Stranica 101 od 141 PrviPrvi ... 519199100101102103111 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,001 do 5,050 od 7016

Tema: VJEZBACICE- proljece 2015 :)

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Vikki jesi ti uplatila Cenera? Ja jesam po tvojoj uputi.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo jedno kratko javljanje

Vježbam i dalje, uglavnom 4 puta tjedno. Tako mi nekako najbolje paše za sada. Ja se i dalje divim našim trkačicama, a bome i vama koje možete vježbati doma. Ja jedino u teretani mogu mozak na pašu i posvetiti se samo vježbanju. Doma mi svako malo netko odvlači pažnju, a nemam male djece i zapravo ne znam zašto je to tako. Možda je caka i u tome da je kod nas uobičajeno da svako malo netko svrati bez najave tako da jednostavno nema dana, a bome ni večeri da netko ne naleti bar na 5 minuta. Zato mi je baš dobro otići van kuće i isključiti se na tih sat i po koliko uglavnom provedem tamo.

I ja sam veliki fan Šeldona i ekipe i najdraže mi je pičiti na pokretnoj traci i buljiti u tv ekran u vrijeme dok oni idu. Ton je naravno stišan i trešti neka lejm muzika, ali ja sam toliko puta gledala svaku epizodu da u glavi imam točno svaki dijalog u originalu pa se dobro usput i nasmijem. Sad su koliko vidim počeli puštati novu 8. sezonu koju sam ja gledala na popcornu, ali mogla bi još 100 puta. Usput napravim nekih 5,5 km izmjenično brzog hodanja, malo trčanja i penjanja uz nagib do desetke. Puls mi zna ići do 165 kad sam u najvećem naporu i bome se dobro oznojim. Nakon toga radim vježbe snage i tu imam neki svoj sistem za koji ne znam koliko je dobar, ali meni paše.Uglavnom prođem u krug više sprava i radim ponavljanja uz određeno opterećenje. Na kraju ide plank i istezanje. I tu sad imam malu dilemu. Da li je bolje raditi plank u više serija po 45 sekundi kako sam dosad radila ili ići dokle uspiješ izdržati? Jučer sam išla viditi koliko mogu i uspjela sam 2 minute prije nego me kičma zabolila i počele mi se tresti noge i ruke. Naravno, pazim da sam u pravilnom položaju.

I još jedan detalj, nisam više na čistom lchf-u, ali pazim da ipak ograničim unos uh. Pojedem voće, povremeno rižu ili lešo krumpir, ali to nastojim najkasnije do 16 h. Večeram uglavnom nešto lagano. Dosta toga je ipak po lchf-u jer je mm i dalje na tome, ali morat će i on povećati malo unos uh jer mu je tako trener sugerirao s obzirom da je izgubio jako puno kila i sad radi na mišićnoj masi. Ja sam trenutno na 62 do 63 kila i to nastojim održavati. Neki mi kažu da sam premršava, ali sam oguglala. Sama sebi djelujem ok i to mi je najbitnije.

Eto, nisam bila baš kratka kako sam najavila, ali ne pišem baš često pa sam si dala malo oduška

Liv long and prosper :spock:

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    i naravno - rhino horn kao dnevna higijena/rutina....http://www.yogaprosess.com/croatia/userguide.html
    Znaš li gdje ga ima za uzeti?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Rhinohorn u svakoj boljoj apoteki
    Ako u splitu imate dm koji ima bezreceptne lijekove još danas možete iskoristit 20 posto na cifru iznad 200 kn

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hvala!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bodulice nek si se raspisala
    Uzivancija te pročitati
    Super je to sto si redovna...
    Meni najvise pase kucni trening + trcanje
    Da moram negdje ici i spremati se mislim da bi to spalo na jednom mjesecno

Danas jedno istrčavanje planiram
    I bas mu se veselim
    Posljednje uređivanje od flopica : 30.09.2015. at 06:36

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Drago mi je da je malo živnula atmosfera ovdje! Ja sam počela raditi pa još uvijek lovim konce na sve strane. Uguram tu i tamo vježbanje ili trčanje ali još uvijek je to na 2-3 puta tjedno, malo.
    Bodulice svaka čast, odlično ti ide!
    Ne znam jel još itko osim mene ima problema s brojenjem rundi i brojem ponavljanja vježbe. Ja se svako malo totalno pogubim u brojanju, zato mi je najlakše radit dok blejim u nekog isred sebe. Jučer sam radila onaj Amazonkin workout sa 10 rundi, pitaj Boga koliko sam ja čega na kraju napravila

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ivana

Ja imam papiric pa zapisem. Ili po trajanju rundi dok stopam vrijeme.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ivana, sretan povratak na posao
    ja se isto pogubim nekad kod brojanja, a 10 rundi mislim da nikad nisam radila, to mi je i za motivaciju problematično

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo jedno kratko javljanje

Vježbam i dalje, uglavnom 4 puta tjedno. Tako mi nekako najbolje paše za sada. Ja se i dalje divim našim trkačicama, a bome i vama koje možete vježbati doma. Ja jedino u teretani mogu mozak na pašu i posvetiti se samo vježbanju. Doma mi svako malo netko odvlači pažnju, a nemam male djece i zapravo ne znam zašto je to tako. Možda je caka i u tome da je kod nas uobičajeno da svako malo netko svrati bez najave tako da jednostavno nema dana, a bome ni večeri da netko ne naleti bar na 5 minuta. Zato mi je baš dobro otići van kuće i isključiti se na tih sat i po koliko uglavnom provedem tamo.

I ja sam veliki fan Šeldona i ekipe i najdraže mi je pičiti na pokretnoj traci i buljiti u tv ekran u vrijeme dok oni idu. Ton je naravno stišan i trešti neka lejm muzika, ali ja sam toliko puta gledala svaku epizodu da u glavi imam točno svaki dijalog u originalu pa se dobro usput i nasmijem. Sad su koliko vidim počeli puštati novu 8. sezonu koju sam ja gledala na popcornu, ali mogla bi još 100 puta. Usput napravim nekih 5,5 km izmjenično brzog hodanja, malo trčanja i penjanja uz nagib do desetke. Puls mi zna ići do 165 kad sam u najvećem naporu i bome se dobro oznojim. Nakon toga radim vježbe snage i tu imam neki svoj sistem za koji ne znam koliko je dobar, ali meni paše.Uglavnom prođem u krug više sprava i radim ponavljanja uz određeno opterećenje. Na kraju ide plank i istezanje. I tu sad imam malu dilemu. Da li je bolje raditi plank u više serija po 45 sekundi kako sam dosad radila ili ići dokle uspiješ izdržati? Jučer sam išla viditi koliko mogu i uspjela sam 2 minute prije nego me kičma zabolila i počele mi se tresti noge i ruke. Naravno, pazim da sam u pravilnom položaju.

I još jedan detalj, nisam više na čistom lchf-u, ali pazim da ipak ograničim unos uh. Pojedem voće, povremeno rižu ili lešo krumpir, ali to nastojim najkasnije do 16 h. Večeram uglavnom nešto lagano. Dosta toga je ipak po lchf-u jer je mm i dalje na tome, ali morat će i on povećati malo unos uh jer mu je tako trener sugerirao s obzirom da je izgubio jako puno kila i sad radi na mišićnoj masi. Ja sam trenutno na 62 do 63 kila i to nastojim održavati. Neki mi kažu da sam premršava, ali sam oguglala. Sama sebi djelujem ok i to mi je najbitnije.

Eto, nisam bila baš kratka kako sam najavila, ali ne pišem baš često pa sam si dala malo oduška

Liv long and prosper :spock:
    Bravo Bodulice, lijepo te čitat, svaka čast na redovitosti. Ja isto tako, nisam tip za kućno vježbanje. Kad izađem van ili na aerobic, to je druga priča, onda se tome posvetim i to je to. Onako kad sam doma smeta mi sama pomisao da bi me netko mogao ometat

ivana s
    sretan povratak na posao, pa nije 3x tjedno tako malo, pogotovo ako je to duži trening (45-60 min). Držim fige da ti se sve što brže posloži i da uđeš u rutinu.
    Meni super izgledaju vježbe na Amazonki. Probat ću jednom dok sam na službenom putu i nitko mi ne smeta.
    Ja se isto gubim kod brojanja i puno manjeg broja rundi, nisi jedina. Na spravama nisam valjda nikad napravila identičan broj vježbi za jednu i drugu nogu/ruku, nema šanse, moje misli plove...
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.09.2015. at 14:35

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sad sam pogledala svoj kalendar.ne mogu na polumaraton Starek jer sam tad na sluzbenom putu.morat cu se strpit

Btw ozljeda prosla, jucer otrcala bez problema 7km pace 5:43.
    Bila sam spremna stat iste sekunde ako zaboli al sve je dobro proslo.
    hvala vam na zeljama sigurno su pomogle

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Veceras prijavak 5.8 km pace 5:30.

Ekipa jel se vjezba?

Ja sam ozbiljno pocela gledat Garmine.Probat cu na sluzb.putu naci mozda povoljniji nego u RH a ako ne kupujem u Run & Treku pa kud puklo na 6-12 rata.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Prijavak:
    50 leg raise na pilates lopti
    50 chest press sa 8kg na pilates lopti
    50 barbell squat 10kg
    50 TRX inverted rows

ja sam ispraksirala vježbanje i brojanje uz gledanje tv-a....ali isključivo ako radim vježbu za vježbom pa dok ne odradim sve serije...kružni nema šanse....
    danas pao listopadski kupanjac....more super ali vanka se mora odma umotat.....

nego,kad će novi topic,još smo na proljeću a prešli 100tku? oj admiiiin....

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Skulirana zakon si!

Ne mogu vjerovat kupanje u listopadu, blago vam se u zg je skoro za deblji baloner.
    blago vama na jugu.

eh da presli 100-tku

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

skulirana,blaaago ti se
    Kod mene za zimsku jaknu komotno
    I vatrica se loži

Jucer trcanje, nista ne mjerim ali povecavam duzinu i bas sam zadovoljna
    Danas 6w6p

Jucer sam bila zaljubljena u svoj gornji dio tijela
    Do te spoznaje san dosla presvlaceci se u odjecu za trcanje

Nevjerojatno koliko vjezbanje meni ispravlja drzanje i daje cvrstinu cijeloj muskulaturi

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Bravo flopi!!!
    Skulirana zakon, meni je grozno hladno! Tim povodom sam kupila zimske tajice i majicu za trcanje.
    Jucer rip't circuit, focus beta.
    Danas planiram trcati, ako se sve poslozi.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    skulirana,blaaago ti se
    Kod mene za zimsku jaknu komotno
    I vatrica se loži

Jucer trcanje, nista ne mjerim ali povecavam duzinu i bas sam zadovoljna
    Danas 6w6p

Jucer sam bila zaljubljena u svoj gornji dio tijela
    Do te spoznaje san dosla presvlaceci se u odjecu za trcanje

Nevjerojatno koliko vjezbanje meni ispravlja drzanje i daje cvrstinu cijeloj muskulaturi
    flopice, to se traži.
    Samo tako nastavi, super i za povećanje kilometraže.

ivana s gdje si kupila te zimske tajice za trčanje? meni trebaju neke, a ne stignem zujat okolo.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Skulirana bravo

Flopi tako treba!!

Ivana s pokazi nam opremu, znas da mi to volimo

Ovde je grozo vruce danas. Bila sam na frizuri, sad obavljam neku papirologiju prije sminkanja. Veceras party.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja samo javljam da nista ne vježbam jer smo nabavili psića pa nam je to stene trenutno jedina preokupacija.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja ništa ne vježbam jer sam imala crijevnu virozu i još se u biti ne osjećam ok :/

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku

ivana s gdje si kupila te zimske tajice za trčanje? meni trebaju neke, a ne stignem zujat okolo.
    Dechatlon.
    http:// http://www.decathlon.hr/crnoplave-tajice-za-trcanje-elioplay-warm-id_8341606.html
    http://www.decathlon.hr/zenska-majic...d_8311603.html

Poslikat cu, naravno, cim stignem. Jel trebam napominjat da mi je bila mama u posjeti

Mb, uzivaj!!! Cekamo detaljan izvjestaj kad se vratis!
    Lili nisam stigla komentirati ali ti si super napredovala u zadnje vrijeme. Zasluzila si sat definitivno

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Dechatlon.
    http:// http://www.decathlon.hr/crnoplave-tajice-za-trcanje-elioplay-warm-id_8341606.html
    http://www.decathlon.hr/zenska-majic...d_8311603.html

Poslikat cu, naravno, cim stignem. Jel trebam napominjat da mi je bila mama u posjeti

Mb, uzivaj!!! Cekamo detaljan izvjestaj kad se vratis!
    Lili nisam stigla komentirati ali ti si super napredovala u zadnje vrijeme. Zasluzila si sat definitivno
    Ajme pre,predobra roba, nadam se da se nećeš ljutiti ako i ja kupim iste , trebaju mi i tajice i majica

A za ovo boldano , jedva čekam nabavit ga poslije ovog službenog puta, ovog ljepotanca, mislim da si rekla da i ti imaš ovaj (brkam tvoj model i onaj od vikki): http://www.garmin.com.sg/products/in...nner220_white/

ajme novosti kod cura: psića, viroza,...svega.
    Cubana uživajte sa svojim novim ljubimcem, sad imaš društvo za trčanje

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tangerina brz oporavak želim !
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 02.10.2015. at 13:58

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Kad već "kupujemo", ja bi ovoga: https://buy.garmin.com/en-US/US/into...rod512478.html
    A nije da sam ga baš zaslužila....

I za iskusne: kolika je tlaka traka za HRM oko prsa? Isplati li se dat nešto više pa uzet 225?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Flopi, di su slikice? :prettyplease:
    Da se i mi divimo...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Kad već "kupujemo", ja bi ovoga: https://buy.garmin.com/en-US/US/into...rod512478.html
    A nije da sam ga baš zaslužila....

I za iskusne: kolika je tlaka traka za HRM oko prsa? Isplati li se dat nešto više pa uzet 225?
    Maruska glavnu razliku si skuzila i sama ovaj model 225 mjeri puls preko zapesca eh sad nisam trcala s trakom al koliko cujem ljudima ne smeta.
    ja sam se ipak odlucila za 220 osim zbog funkcija i zbog boje jer mi je on ljubicast a 225 dolazi samo u toj crnoj kombinaciji a ne volim crnu boju Ah zene....
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 02.10.2015. at 15:36

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

To i je moje pitanje. Isplati li se uzeti skuplji (i ružniji ) sat "samo" radi ugrađenog HRMa?
    (jedina druga razlika između njih je brojanje koraka i povezana izvježća/aktivnosti)

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ivana s super tajice! kod majica izbjegavam ovaj patent gore, smeta me.

tangerina ozdravi brzo!

cubana, super za psica!

inace, ja sam se vratila s malte prekjucer, danas je festa tu kod nas. od nedilje pocinjem trcat, svecano obecajem

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku

Ja traku uopce ne osjecam dok trcim.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja samo javljam da nista ne vježbam jer smo nabavili psića pa nam je to stene trenutno jedina preokupacija.
    aaaaaaw,ima li besanih noći? u mene su bile samo 3,brzo se navikla...ali skupljam piškicu i kakicu po kući i dalje....ima 3tjedna da smo je nabavili....
    vratili se doma maloprije iz dvosatne šetnje,samo se srušila u krevet...znaš kako kažu,umoran pas je dobar pas...

imam upalicu gluteusa od jučer,danas ću malo više uposlit upper...

MB,ma kako moš reć da je grozno vruće? ja bi da je joooš ljetoooo....
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 02.10.2015. at 18:46

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cubana, doborodšlica prinovi! Sad ćeš imati s kim trčati :D
    Ivana, super su ti tajice! I slagale bi se s mojim satom Meni je još toplo za zimsku opremu, još sam u 3/4 tajicama i kratkim rukavima. Niti nemam prave duge tajice za trčanje, morat ću do decathlona, ove trkačke marke su prepreskupe.
    Maruška, traku osjećaš kao što osjećaš čarape i mudante, niti ne primijetiš da je imaš, reguliraš stegnutost tako da te ne žulja. No ako ti nije problem dati koju kunu više, 225 je odličan izbor.
    Večeras Amazonka koju je ivana spomenula (ne znam vide li to oni koji nemaju fb): https://www.facebook.com/Amazon-Fit-...4286/timeline/ Super su mi vježbe, nema toliko skakutanja kao kod Zuzi, i jednostavniji su treninzi nego Tatianini. S brojenjem rundi nemam problema jer ih svedem na 3-4 zasad :D

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pozdrav cure
    ja sam na poslu imala tjedan iz pakla koji ce se pretvorit u dva mjeseca pakla dok traje projekt, ali izgurat cu to
    uglavnom, nisam ovaj tjedan bas vjezbala jer sam imala jos i periodu i radila po 12 sati
    ali veceras sam isla trcati - nakon par godina - s prijateljicom
    malo vise od pola sata, 3.4 km, sporo ali za prvi put dobro, ja prezadovoljna
    kondicija mi je bolja no sto sam mislila
    i strasno mi je pasalo, vani, uz more, vec godinama vjezbam samo doma
    definitivno idem opet, mozda se i meni trcanje primi

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Summer, bravo!!! Nista se ne moze usporediti s friskim zrakom, jos kad je uz more... antistresna terapija za pozeljeti.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da se pohvalim da sam i ja krenula s trcanjem
    Malo manje od 3km, isto oko pola sata

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

summer, bravo!
    ostadoh zadnja netrkačica na topicu
    di ste trčale, Marjan ili Žnjan? Ako Žnjan, po šljunku ili cestici ili šta?

sad tek vidim, i rahela bravo za prvi trk
    Posljednje uređivanje od tangerina : 03.10.2015. at 08:42

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Rahela, summer bravo

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ostadoh zadnja netrkačica na topicu
    nisi sreco, nisi

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

tang, znjan, od rampe na zapadu prema plazi za invalide na istoku i natrag
    laganini tempo, mene je stalno vuklo brze, jace, prija me zaustavljala da se ne preforsiram
    istezanje i doma, nekih cetrdesetak minuta
    ako ces drugi put s nama, samo vici
    dogovaramo srijedu, ja bih nekako i prije opet

inace, malo pazim na prehranu i tri kg sam dolje
    svi mi sad primjecuju :treba_podstrek:
    Posljednje uređivanje od summer : 03.10.2015. at 17:20

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    nisi sreco, nisi
    X (okorjela anti-trkačica)

govorila nešto Cubani a ja sinoć od kučka nisam mogla poć vježbat,probudila se čim sam izašla iz DB i pošla u vježbaonicu pa mi cvilila i grebala vrata....
    evo sad hrče već po ure pa valjda mogu kliznut....upper je na redu dakle....

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Rahela, bravo!
    Spajka, vježbaš li šta?
    Jutros sam 10 km po kiši, i baš mi je bilo teško, forma mi je ok, ali sinusi i ždrijelo su konstantno puni i već sam lud aod toga. Odoh sad vidjet o čemu ste pisale za sinuse i malo izguglat što bih mogla, nemam volje ni za što kad mi je glava već tjednima u balunu.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

vikki :hug:

joj, mali pasic, kako je to slatko (i naporno)

ja maloprije MMX, malo sam se ispuhala kickovima

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bravo bravo za trcanje summer i rahela drago mi je da nam se povecava nasa trkacka zajednica na forumu i opceniro
    MB bome si se nauzivala na Malti a sad na ispunjavanje obecanja

Vikki i ja juce ujutro trcanje po kisi al 6km ekipa u taperingu ja iala poslije s klincima u kino .bas mi pasalola ta km.
    cijeli dan se juce ubila od posla i pakiranja navece isla sa svojim kokama na rodjens.proslavu njih tri ostale do 1:30h a sad upravo izlazim jer idem na sluzb.put sve do sub.nos mi curi vec 4 tjedna inace sam ok.

jedva se cekam ubacit u avion

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Lili sretan put

Obecanje cu ispunit sigurno idem ili na grupni vcrs ili ako budem bez auta odo na trcanje

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A sta ti je vrcs MB?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Veceras :D

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

da, veceras, puno poruka pisem pa mi se to i dns (danas) primilo pod normalno

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    da, veceras, puno poruka pisem pa mi se to i dns (danas) primilo pod normalno
    meni je najbolja baza "nikako da objasnim babi da jbt ne znači josip broz tito"

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vikki ne vjezbam, mislim na skakutanje. bar ne u onom obliku koji sam navikla, pa ako odskakucem 2-3x u tjednu sam presretna.
    ali izgurat cu jesen pa kud puklo da puklo. a onda od proljeca sam gotova nadam se sa skolom, sa ispitima sa svim jednom za uvijek. djeca su mi sad vec veca pa ne moram vise ni razvoziti na sve.
    nadam se zivotu u kojim svaki dan nece biti po satnici, vec po mojim zeljama.
    idem sad uciti.
    i divim se sasi koja uz dezurstva, skolu, klince stigne kuhati delicije i hendlati klince, vjezbati.
    evo sad od zivcanosti sam se druzila s napolitankama, a mogla sam nervozu istjerati skakutanjem.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 04.10.2015. at 14:06

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja cvrsto vjerujem da sasa sve laze, lakse mi je tako

ja dosad ljencarim, surfam uz glazbu, ali imam planove za ostatak dana
    ukljucuju ciscenje, kuhanje, vjezbanje i seriju :D

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno