Pa i to je legitimno, i na detaljnija propitkivanja ja svoju upućujem da pita nekog tko vjeruje u boga, jer tih odgovora nema baš u Bibliji u stripu koju mi imamo doma, a ja fakat ne znam... sad smo još u fazi da sam ja njen "bog", pa nije baš zadovoljna i uglavnom ne pita nikoga drugoga, staje na meni, ali vjerojatno će kasnije nekog pitati bude li ju zanimalo (mi smo općenito nevjernička obitelj, tako da do vjernika mora malo dalje ići, ali ima ih, naravski).
Koncept žrtvovanja, podložnosti (koja se onda nekako pretvori u ljubav - to ja sve govorim kako ja to vidim, jer meni je to nezamislivo, daleko... daleko kao tipa eng. kraljevska obitelj (glupa usporedba, ali evo... jednako mi je neshvatljiva njihova tipa tradicija i zašto ih ljudi vole i prate i zašto postoje razglednice na princa harryja, jednostavno za to znat objasnit puno više moraš tome biti izložen) - apsolutno mi je stran i nema šanse da se u to upetljavam jer moje obrazloženje maloj ne bi baš pomoglo - ja sam od onih (danas rijetkih) da nisam uopće bila dotaknuta vjeronaukom, niti bliskim odnosima s jako religioznima ili znalcima po tim pitanjima, tako da nemam nikakvih osnova za neka obrazlaganja.
Tako da razumijem i mojcu oko zamišljenog prijatelja jer ja niti ne znam kako vjernici doživljavaju boga, što je ispravno za koga itd.