Stranica 9 od 16 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 789

Tema: Odbrojavanje 7/2015

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Lady... don't worry, ja sam piškila 10dpo i bio je negativan... a već 12 dpo je bila ona tanka sjena..
    Romeo, slažem se s tobom. Pozitiva treba bit i doći će crtice..
    Lady, romeo ~~~~~~~~~~~

Poslano sa mog Samsung Galaxy S 5 uređaja koristeći tapatalk

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Ives000 prvotno napisa Vidi poruku
    Lady... don't worry, ja sam piškila 10dpo i bio je negativan... a već 12 dpo je bila ona tanka sjena..
    Romeo, slažem se s tobom. Pozitiva treba bit i doći će crtice..
    Lady, romeo ~~~~~~~~~~~

jesi popišila još koji test da vidiš kako izgleda crta sada koji dan nakon?

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ives stalno da ću te pitati pa uvijek zaboravim, jel znaš možda koja je osjetljivost tih testova s interneta?

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Naravno.. pa ostalo mi još 15 testova. Šteta da stoje Sad je baš jako roza, skoro kao kontrolna , a test ti je osljetivosti 10mIU/ml

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Naravno.. pa ostalo mi još 15 testova. Šteta da stoje Sad je baš jako roza, skoro kao kontrolna , a test ti je osljetivosti 10mIU/ml

Mislim da su moji ipak oko 20-25mIU/ml, imam ih još od prije par mj pa trošim, al dobro nije mi to toliko bitno, bitno da šljakaju s njima sam fakat uhvatila na 9dpo al možda je i O bila ranije od toga, tko će to točno znati al se sjećam one tvoje slikice na 12/13dpo u ponoć pa me zanimalo baš koliko su ''jaki''...
    a ništa piškim još ovih dana kaj da radim

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    LISTA ZA: 16.7.2015.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(NE)ČEKALICE:

petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
    *sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
    ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
    ll
    zenii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
    romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc

ODBROJAVALICE:

ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
    mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc

tayla
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
    ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
    wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc[

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Prvi je bio s neta ( obična trakica) i on je pokazao jedva vidljivu sjenu.. i onda sam u ponoć uzela drugi test clear blue, da se uvjerim i zbilja je bio pozitivan ..pošto je na njemu bila jača crta..onda sam vam taj i uslikala. Jer na mobitelu se ona prva trakicu uopće nije mogla raspoznati.
    Pričekaj možda dan dva, pa opet pišni

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Dobar dan, drage moje!

Nadam se da niste predugo čekale listu danas, a još više se nadam da sam sve ok napravila

Tako je vruće danas, topim se. Srećom da barem ne moram ići na posao i biti u zagušljivom uredu - GO mode

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ma lista je super, i svaki dan će biti još bolja i bolja
    Kao što sam i rekla, ostavljam je u dobrim rukama. Hvala ti na trudu i volji. Bit ćeš prava šefika od liste

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Tayla prvotno napisa Vidi poruku
    Dobar dan, drage moje!

Nadam se da niste predugo čekale listu danas, a još više se nadam da sam sve ok napravila

Tako je vruće danas, topim se. Srećom da barem ne moram ići na posao i biti u zagušljivom uredu - GO mode

bravo Tayla, želim da ti peuzimanje liste dođe kao dobar znak, kao i svim našim curkama koje su je vodile do sada

p.s: nadam se da ste šljakali ovih dana plus još GO

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Jel prepre tragično kaj sam piškila jutros na 8dpo
    imam tonu tih testića s interneta pa me strah da ne propadnu
    Kakvi tragično, imala sam ja faze piškenja od 1 dpo-nekako mirnije započnem dan kad riješim taj test, ovako se samo unervozim

Citiraj melange prvotno napisa Vidi poruku
    ladyb, bolje da umre selo nego običaji
    Umirem!!! Upravu si, svakako. Molim curke, imajte ovu izjavu na umu kad god mislite da ste piškile prerano. Nema prerano (osim kad je minus,ofkors)

Najbolje je da nemam testova uopće u kući, jer nikada, baš NIKADA, nisam dočekala unaprijed određeni dan kada smijem iskoristiti test, a da nije ludo prerano

No, ono što je zapravo najluđe u tome jer da kada prvi test pišnem, zapravo samo započnem još veće ludilo. Jer onda slijedi: a) ako je test slabo pozitivan, trči kupi barem još tri da i na njima provjerim je li stvarno pozitivan

ili

b) negativan- onda kupi još barem 2, jedan da odmah provjeriš je li možda prvi test bio u krivu. A drugi da imaš za već unaprijed određen datum
    I ja sam ovo mislila pa u dva dana potrošila cca 60ak kn na testove kad sam potrošila svoju ebay zalihu. Eee, onda sam se opametla; i ja spadam u skupinu ranopiškilica

Citiraj Romeo85 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, test negativan....
    Ali dok god ne dodje vjestica, znaci jos nekih 7,8 dana, ja se nadam
    Dok god ima nade, mi vibramo, draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Citiraj Zenii prvotno napisa Vidi poruku
    Meni krenuo spotting, znači M samo što nije..a baš sam polagala velike nade ovaj mjesec, uhvatila O s lh trakicama, pokrili dane i opet niš..
    Zao mi je, bejbe. Ona glupa, a tako istinita "Kad se najmanje budeš nadala...."

Ne mogu vjerovat da me mučnine peru tako rano, i osjećam s lijeve strane onako u ravnini trtice i jajnika tupu bol koja se pojavi par puta dnevno..najviše kad sjedim...jel to normalno???? Strah me jako vanmaternične... nadam se da je sve u redu ne želim više tržiti po internetu jer se jako isprepadam i onda se sam isfrasiram...
    Već ti je neka cura napisala, sve je to normalno...bebolino se gnjezdi; sve se unutra širi...Mene je desna strana užasno zatezala, isto me bilo strah vm, pa sam zato i išla 6+0 na uvz, i lijepo se vidjela gv i žv u maternici.

Znam da glupo zvuči "Ne brini se", ali probaj bar što pozitivnije razmišljati i svaku negativnu misao što prije zamjeniti nekom lijepom. Brzo ćeš ugledati svoju mrvu. I svaki put kad te uhvati strah i dilema, sjeti se što bi ti rekla jednoj od nas u toj situaciji

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mislite da nisam provjerila još jednom ovaj test od jutros u smeću ?!? naravno, gledala sam ga toliko dugo da sam čak i vidjela nešto (između redaka čitajte ''ništa'' )
    I dalje sam bez nekih simptoma, fakat mi samo krulji sve dolje u trbuhu...al sada više nemam pojma jel to probava

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tanita kako si ti? fizički sve dolazi na svoje?

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

LadyB, ja do svog pozitivnog testa nikad ni sjenku nisam ulovila koliko god puta vadila iz smeća tak da ~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sjena pretvori u ll!

Ja sam ok, nema bolova, nema spottinga, čak mislim da ovih dana pišnem neku lh trakicu čisto da vidim vraća li se tijelo u funkciju Jel' koja od vas nakon kiretaže išla na vađenje bete ili ste samo čekale prvu M? Malo sam čituckala, pa me to zbunilo.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tanita nema potrebe da vadiš betu, možeš pokušati s LH trakicama (ja jesam) i ustvari to do prve prave menge ustvari nema previše smisla jer je tijelo još u oporavku, i beta je još prisutna i zbunjuje testove..Kada završi prva M i krene novi ciklus onda kreni s LH. Bitno da se ti osjecas dobro i da nema nikakvih naknadnih krvarenja i sl...Sad samo treba proći malo vremena...

Meni je upravo na mobu aplikacija pokazala da sam ja danas ipak 8DPO (kako sam pratila LH trakicama ovaj ciklus, 7.7.je bio pozitivan LH, što znači da je O ustvari bila 8.7.-ja sam brojala od pozitivne trakice ) ništa imam dan više šanse ako ćemo bit pozitivni

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Ma, Lady, ponjelo me piskenje kad ste sve vi u toj fazi, pa da i ja sudjelujem I da se trakice ne pokvare

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Lady piskit cu ovih dana, mozda pred kraj tjedna, imam jos samo jedan test, nekako ga zelim cuvati, pa reko mozda se isplati
    A sto se tice dpo, ja vise nemam pojma koji je meni, sva sam se upetljala...

Hvala ti Tanita na vibricama.... Moram biti optimisticna

Ives, drzi mi se...sve cure pisu takve simptome koje ti imas, tako da mislim da je to sve ful normalno...mrvica raste...i samo neka raste i dalje...

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tanita a sve znam tako je i meni bilo...samo ti piški, meni je to bila totalna terapija nakon svega - eto koliko sam ustvari luda...

Romeo evo vidiš koliko se čovjek uspije zeznut i uz trakice i aplikacije kad mu ne ide matematika kao meni ali ja vibram za tebe jer još ima šanse i taj test koji čuvaš ma nek je dobitni . Koliko ti je inače ciklus dug?

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Tnx lady.... ciklusi su mi znali biti i do 45 dana.... U zadnje vrijeme kad je bila ovulacija dodje od 30 do 33dana....pomogla mi vrkuta i nocurak... Tako da cu morati imati jos puno strpljenja ovaj ciklus....

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Tanita

LadyB vidiš..ipak ima tu nešto.. juuuuuj
    Cure lady, romeo...držim vam fige na najjače
    ☆°•○●☆°•○●▪▪☆°•○● °•○☆

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Romeo super da si uspjela izregulirati ciklus stvarno se nekad iznenadim koliko tako neke prirodne stvari ljudima pomognu, ma uopće ne sumnjam da će ako ne ovaj neki idući ciklus biti dobitan, al znam da je želja jaka pa je strpljenja teško imati na bacanje

Ives ma znaš kak sam rekla da neću ništa analizirati jer čim počnem vrate mi se tak bolna sjecanja pa mi je lakše ne ulaziti duboko u to...ali imam problema zadnja 3 dana s probavom (plinovi) ali sam mislila kako je to od svakakve hrane ovih dana, curio i šmrcao mi je nos ali sam mislila da mi je to od kupanja u moru, ovo trnjenje oko jajnika i prepone sam prepisala da dolazi valjda menga možda i ranije, i poceo me umnjak tj. zubno meso oko njega muciti, imala sam zadnja 3 dana nocne more nakon dugo vremena i jako sam lose spavala- mislila zbog vrucine. Danas mi se cijeli dan cmizdri iako se nedam, ali sto cu, cmizdri mi se svaki put kad pocnem razmisljati o svemu. Nasla sam za sve razlog zast je tako pa ne smatram to simptomima da se ne ponadam previse. To be or not to be? trudna ili luda?
    Posljednje uređivanje od LadyB : 16.07.2015. at 21:56

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Joj Ladyb ovi plinovi mi zvuče obećavajuće, mene su pratili kroz cijelu trudnoću

Romeo jel TM ponavljao spermiogram poslije operacije?

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Draga moja ladyB, tocno znam o cemu govoris. I vjeruj mi, sve to je opravdano i dozvoljeno, cak i to da ponekad budemo lude.
    ..pa sjeti se mene i mog kukanja o nadutosti i tome kako ne znam da li mi je to od tableta ili probave bojala sam se i pomislit da bi mogla biti trudnoca. Lako moguce je da ti je uspjelo. Po simptomima koje opisujes to bi lako moglo biti TO!
    Samo hrabro..sigurno da ti nije lako jer ne znaš sto je gore..to iscekivanje, ili strah sto ako bude/ne bude...ali srecom neces morati jos dugo cekati do rezultata. Probaj se opustiti koliko mozes i samo pozitivno..

Nema nam druge

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zeni plinovi su znaci dobar znak? Nista, plinovit neki tjedan si zelim i dalje

Ives- kuzimo se i da iako redovito idem spavati iza 1/2 u noci zadnjih par dana sam zaspala ko top skoro prije 23 strgana- mislila od mora i sunca kao..
    Ajde pozlatile ti se prognoze

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Moji su svi počeli sumnjat kad sam u 9, pol 10 išla već spavat..bez obzira di se nalazili..ide se doma.. a prije me nisi mogao natjerat prije 01 na spavanje...
    Još ako i rode imaš negdje u blizini..

I jesu, plinovi su dobar znak

Posljednje uređivanje od Ives000 : 17.07.2015. at 07:06

Romeo85 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ooooo zivjeli plinovi!!!!!! Ako je i to jedan od znakova, pridruzujem vam se....
    Mene nocas i jutros boli, ko da cu dobiti, probada...ufff
    Danas mi je 30 dc.

Zenii, nije jos radio kontrolu, samo onu kod urologa, sto se tice pregleda, viska vena nema, testisi hladni, kako i treba biti. On nam je preporucio kontrolu sgrama u 10 mj, 6 mj nakon op. Mi cemo kontrolu napraviti iduci mj, 4 mj nakon op. Tada cemo znati jel se sta popravilo...po njegovom stanju, sve djeluje puno bolje....nadamo se najboljem...
    Posljednje uređivanje od Romeo85 : 17.07.2015. at 08:35

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jutro ekipica

Budim se jutros kao u onom filmu ''Beskrajan dan'' (Bill Murray, Andie MacDowell) kada svaki dan proživljava identičan dan
    Ponovno piškenje 9dpo, ponovo ništa...a još me sinoć uhvatila mučnina prije spavanja, ali sam i to pripisala nekom pomfiju koji sam smazala.
    M mi je reko da se moram malo skulirati prije nego izludim i njega
    A ja samo ne znam kako da prestanem misliti o tome kada me svakog trenutka podsjeća dolje neki tupasti feeling i lagani pritisak s lijeve strane prema preponi- to me doslovno izluđuje

Romeo znam da ćuvaš taj jedan zlatni, ali ovaj feeling kao da ćeš dobiti je skoro uvijek prisutan tako da čim odlučiš pišnut javi

Zeni vidim da si ti visoko već u gornjem domu, jel ima ikakve šanse da bude nešto?

Ives kako se ti osjecas sada kad je malo sjelo sve?

Gdje nam je Ooleot ovih dana? sprema se za akciju
    Posljednje uređivanje od LadyB : 17.07.2015. at 10:08

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Svasta bome i nasi muzevi pretrpe..ali neka stisnu malo zube..isto tako je sad sve meni bilo..ne mogu se nikako oteti dojmu..samo što sam ja sve pripisivala tabletama..

Eto lady, ja vecinom kad me uhvate bolovi odem leci, i odma se sve smiri.. sad sam vec malo opustenija... i nekako mi se zivot polako vraca u normalu.

Ovo je bas bio pozitivan sok za sve..i obitelj i prijatelje pa se samo o tome brujalo..pa mi je vec malo to islo i na nerve. Sve u svemu, rekla sam prepusteno je sve dragom Bogu i kako on odluci tako ce biti. Tako da se puno manje sekiram nego proslih dana.

Bome su nam sve curke nekako utihnule :/

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Joooj, simptomi, veselim im se

I ja sam u trudnom mjesecu za svaki simptom imala realno objasnjenje jer mi je vec pun kufer bilo lazne nade. Tako da Lady i Romeo, drzimo fige

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

LadyB ništa od mene ovaj mjesec, danas je pravo krenulo, tako da Tayla piši 1dc.

Romeo držim fige za dobre nalaze, moj MM se sprema ponoviti s-gram idući mjesec (upravo me strah šta nas čeka, jer je svaki put nalaz sve gori), pa planiramo na jesen na konzultacije i do kraja godine se nadam opet u postupak..

a do tada... ne odustajemo od akcije

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zeni a baš mi je krivo, ali što ćeš...doći će i TAJ ciklus

jaaaao cure kak je danas pakleno a ja sam razdrazljiva grooooozno!
    imam previse slobodnog vremena ovaj tjedan , ali zato će mi iduci nadoknaditi
    nije ni cudo da se nemam pametnijeg posla nego proucavati simptome

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    LISTA ZA: 17.7.2015.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(NE)ČEKALICE:

petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
    *sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39.dc
    ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
    ll
    romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
    ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc

ODBROJAVALICE:

xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
    mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc

tayla
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
    ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
    wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
    zeni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pozdrav, curke!!!

Vidim da malo još brljavim s nijansama zelene boje, ali bit će bolje sutra, obećajem

Lady B hvala ti! Nadam se i ja da će mi lista donijeti dobru sreću, pa ćemo tu sreću dijeliti dalje. Pokrili smo dosta dobro plodne dane. A kako sam se sada zatrpala nekakvim projektićima, nadam se da neću biti opsjednuta s TWW, pa da će manje stresa donijeti bolje okruženje za sve.

Ives

Tanita baš smo rastrošne kada se radi o se radi o testićima, a ja baš inače nisam taj tip koji uludo potroši puno novca. A negdje moramo svi biti luckasti

zeni žao mi je što je stigla vještica. Ali sada sebi pusti danas osjećaj tuge, ali sutra hrabro u nove pobjede!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

LadyB evo i tebe u ljubičicama..

lady, romeo .. sretno curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zenii, ajde hrabro. Možda već drugi ciklis bude tvoj ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Mislite da nisam provjerila još jednom ovaj test od jutros u smeću ?!? naravno, gledala sam ga toliko dugo da sam čak i vidjela nešto (između redaka čitajte ''ništa'' )
    I dalje sam bez nekih simptoma, fakat mi samo krulji sve dolje u trbuhu...al sada više nemam pojma jel to probava

I ovo je nešto svim trudilicama jaaako poznato: i kopanje po smeću i piljenje u test sve dok oči ne zabole. Ali treba buljit i buljit sve dok oči ne natjeram da vide 2 linije

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hehehe je evo mene napokon u ljubičicama

Tayla ne brini škicnem ja ovaj test od jutros svako toliko ostavila sam ga van samo da ne kopam po smeću i danas

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Tako je, budi praktična. Baci ga u smeće tek kad piškiš novi, pa on postane fokus svijeta

Ja sam čak jedan mjesec ljepila test trakice uredno jednu ispod druge, s naznačenim datumom i danom PO. I tako sam lijepo pratila onu sjenu koju samo ja vidim kako je čas deblja, čas tanja, pa sve lijepo do menge

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tako je, budi praktična. Baci ga u smeće tek kad piškiš novi, pa on postane fokus svijeta

Ja sam čak jedan mjesec ljepila test trakice uredno jednu ispod druge, s naznačenim datumom i danom PO. I tako sam lijepo pratila onu sjenu koju samo ja vidim kako je čas deblja, čas tanja, pa sve lijepo do menge
    Been there done that

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Nismo normalne

I nakon više od 2,5 godine, čovjek bi rekao da ću biti pametnija, pa više ne davati značaja svakom simptomu. Ali neee.. evo danas, 7 DPO, ja već zapisivam u svoj profil na countdowntopregnancy kako imam živopisne snove (sinoć sexualni što nije baš normalno za mene), užasne plinove i nekakvo čudno trnjenje, treperenje, pritisak, ne znam kako to ni nazvati jako nisko dolje, ispod jajnika...
    Posljednje uređivanje od Tayla : 17.07.2015. at 13:40

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mislim fakat može otići daleko, ja sam svaki mj prije nego sam ostala T imala simptoma na lopate, i onda baš ciklus u kojem sam ostala T nisam imala ni jedan izražen, osim tog tupog feelinga u predijelu jajnika i trnjenje prema preponi- zato sam ustvari izbezumljena čekajući jer sam fokusirana 24/7 na taj feeling, koji sad već možda i sama umišljam..
    7dpo je definitivno rano (iako ja piškim od 1dpo čisto da uđem u formu do 8-9dpo kad se počinjem nadati - al eto uspijem i zeznut brojenje dana uz svu koncentraciju), meni je danas 9dpo i u naravno sutra polažem opet velike nade

Tayla još koji dan samo
    Posljednje uređivanje od LadyB : 17.07.2015. at 13:51

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ajme koji pakao vani, kako preživljavate ove vrućine?
    Tayla dodala si mi jedan dan, danas mi je 21 DC.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

MAMI klima mi radi citav dan

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Meni je na poslu stol pored klime i počeli me uho bolit, mislim ne možeš bez klime ali ovo mi je koma.

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Mami, oprostiiiii.. sutra ću ostavit onda 21 dan ciklusa, sada već ne mogu urediti post sa listom. Oprosti još jednom.

Početničke greške

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Tayla, ako sam ja dobro shvatila danas je Mami 21dc..onda joj sutra samo ostavis 22dc.... ajde tek si pocela s uredivanjem, uvjek ce biti neke greskice. Bez sekiracije.

Bome je vruce... eto u sobi mi je hlad pa samo spavam ^^

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

hhahaha vidi se da gorim BEZ klime u ovom podstanarskom stanu, a istodobno cijeli dan se bavim tim nekim projektima, imam rok do nedjelje...

Dakle, sutra mami ne diram. No frx

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tayla za rok do nedjelje

Ja sam baš završila s jednim projektom prije roka pa sam free do ponedjeljka, i evo vidite kako si pametno kratim vrijeme- još sam googlajući svakakve gluposti došla na neki stranicu na kojoj žene pišu svoje iskustvo i simptome prije pozitivnog testa al ako je nekome dosadno evo vam link -http://www.twoweekwait.com/early-pre...ter-8-months-6

Tayla avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

LadyB hlade mi se 2 pivice za večeras kada sve ovo dovršim, sjednem ispred kuće okružena svojim cvijećem i najnovijim primjerkom - MINI RUŽA, knjiga u ruke i guštancija. Nazdravimo nas dvije, tko će se još pridružiti??

Dobro za tebe, najbolje je kada tako nešto dovršimo i prije roka, na miru. Inače tako i funkcioniram, al sam se baš "natovarila" poslićima misleći kako imam ionako previše vremena zbog GO. Al ovaj jedan posao sam malo odugovlačila, kada mi jučer kažu da im treba biti do nedjelje.. uh.. al već sam danas obavila 50 % posla

P.S. Twoweekwait stalkam već dugo, dugo vremena

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

LadyB hlade mi se 2 pivice za večeras kada sve ovo dovršim, sjednem ispred kuće okružena svojim cvijećem i najnovijim primjerkom - MINI RUŽA, knjiga u ruke i guštancija. Nazdravimo nas dvije, tko će se još pridružiti??

Dobro za tebe, najbolje je kada tako nešto dovršimo i prije roka, na miru. Inače tako i funkcioniram, al sam se baš "natovarila" poslićima misleći kako imam ionako previše vremena zbog GO. Al ovaj jedan posao sam malo odugovlačila, kada mi jučer kažu da im treba biti do nedjelje.. uh.. al već sam danas obavila 50 % posla

P.S. Twoweekwait stalkam već dugo, dugo vremena
    Jaooo i ja bi si pivce veceras hlaaaaaaadno!

Ja sam ustvari očito totalni amater i wannabe kad prvi put čujem za tu stranicu , Tayla naučit ću ja još svašta ovdje

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ives ajde pls pogledaj inbox kad stigneš

Stranica 9 od 16 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •