Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
Jedna od osnovnih uputa korištenja intuicije je da je se NE preporučuje koristiti za igre na sreću.

Mene je jedan oblik intuicije zabavio neki dan - pogodila sam ko prstom u pekmez (moj kolega s posla rekao bi nešto drugo umjesto tog pekmeza, ali eto...) Idem sa sinom k staklaru - dala sam uramiti nekakav dekrl (vezeni minijaturni stolnjak i zvali su me da je gotovo). Dok smo išli tamo, samo mi je prozujalo kroz glavu "a kaj ako su ga okrenuli naopako?" Dođem tamo, a ono fakat - kriva strana pod staklom, he he he.... Kaj mi je to značilo? Danas idem opet po to. Nadam se da su to uredili kako treba i da će moja majka biti zadovoljna. Eto ti intuicije!
Sad sam bacila oko na ovaj primjer - ma, čisto iskustvo, po meni. Mislim, ako je to intuicija (nisam znala što pod tim mislite) onda sam ja isto u toj nekoj x files dimenziji, turbo sam intuitivna a propos suradnika, šefova, a najviše "pogađam" di će MM fulat i što će zeznut . Ali.. .ja mislim da su tako svi - pa, poznajemo te neke bližnje, plus znamo di može koji majstor zeznut jer smo se oparili milijun puta.