je li ti ovo govoriš o mom ormaru?
kao što sam već rekla, tek kad ne mogu nešto naći u njemu, a baš to hoću obući uhvatim se slaganja. za 2 dana je opet đumbus. kod moje mame je bilo sve u crtu. sad znam ubaciti crni humor pa kažem da bi mi mama opet umrla od muke da oživi i vidi moj ormar. a jadna je toliko puta bacala cijeli sadržaj na pod i tjerala me da slažem. ali ja to ne mogu i ne mogu. bitno mi je samo da je roba čista. peglam kad je baš teška potreba, a to je rijetko. i kako da kćeri zamjerim isto to? ali me izludi kad se sprema vanka i onda šizi jer joj nema tog i tog grudnjaka, te i te majice. onda sam joj kao ja kriva jer ja obično trpam u ormare kad skupim sa sušila. ali netko mora jer bi nas ta roba zatrpala da je ne potrpam po ormarima. pokušala sam joj ostavljati na hrpi da ona to sama posloži, ali dok se ona nakani pas sve razbaca i raznese po stanu. ili se samo izvale on ili mačka na tu gomilicu pa opet mora sve u mašinu zbog dlaka.
ma i ja se slažem Tanči da će većina njih sve naučiti kad im zatreba. znaju oni već, ali koriste situaciju dok mogu. no meni je to postala tlaka i htjela bi da ja imam što manje ovaveza te vrste. dosadilo mi više. rađe tipkam ovdje