Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Kad budemo išli na konzultacije kontam da odmah i mm odradi s-gram, mislim da bi to bilo dobro da doktorica zna na čemu je
    A ti već onda u 9. krećeš u postupak, jel da?

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj Tinka_31 prvotno napisa Vidi poruku
    Kad budemo išli na konzultacije kontam da odmah i mm odradi s-gram, mislim da bi to bilo dobro da doktorica zna na čemu je
    A ti već onda u 9. krećeš u postupak, jel da?
    Da,ja sam tad vec u postupku.Cekam samo mengu i krecem 3 dc na pregled i po ljekove Mozes i ne moras s-gram jer ces cekat nalaze 20-ak dana,a kad udjes u sistem nalazi budu gotovi isti dan.Posto oni priznaju samo njihov i hormone,ako ces vadit to mozete isti dan oboje,nalazi isti dan kod doktorice...ovako ako ides prije moras cekat ko da nisi u postupku.

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Citiraj Mimi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Da,ja sam tad vec u postupku.Cekam samo mengu i krecem 3 dc na pregled i po ljekove Mozes i ne moras s-gram jer ces cekat nalaze 20-ak dana,a kad udjes u sistem nalazi budu gotovi isti dan.Posto oni priznaju samo njihov i hormone,ako ces vadit to mozete isti dan oboje,nalazi isti dan kod doktorice...ovako ako ides prije moras cekat ko da nisi u postupku.
    E odlično, to nisam znala... Hvala ti puno
    MB21 ja ne znam kako to ide kod njih, ali iskreno se nadam da ti neće praviti probleme

MB21 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj Tinka_31 prvotno napisa Vidi poruku
    E odlično, to nisam znala... Hvala ti puno
    MB21 ja ne znam kako to ide kod njih, ali iskreno se nadam da ti neće praviti probleme
    Ja se iskreno nadam, jer nitko od nas tamo ne ide što bezveze nego što ima problem, pa se zaista nadam da neće biti većih problema nego što treba, bar na nepotrebnim stvarima

Datum pristupanja
    Jun 2015

Početno

Citiraj MB21 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se iskreno nadam, jer nitko od nas tamo ne ide što bezveze nego što ima problem, pa se zaista nadam da neće biti većih problema nego što treba, bar na nepotrebnim stvarima
    Potpisujem u potpunosti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •