ja sam samo još došla izraziti čuđenje s dečkima od Peterlin. da sam ja mojima dala upola toliko zaduženja u toj dobi mislim da bi mi zvali socijalnu skrb. ovo ide na moj račun i smatram da si ti Peterlin potpuno u pravu no ja zaista nisam upoznala takvu djecu koja su toliko suradljiva. ali vjerojatno ste ti i tm bili dosljedni pa su zato takvi rezultati. ja nisam ni sama sa sobom dosljedna pa ne mogu baš ni od djece očekivati. a i mm je u stanju stalno podmetati leđa samo da djeca ne bi nešto morala. to mu je opsesija od kad su se rodili. napravit će sve da oni budu pošteđeni skoro svih obaveza, jedino je smatrao da škola treba biti njihova briga. i on je zadovoljan s tim, a ja na dane šizim. neki dan sam olajavala sina na jednom drugom topicu, a onda je par dana bio takva milina da mi je bilo žao što tako mislim o njemu. već jučer sam mu ponovno bila dosadna :/

kćeri je opet soba danima ćumez i ja samo zatvorim vrata da ne gledam. na dane vičem i molim, ali slaba korist od toga. mrtvo hladno dovede dečka u tu istu sobu, a kaže da je dečko jako uredan i da je njegova ko apoteka. i njoj je to smiješno. ima preko 19 godina i nije više balavica. ali ima ona puno drugih kvaliteta pa joj tu neurednost uvijek nekako oprostim. recimo, fantastično kuha i peče kolače. i često taj krš nakon kuhanja pospremi. u školi je bila jako savjesna, a i sve druge obaveze vezane sad uz fax i sezonski posao sama obavlja. vodi računa i o svojim pregledima kod liječnika već duže vrijeme i općenito je već dugo samostalna. ali soba joj je gotovo uvijek neuredna. a i kupatilo nakon njenog tuširanja i šminkanja izgleda ko hirošima...