Lagunas, one 2 su ti vjerojatno smrznuli već neki dan, a od ove druge 3 je smrznuta jedna...tako da imaš 3 smrzlića...to ti je prilično dobar rezultat tako da te to ne treba brinuti..
Phiphy- ti si jedna od rijetkih sretnica koje nisu iskusile njezine čari i sretna budi radi toga..ova njena nova politika nije niš drugo nego ulizivanje HDZ-u za kojeg je procijenila da će doći na vlast..ali pitam se zašto to netko tko je izabrao tako plemenito zanimanje radi osim ako nije čisti karijerist i lovac na poene... ona kao tu moralizira oko smrznutih embrija koje nitko neće pokupiti,a nije joj palo na pamet da svaka stimulacija ostavlja posljedice po zdravlje žene i da bi trebalo liječenje provoditi na način da se svaka stimulacija maksimalno iskoristi i da žena na koncu uz što manje hormona dođe do djeteta...
Ja bih joj rekla da eventualni višak embrija namjeravam donirati..pa neka pokuša pobiti tu moju želju..
Osim toga moj doktor meni nikad nije ništa naredio nego samo predložio tako da ne vidim kako ona može odlučivati sama o stvarima koje su unutar zakonskog okvira...