Pokazuje rezultate 1 do 50 od 266

Tema: Danasnja djeca-previse ekrana,premalo igre?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Eh,slušat amerikenjce koji imaju TV u maltene svakoj prostoriji u kući + autima....naravno da će imati blaže standarde...

Naši su fala Bogu stroži
    A cuj, nasi standardi su da na vjeronauk ide 90-i-nesto posto osnovoskolaca od prvog razreda dva sata tjedno a informatika je izborni predmet, pa su nam takve i preporuke. Da mislim da je to "fala Bogu" - ne, ne mislim

Što se tiče imanja stvari koje imaju drugi, problem je što drugi tate pomorci svaki put kad dođu doma nešto obavezno kupe djeci,mi našoj ili ništa ili MM donese čoksu
    (crnu naravno ).
    Nisam ni shvaćala da je to tako dok joj u više navrata okolina ne bi rekla:aaaaa,dolazi tata,šta misliš što ti je kupio?
    Djeca od MMovih kolega imaju I padove,I phonove itd...sa 6-7god....katastrofa...
    Do sada nemam tih problema,nije baš da puno traži i zahtjeva ali meni nije nikakav problem odbit i bit babaroga....
    Jednom objašnjavam a iza toga ide samo oštro i kratko ne.
    Tebi je katastrofa sto necija djeca imaju poklone kojima se vesele? Meni je katastrofa sto roditelji ne mogu kupiti djeci poklone koje im mozda zele kupiti, a svakodnevni su dio modernog zivota. To da roditelji mogu i zele djeci kupiti nesto takvo mi nije katastrofa. Valjda zato sto opcenito ne procjenjujem sto drugi imaju i zasto.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 10.10.2015. at 23:37

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    A cuj, nasi standardi su da na vjeronauk ide 90-i-nesto posto osnovoskolaca od prvog razreda dva sata tjedno a informatika je izborni predmet, pa su nam takve i preporuke. Da mislim da je to "fala Bogu" - ne, ne mislim
    I vjeronauk je izborni predmet, a Bogu hvala da djeca vole taj predmet i žele ga pohađati. A zapravo ne znam kakve veze imaju vjeronauk i informatika, ali eto...

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj LEIRmam prvotno napisa Vidi poruku
    I vjeronauk je izborni predmet, a Bogu hvala da djeca vole taj predmet i žele ga pohađati. A zapravo ne znam kakve veze imaju vjeronauk i informatika, ali eto...
    Pa jednostavno - da se mom djetetu nudi 2h tjedno izbornog predmeta informatike integriranog u satnicu i po nekom suvislom programu (a ne da uci nesto nemusto na nerazumljivom jeziku koji niti jedan IT-jevac ne koristi, kako je bilo u knjizi koju sam vidjela) onda bi upisala dijete na to. Umjesto toga drzava mi nudi integrirana 2h vjeronauka i nikakvu alternativu. Prema tome, usporedba je jasna u smislu prioritizacije znanja potrebnih nasoj djeci od strane skolskog sustava.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Pa jednostavno - da se mom djetetu nudi 2h tjedno izbornog predmeta informatike integriranog u satnicu i po nekom suvislom programu (a ne da uci nesto nemusto na nerazumljivom jeziku koji niti jedan IT-jevac ne koristi, kako je bilo u knjizi koju sam vidjela) onda bi upisala dijete na to. Umjesto toga drzava mi nudi integrirana 2h vjeronauka i nikakvu alternativu. Prema tome, usporedba je jasna u smislu prioritizacije znanja potrebnih nasoj djeci od strane skolskog sustava.
    A miša mu, pa gdje si baš vjeronauk našla pljuvati, hm hm... A da se možda smanji satnica likovnog, glazbenog, da se 1 sat vjeronauka i 1 sat informatike stavi, to ne jelda... I zutaminuta, ima djece koja taj predmet jako vole, majka sam dvije takve djevojčice i ne pohađaju ga zbog petica, niti svi imaju petice iz vjeronauka. Ali to nije tema...

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I potpisujem cvijetu, da djeca imaju što drugo radit, ne bi visila na računalima. Tek kad zblokira i odabere računalo umjesto ponuđene bolje opcije, onda bi se stiltala i stiltam se. Dok nema boljih opcija, a ono...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •