Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1009

Tema: Kako održavate svoj dom čistim?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj silkica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sad razmišljam postoji li u mom domu neko mjesto koje bi samo četkica za zube mogla očistiti.Ne nalazim ni jedno.Sve čistim krpama i sve je dovoljno dostupno.Istina,čačkalicom očistim ona udubljena oko šarafa na šporetu i onu liniju(ne znam kako drugačije da je nazovem) između dugmića i plate.E sad ako bi vi otkrili koja to mjesta čistite četkicom za zube,ja bih vjerovatno otkrila da ta mjesta u životu nisam nikad očistila.(Ili da ih čistim krpom.)
    Ne mora biti ... Ako nemaš širokih fuga i jednoručne slavine, možeš i bez četkice. Meni četkice za zube služe uglavnom uge između keramičkih pločica i utore čvrste pregrade za tuširanje. Ponekad isto gumu od frižidera (samo kad mi se hoće, a to nije često), pa onda isto gume od pvc stolarije...

Eto, ne mogu se sjetiti više.

Ne, ček malo - kućica za deterdžent i omekšivač, također i filter na vešmašini (to isto ne mora svatko imati) i slično.

Za fuge između kupaonskih podnih pločica bolja mi je veća četka. Nije da ne bih mogla i češće, ali to napravim 1x godišnje.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 06.07.2015. at 14:17

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •