Vidi rezultate ankete: Biste li pružili sklonište izbjeglicama kod sebe?

Glasači
90. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da

26 28.89%
  • Ne, iako imam mogućnosti

33 36.67%
  • Ne, jer nemam mogućnosti

21 23.33%
  • Ne znam

10 11.11%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2743

Tema: Lica djece migranata s novinskih naslovnica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ograđujem se od lidaćinog komentara, ali daj reci šta bi ti?
    meni dođe da kažem jupi svaki puta kad netko napiše ovako suosjećajan komentar. podsjeti me koliko ja nelijepo ovdje na tu temu pišem pa se posramim.
    mislim, mogla bih lijepo kad bih htjela, ali nekako mi nije vrijeme za estetiku nego za djelovanje, vrijeme je da se iznađe neko rješenje da se ljudi zbrinu i tamo na izvoru i ovdje i da se prestanu dolijevati te izbjegličke rijeke bez kraja.
    valjda i hoće, majko moja mila!

Šta bi ja? Idilično, otvorila granice, napravila koridor prema EU i neka idu gdje žele - ionako nema šanse da ih se sprijeći osim vojskom i bodljikavom žicom. Ima li?

I shvaćam da ih se ljudi bolje, drugačiji su, bojom kože, izgledom, odjećom, vjerom...Ali jel rješenje staviti bodljikavu žicu i proglasiti sve teroristima?

Europa mora zajednički djelovati i riješiti tu situaciju, a ne da jedni primaju, a drugi zatvaraju granice. Revidirati kvote (jer su očito podcijenjenje) koje pojedina zemlja treba primiti i ako neka zemlja ne primi po kvoti uvesti neke mjere i sankcije.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 17.09.2015. at 12:43

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Šta bi ja? Idilično, otvorila granice, napravila koridor prema EU i neka idu gdje žele - ionako nema šanse da ih se sprijeći osim vojskom i bodljikavom žicom. Ima li?

I shvaćam da ih se ljudi bolje, drugačiji su, bojom kože, izgledom, odjećom, vjerom...Ali jel rješenje staviti bodljikavu žicu i proglasiti sve teroristima?

Europa mora zajednički djelovati i riješiti tu situaciju, a ne da jedni primaju, a drugi zatvaraju granice. Revidirati kvote (jer su očito podcijenjenje) koje pojedina zemlja treba primiti i ako neka zemlja ne primi po kvoti uvesti neke mjere i sankcije.
    x

Jasno je da niti žele niti mogu svi ostati u Hrvatskoj.
    Uopće ne razumijem što se planira postići zatvaranjem granica prema Sloveniji i Austriji.
    I kakva je to uopće europska politika, snađi se sam?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •