Zanima li nas duhovnost zato sto tu piskaramo o tome. Velik dio nas bi se izjasnilo da ne. Ja bih odgovorila, da da me zanima, ne bih piskarala, nego naucila nesto i zivjela duhovnost, a ovako mi je to gubitak vremena (kao i ovo piskaranjr)
Ali malo nas bi reklo za sebe da ne promislja i ne radi na sebi. Mislim da ne razumijem sto ti podrazumijevas.
Meni je sve teze ostat ozbiljna i strpljiva kad me se posalje reiki majstoru ili kad mi se objasnjava carolija neke amajlije.
Al zapravo mozda da netko od nas zna nesto o tome, ne bi bas bilo diskusije, nego bi nam objasnio u par recenica na nama razumljivom nivou.

. Nemam zapravo pojma je li to nekom isto. Ali imam na fejsu ljudi "koje zanima duhovnost" pa su ova imena meni asocijacije na duhovnost i "duhovne ljude". Nikako ne prodavatelji amajlija i iscjeljitelji. Nego ljudi koji upotrebljavaju termine kao sto su promisljam, rad na sebi i slicno
. (Btw. čini mi se da i moj stariji kreće u tom smjeru, on isto ima matematički mozak... Za mlađega ćemo još vidjeti, ali ni on nije opterećen nekim ograničenjima nego preispituje doslovce sve što dozna, a tako i treba biti.)