nemoj ni ti nisi nista kriva ,vec nesporazum.puno srece u postupku od srca!!! : D

Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

123beba,
    žao mi je da ti se ovo dogodilo. Ovo je zbilja neprimjeren način komuniciranja i odnosa prema pacijentici. Ti si došla u vrijeme u koje su te naručile sestre. A to koji je dan, koliko je radno vrijeme doktorice, kakva je organizacija rada bolničkog odjela, koje su osobne želje i potrebe doktrice naspram njenog privatnog života... to se pacijentica ne tiče. Pacijentice zaslužuju i trebaju dobiti stručnu pomoć i pristojnu razinu komunikacije u svako vrijeme-svjedno bila subota, nedjelja, radni dan ili praznik.

Jedna stvar u tvom postu osobito upadau oči. Dr je posebno istaknula činjenicu to da ti već imaš dijete.

Već su cure pisale ovdje da doktorica zna žene sa sekundarnom neplodnošću (žene koje već imaju dijete/djecu) ne uzeti odmah u postupak kad za to ostvare uvjete (svi potrebni nalazi i medicinski preduvjeti za postupak), već im odgađa postupak pod izlikom dade "prednost da ženama koje nemaju djecu".

Sve pacijentice, imale djecu ili neimale djecu, imaju pravo na postupke medicinski potpomognute oplodnje pod jednakim uvjetima.

Jesam li te dobro shvatila da ti je dr odredila protokol da sljedeći ciklus možeš u FET?

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Čitam, i ne vjerujem, doktorici se to često događa!!!

I mi smo završili priču s VV-om i MPO -om dobrim djelom zbog njenog ispada bijesa!!

Bez razloga se derala na mene i svašta mi rekla i naravno da mi je između ostalog natrljala na nos činjenicu da već imam djete!!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

A ja se na sve to zarekla sama sebi da makar crkla ne idem njoj u ruke!!!

Takvo poniženje mislim nisam nikada doživjela!!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Šiškice

je li tebi doktorica rekla da ne možeš odmah u postupak iako si bila spremna i kao razlog navela da mora dati prednost ženama koje nemjau dijete?

o tome u zadnjih par mjeseci ovdje pisalo više forumašica...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Nesto sam nacula da dr-ica ide u privatnike.
    Ovo je strasno, pa sta je njoj. Vikati na nekog... Uzas

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Vjerujem da je žena pod strašnim pritiskom jer,navodno, uskoro zatvarju MPO odjel na VV-u i zato pokušava utrpat u postupak što više parova!!

Prošlo ljeto dok sam bila u čekaoni s curama sam pričala i komentirala kak sam sama sebi smješna,nakon toliko godina i postupaka na VV-u, ja dođem 3dc . na pregled i (krenuti u postupak) u 7:45 umjesto da sam došla iz 10 .
    Zatim negdje iza 12 (čini mi se) dolazim na red na pregled a ona se dere na mene šta si ja umišljm tko sam ja . (vjerojatno je čula nešt u prolazu pa si zaključila , tko zna što!!)
    Onak krene paljadu, ja zuja o čemu je riječ!! ništ nisam skužila , al me oprala ko zadnjeg majmuna!!
    Zatim sam slušala prodiku o markerima ( ni kriva ni dužna), pa o prirodnom postupku i Klomifemima, ( da ja nju ne učim poslu)
    Uglavnom bila je nabrijana i nije mi dala da išta objasnim!!

Npr. da imam porilično friške nalaze markera koje je Alebić zaboravi upisati u komp. , al su bili u papirima u dosjeu.
    Npr. da je dogovor prirodnjak bez Klomifema jer imam jako teške nuspojave , endometrij mi se jaako stanji i vodeći folikul bude na 8dc preko 21mm i naravno PRAZAN!! ( nekoliko se puta to dogodilo , pametnom tri puta dost)
    Niš nije htjela slušat!!!! Ništ!!

Naravno u tom trenutku sam još bila Alebićev pacijent, od jeseni bi logično da idem ponovo k njoj, al eto zarekla se neće se nitko na mene derat i istresat svoje frustracije bez razloga!!

Smješno mi je da sam o ženi do toga dana imala super mišljenje ( i smatrala da mi donosi sreću) jer je započela moj 7. postupak koji je bio i dobitan!!

Valjda je moralo sve tak završiti!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

I sad bi mi neko rekao što ne odem u Vinogradsku ili Petrovu , al ajde nađi doktora koji će poslušati moju priču i uzeti u obzir moje specifičnosti, a da me istovremeno ne smatra nabrijanom, ludom babom!!

Svjesna sam i Bogu zahvalna na VV-u i na njihovim specifičnostima rada jer meni su bili potrebni upravo s tim pristupom!!

Nažalost mislim da takav način rada ne možemo naći ni u jednoj drugoj državnoj klinici i Hrvatska je na jako velikom gubitku s njihovim zatvaranjem!!
    (i rastjerivanjem dokrora!!)

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Čitam ovo i ne vjerujem....
    Žao mi je cure da ste ovako nešto doživjele na VVu, koliko god netko bio pod pritiskom zbog privatnih ili bilo kojih drugih razloga, ovako neprofesionalno ponašanje je neprihvatljivo

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Bas mi je zao sta ste imale lose iskustvo i pomalo me strah, jer mene je odusevila na prvu.Imala sam prvi pregled kod nje i nikad u zivotu me niko nije sasluso ko ona.Posvetila mi je svu paznju i svoje vrijeme,ostavila me zadnju i do kraja svog radnog vremena sa potpunom predanoscu je svaki moj nalaz pregledala i upisala,a imam knjigu od 50 stranica.Osmijeh na licu joj je bio cijelo vrijeme i bodrila me,objasnila mi sve do najmanjeg detalja.Mozda sam samo imala srece,ne znam..ali ovo je zalosno jer ja sam jako eksplozivna i bojim se svoje reakcije na takvo sto.Prosla sam kao i vecina vas sito i reseto ,ali da u tako teskim situacijama za jednu zenu neko ko bi trebo biti tu povisuje svoj ton..mislim da mu nebi ostala duzna.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Nadam se da nece ukinuti odjel na VV jer kud cemo onda ?? Tek sam krenula tj.krecem na prvi postupak u 9 mj.
    Znate li mozda od kojeg datuma krece godisnji gore i do kad,znam da mi je rekla da zadnji tj.u 8 mj.rade ?

Imam jos jedno pitanje ako mi koja moze pomoc,taj dan sam bila prepuna informacija pa nisam sigurna da sam dobro razumjela.Kad cu ici vadit inzulin i muz spermiogram,sestra mi je rekla da sa uputnicom dodjem njoj u sobu 411 i da sam odma na redu i isti dan ce nalaz biti kod doktorice.Jesam li dobro razumijela i dali to tako ide ? Hocu li i ja dobit te nalaze ( recimo na adresu ) ili samo doktorica ?

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

pa ja sam dobila sve za krenuti u FET 1 dc... Ne znam kakvo bi bilo stanje da moramo sve od početka...
    Ma na kraju sam samo ljuta na samu sebe što sam dopustila da me tako šokira da ja ništa ne kažem... u biti je šok bio zato što mi je prvi put kad sam bila kod nje bila totalno draga...
    ma ljudi moji, tko mene pita kako mi je na poslu... a i to što imam jedno dijete ne znači da je želja za drugim manja! Naravno da je psihički lakše, ali tko je dr da procijenjuje kad tko ima pravo na postupak!

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

pa ja sam dobila sve za krenuti u FET 1 dc... Ne znam kakvo bi bilo stanje da moramo sve od početka...
    Ma na kraju sam samo ljuta na samu sebe što sam dopustila da me tako šokira da ja ništa ne kažem... u biti je šok bio zato što mi je prvi put kad sam bila kod nje bila totalno draga...
    ma ljudi moji, tko mene pita kako mi je na poslu... a i to što imam jedno dijete ne znači da je želja za drugim manja! Naravno da je psihički lakše, ali tko je dr da procijenjuje kad tko ima pravo na postupak!
    Cure moje, moram priznati da sam sad uplašena... Ja kad sam bila prvi put, stvano sam bila zadovoljna kako je dr sa mnom postupila, bila je ljubazna i pristupačna... No, sada me je strah. Razmišljam da li je sve upisala i što me je sve pitala, mislim da me nije ni pitala za nalaz hepatitisa...a to imam, da ne bi sada i na mene vikala što nisam rekla da imam nalaz. I kada se, navodno, ukida mpo na Vuku? Ja sam prije nego sam bila na prvom pregledu čula za dr da nije baš neka ljubaznost, da je dosta ''tvrda'' ali sa mnom je bila ok, zaista. Sada kada čujem neka vaša iskustva, strah me je kako će to nastaviti da se odvija. Ipak, putujem do Zg 3 sata, ionako budem od puta napeta i svega što me čeka i onda još da dr bude takva ja bih poludila...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

jako mi je zao zbog losih iskustava suborki...
    nadam se da su se neke ohrabrile i upisale u "knjigu zalbe" koju "reklamiraju" na vratima sestara - iako ako se dobro sjecam pise da se tamo upisuju pohvale...

osobno s ekipom gore imam samo lijepa iskustva, ali za ovako nesto ne bih ostala duzna.

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Curke jel bi mogao netko možda pitati o tom ukidanju?
    Ja sam danas zvala, reko možda uspijemo obaviti makar konzultacije ovaj mjesec, ali ništa od toga, moram čekati kraj kolovoza kad se doktorica vrati i onda tek zvati, baš me to danas ubilo u pojam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •