Pokazuje rezultate 1 do 50 od 201

Tema: Ocjena iz vladanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

A zašto nisi razgovarala o tome s učiteljicom?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj miffy34 prvotno napisa Vidi poruku
    A zašto nisi razgovarala o tome s učiteljicom?
    Razgovarala sam s njom. I ispalo je da je ona predložila uzorno vladanje, ali ona sama ne odlučuje o tome, nego na njezin prijedlog odlučuje razredno vijeće. I razredno vijeće je glasalo za nižu ocjenu. (njena strana)
    Iz drugih izvora sam saznala da je ona ta koja je predložila "dobro" vladanje. (što mi ima više smisla)

I tako cijele godine ona ne može reći u lice, nego sve nešto okoliša, da ne kažem nešto gore.
    Ja razumijem da joj nije bilo lako jer nije s njima od početka. Ali s druge strane ni učenicima nije lako mijenjati 3 razrednice u kratkom roku.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj lunas prvotno napisa Vidi poruku
    Razgovarala sam s njom. I ispalo je da je ona predložila uzorno vladanje, ali ona sama ne odlučuje o tome, nego na njezin prijedlog odlučuje razredno vijeće. I razredno vijeće je glasalo za nižu ocjenu. (njena strana)
    Iz drugih izvora sam saznala da je ona ta koja je predložila "dobro" vladanje. (što mi ima više smisla)

I tako cijele godine ona ne može reći u lice, nego sve nešto okoliša, da ne kažem nešto gore.
    Ja razumijem da joj nije bilo lako jer nije s njima od početka. Ali s druge strane ni učenicima nije lako mijenjati 3 razrednice u kratkom roku.
    Onda je netko od drugih nastavnika predlozio snizeno vladanje. Jedino si onda od tih drugih mogla dobiti povratnu informaciju kakav je kod njih na satu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Onda je netko od drugih nastavnika predlozio snizeno vladanje. Jedino si onda od tih drugih mogla dobiti povratnu informaciju kakav je kod njih na satu.
    Ne. Iz pouzdanih izvora znam da je ona ta koja je predložila dobro vladanje i to je prihvaćeno. Tako obično i bude. Ono što razrednik predloži, tako i bude.
    A meni je rekla drugačije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •