šafran prvotno napisa
O da, vertex, upravo to. Problem samo nastane kada se vlastite sposobnosti precijene, pa onaj u samododijeljenoj ulozi svjetionika u toliko razvikanom hrvatskom mraku i sam postane mrak.
...
Nivo arugmenata sa kojima ti i ekipa ovdje izlazite je upravo u rangu Hitlera i Nobela. Spuštate topic upravo na taj nivo, dok se u Europi odvija drama nesagledivih posljedica.
Mislim meni je svejedno, već sam rekla niti iz džepa niti u džep.
Ali molim te daj prestani s visoka provocirat Lili i ostale, stvari nisu uopće tako komplicirane, nego ih ti i ekipa pravite kompliciranima, što nije čudno s obzirom da postaje sve očitije da nemate niti iskustva, a niti pristup informacijama, ne samo iz medija, već iz onog dobivenog školovanjem, što postaje sve očitije. Do sada niste napisale rečenicu koja drži vodu na ovoj temi.
A ove moje lekcije nekima ovdje, još uvijek su ništa prema onome što su ti neki radili nekim forumašicama na nekim drugim temama, doslovce ih cipelarile sa svojim tvrdim i linijskim stavovim, a vrlo često besmislenim. I evo vas opet.. No, teme su se ticale Hrvatske, pa se nisam mješala..