-
Moja starija cura ima 7,5 i mrzi kućanske poslove. Budući da je sad završila prvi razred i na praznicima je, odlučili smo joj dati neki zadatak. Za sad je to pranje veša - svaki ili svaki drugi mora odvojiti prljavi veš i staviti prati u perilicu. To je jedini posao koji joj se sviđa jer joj nije preglup i dovoljno je izazovan da se osjeća da radi nešto važno, pogotovo jer samo joj rekla da ona radi nešto što tata ne zna. Zna koliko deterdženta staviti, na koji program i koju temperaturu. Osim toga ja želim da radi posao kojim stvarno pomaže i koji je koristan.
Krevete ne slaže, jer je meni bezveze inzistirati na tome kad ni ja to ne radim, jednostavno nemam naviku. Gosti nam ne ulaze u spavaću sobu, a mužu i meni ne smeta. Isto tak ne kužim zašto inzistirati da dijete pokupi tanjur za sobom nakon ručka. Moji se dignu od stola, i onda ja pokupim, ili muž ponekad. Kad sam živjela sa starcima nikad to nisam radila, uvijek je netko pokupio sve tanjure. Moja mama bi valjda popizdila da se nas svih 8 digne sa svojim tanjurima i gura se u kuhinju.
Povremeno skupa pospremimo dječju sobu, ali ubrzo nastane užasan nered zato jer se cure stalno igraju i nešto rade pa im sve uvijek treba. Kad mi dopizdi dođem u sobu s vrećom za smeće i velim da sve kaj je na podu ide u smeće, onda "pospreme" što znači da prebace na drugo mjesto.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma