Pokazuje rezultate 1 do 50 od 201

Tema: Ocjena iz vladanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Svasta.
    M. ima organskih problema i nikad nije imao niti jednu ocjenu iz vladanja osim -dobre.
    Uz napomenu da nikad nije imao fizicke sukobe sa drugim ucenicima, ali daleko od toga da sjedi i suti.
    uopce ne vidim neku vaznost ocjene iz vladanja, a to sto bi mogao propustiti eventualno na kraju 8 razreda ( a sad je 4 r , ako kuzim dobro) ... na to mogu reci samo : ti jos ne znas sto te sve ceka! :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Načelno ovaj moj ne dira nikoga. Sukob što je bio nije se desio školi. Dečko ga je zadirkivao cijeli dan, i na kraju su se potukli. Drugi dan su se pomirili i zaboravili. Ništa strašno.
    Boli to što sam ja dopustila da zbog dobrobiti razreda on sjedi s učenicima koji ometaju nastavu, kako bi ih on smirio. Znači, mi smo surađivali cijele godine, a za "nagradu" je moj sin dobio manju ocjenu iz vladanja.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    M. ima organskih problema i nikad nije imao niti jednu ocjenu iz vladanja osim -dobre.
    Uz napomenu da nikad nije imao fizicke sukobe sa drugim ucenicima, ali daleko od toga da sjedi i suti.
    uopce ne vidim neku vaznost ocjene iz vladanja, a to sto bi mogao propustiti eventualno na kraju 8 razreda ( a sad je 4 r , ako kuzim dobro) ... na to mogu reci samo : ti jos ne znas sto te sve ceka! :D
    Šta misliš pod organskim problemima?
    Da, nema nikakvu važnost više, jer se ne boduje pri upisu u srednju. Osim, znači te nagrade na kraju 8.r.

Al konkretno ovo što sam navela kao razloge, jel to stvarno dovoljno za ne dobiti uzorno vladanje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •