Stranica 57 od 310 PrviPrvi ... 747555657585967107157 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,801 do 2,850 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Lunale cestitam...evo ja guram 6 dnt i vec razmisljam da kupim testic beta tek u petak,nemam nikakvih simtoma ni bolova osim grudi ali one bole od utrica...hvata me neka viroza osjecam se malaksalo i grlo zateze nezz dal smijem uzimati ista ako se pogorsa(maxflu ili sumeci aspirin)?

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Draga tako je i meni bilo.nadam se d ce i kod tebe bit dobitni.nemoj nista uzimat.caj limun i med samo.testic nemoj radit prije 9 dpt.sretno

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Eto bas sam se pohvalila da je sve u redu kad ono sinoc prije spavanja krv...lagano krvarenje traje i dalje ali bez ikakvih bolova.sinoc sam zaspala u suzama jer sam uvjerena da je trudnoca neuspjesna...cure jel imala koja slicnu situaciju?

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Draga nadam se da je to implantacijsko.

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj Popsi prvotno napisa Vidi poruku
    Draga nadam se da je to implantacijsko.
    I ja samu sebe uvjeravam u to ali nezz koliko je to moguce,meni svako krvarenje lose zvuci.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Grickavjestica,~~~~~~~~~~~~~~~ da je krvarenje posljedica gniježđenja.
    Javi se doktoru,možda ti reče ranije izvaditi betu..i miruj.
    Kak prehlada?

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Grickavjestica,~~~~~~~~~~~~~~~ da je krvarenje posljedica gniježđenja.
    Javi se doktoru,možda ti reče ranije izvaditi betu..i miruj.
    Kak prehlada?
    Javila sam se mailom cekam odg..a prehlada jaca neg jucer,sinoc sam se budila par puta sva preznojena lijecim se cajem,medom,limunom..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kažu da pad imunuteta pogoduje implantaciji..nadam se da je to stvar kod tebe. Nije još sve gotovo,bitno da nemaš bolove i da ne krvariš jače.
    Ako te bude bolelo grlo,smiješ neke pastile...al drži se ovoga kaj uzimaš.

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Kažu da pad imunuteta pogoduje implantaciji..nadam se da je to stvar kod tebe. Nije još sve gotovo,bitno da nemaš bolove i da ne krvariš jače.
    Ako te bude bolelo grlo,smiješ neke pastile...al drži se ovoga kaj uzimaš.
    Hvala draga nadam se da imas pravo...

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Grička, da ih nazoveš telefonom? I ja se nadam da je implatacija draga, kako si danas?

Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Grickavjestica, nazovi ih telefonom. Biti ćeš mirnija nego da čekaš na mail i razmišljaš što bi sve moglo biti.

nena77 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

evo mene opet medju cekalice
    danas et 1 js
    odbrojavanje pocinje

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Zvala sam rekla je da uzimam lijekove kao i do sad i u petak ipak idem betu vadit,nek se ne brinem da kao neke zene uredno imaju M 3 mj i ne kuze da su trudne(nezz kakve to veze ima) kao sve bilo odlicno i samo je pitanje vremena kad ce uspjet rijetko koja zena od prve uspije...ugl nist nezz opet ni zasto ni kako..krvarim i dalje cak i malo vise neg jutros al nemam bolova za sad. Ugl sta bude bit ce ocito nema pomoci.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure, sretno svima ~~~~~~
    Za lijepe i previlnorstuće bete ~~~

[QUOTE ... rijetko koja zena od prve uspije...[/QUOTE]

Na sreću ova gornja rečenica ne stoji.

Evo jednog zanimljivog linka:
    https://newsroom.unsw.edu.au/news/he...er-five-cycles

-studija iz 2011. godine, dio izvješća Assisted reproductive technology in Australia and New Zealand;

-na temelju 66 347 ivf ciklusa, Izvješće donosi ove podatke:

- nakon 1. ivf-a u svim dobnim skupinama žena, 21, 1 % postupaka završilo je živorođenim djetetom

-kumulativni učinak uspjeha ivf-a mogao se pratiti do 5. pokušaja; tako da su šanse za živorođeno dijete nakon 5 ivf postupaka za sve dobne skupine bile oko 40%

-svaki dodatni pokušaj (6. ivf, 7. IVF...) donosio je povećanje šansi za uspjeh svega oko 0, 7 %

Mlada žena zbilja ima velike šanse da postane mama nakon prvog, dobro određenog ivf postupka.

Sretno svima Ma koliko postupaka imale iza sebe, ma koliko godina imale !
    Posljednje uređivanje od Inesz : 13.10.2015. at 20:34

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Gricka kakvo je danas stanje?

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Nikak prava M je stigla 7 dana ranije nazalost za mene ovaj put bitka izgubljena...u petak cu znati kad mogu na sljedeci postupak posto imamo smrzlice nadam se uskoro.

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Bas mi je zao.drzimo fige za smrzlice.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Grickavjestica, jesi piskila test ili vadila betu? Pa kak je dosla 7 dana ranije, grrr !!
    Drzi se i vidim da planiras sljedeci postupak
    Posljednje uređivanje od Bananka : 14.10.2015. at 19:57

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Grickavjestica nastavi uzimati terapiju. Ne prekidaj. Vadi betu u petak.

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj lasta prvotno napisa Vidi poruku
    Grickavjestica nastavi uzimati terapiju. Ne prekidaj. Vadi betu u petak.
    Uzimam sve normalno ali nema to bas nekog smisla kad znam da nist od trudnoce i curim ko luda vec 3.dan cak mi i uobicajena menga slabije ide i 3 dan vec pomalo staje(sorry na opisu al nezz drukcije reci).Ma vadit cu betu jer doktorica inzistira i odmah novi termin uzeti za dalje...

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj Bananka prvotno napisa Vidi poruku
    Grickavjestica, jesi piskila test ili vadila betu? Pa kak je dosla 7 dana ranije, grrr !!
    Drzi se i vidim da planiras sljedeci postupak
    Nisam jos ni jedno ni drugo..betu bih sutra trebala vaditi a test nema smisla kad je vjestica stigla ranije...ni meni nije jasno da sam tako rano prokrvarila al na sljedecem terminu se nadam svim odgovorima i nadam se da se ovo nece ponoviti..

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Nalaz krvi pozitivan na trudnocu...nezz kolika beta samo su mi tel rekli da je pozitino.ali ja uvjerena bila da je gotovo. I dalje krvarim od jucer i lagane grceve imam u donjem dijelu trbuha. Pitala sam sta mogu uciniti ako se nastavi preko vikenda kaze nista,sam nek nastavim uzimati utrice,jos sam u soku moja dusica se bori a ja nisam vjerovala u pon opet idem betu vadit i molim Boga da sve dobro prode i ova krv stane...

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Draga ja sam krvarila dosta dugo. Cca 12tt. Utrice sam pila. Ako pocne boliti pravac na hitnu. Ako ne laganini.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Zašto ti nisu rekli kolika je???

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto ti nisu rekli kolika je???
    Neznam,a i ja bila toliko zbunjena da nisam to ni pitala ve odmah okrenula pricu na krvarenje jer me sad stvarno strah ako ovak nastavim krvarit nece biti dobro. Kako si ti?
    Posljednje uređivanje od Grickavjestica : 16.10.2015. at 14:20 Razlog: Dodano

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

A više ih ne možeš nazvat? Ma ja sam nikako nisam još prokrvarila u ponedjeljak idem na uzv pa ćemo vidit Šta dalje.

Zima77 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Transfer obavljen mrvice su na sigurnom kod mamice i neka ostanu sljedećih devet mjeseci,,,,

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Zima,~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu beticu!

željkice,Grickavjestica,

Lagunas avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Grickavjestica nam se dobrim vijestima!
    Zima, Nena77 ~~~~~~ za pozitivnu betu!
    I ja sam od utorka na odbrojavanju sa 1 smrzlicem

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Pozzz, cure. Da i ja javim svoj rezultat 12 dan nakon transfera - jutros test negativan.
    Sasvim lagano,tek toliko da se primijeti na ulosku, smeđkasto mi ide od cetvrtka, pokusala sam se uvjeravati da je implatacijsko, ali ocito nije. Danas cu prestati s utrogestanima pa cu valjda i normalno prokrvariti. A, prosla dva puta sam unatoc utricima jako prokrvarila i par dana prije.
    Ovo mi je bio treci put, i sad me vec hvata panika. Ne kuzim zasto se nece pa nece implatirati???

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Lajka nemoj nikako prestajat sa terapijom dok ne izvadiš betu. Ne mora značiti da je sve gotovo, ma masa cura ovdje je krvarilo na samim začecima trudnoće.

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Jooo,hvala ti na potpori, ali 12 dan bi test ipak trebao biti pozitivan
    I prosli put su me cure hrabrile da nek ne odustanem, iako sam htjela, ipak nisam odustala, ali bilo je tako kako je test pokazao. Sad sam zato i cekala da ga napravim jos kasnije, a ne 10 dan, kako obicno radimo, i eto...
    Ne znam, mozda se jos predomislim i nastavim uzimati. Nada zadnja umire.
    Hvsla, i puno srece svima koje su u iscekivanju, i onima koje imaju betu.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Lajka, žao mi je radi negativnog testa.

Koliko si imala do sad ukupno transferiranih embrija? Koje su vam dijagnoze, koliko imaš godina, kako reagiraš na terapiju, kakav ti je amh, fsh?

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Imala sam do sad 3 transferirana embrija. Prva 2 postupka sam tamo napisala. Dijagnoza su mi jajovodi kojih nemam. Sad sam navrsila 38, i uzimala sam 22 ili 23 ampule gonal, i 5 crtrotida. Doktor mi rekao da je na to ocekivan broj stanica izmedu 5 i 8, ja ih imala 2, toliko i folikula. Jedna je bila nezrela,a druga bila 8-stanicni zametak
    Brojevi su mi inace relativno ok, za godine; amh 12,5. Fsh 5,7.
    Ma, stalno spominjem da je moj problem implatacija.
    Da, sada me razocarao i tako mali dobiveni broj stanica. Nadala sam se bar kojem smrzlicu

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Teoretsko pitanje- da je trudnoca, ovakva rana,u razdoblju kad radimo testove; a prestane se s utricima na dan-dva, dogodi li se odmah pobacaj, ili bi zametak prezivio i bez toga koji dan??

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Nisam sigurna ali ja svaki put nakon 3 neuspijela pokušaja 3. dana nakon prestanka uzimanja utrića bi prokrvarila tako da radije ne prekidaj terapiju do vađenja bete.ja ti isto imam problem sa implatacijom,trenutno čekam ishod 4. postupka.svi nalaz su mi uredni papa,brisevi,hormoni,imunološke pretrage ali jednostavno neće,s tim da sam kako kaže dr. poprilično mlada,28 godina.kad sam pitala zašto ne dolazi do implatacije dobila sam odgovor da je to jednostavno nešto što se nije dogodilo prirodnim putem i logičnog odgovora nema.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Lajka prvotno napisa Vidi poruku
    Imala sam do sad 3 transferirana embrija. Prva 2 postupka sam tamo napisala. Dijagnoza su mi jajovodi kojih nemam. Sad sam navrsila 38, i uzimala sam 22 ili 23 ampule gonal, i 5 crtrotida. Doktor mi rekao da je na to ocekivan broj stanica izmedu 5 i 8, ja ih imala 2, toliko i folikula. Jedna je bila nezrela,a druga bila 8-stanicni zametak
    Brojevi su mi inace relativno ok, za godine; amh 12,5. Fsh 5,7.
    Ma, stalno spominjem da je moj problem implatacija.
    Da, sada me razocarao i tako mali dobiveni broj stanica. Nadala sam se bar kojem smrzlicu

Imala si samo tri transferirana embrija, mislim da je na temelju tog broja transferiranih embrija rano donijeti zaključak da ne dolazi do implantacije. Za to treba imati puno veći broj transferiranih embrija odličnog morfološkog izgleda... Koliko ste vremena pokušavali ostvariti trudnodnoću prije vanmaterične?

Slabo si reagirala na gonale, ali i doza gonala je bila prilično niska s obzirom da tvoju dob. Od kad ti je nalaz amh i fsh? Je li ti dr prije postupka brojao antralne folikule?
    Jesi li bila potražiti drugo mišljenje u neku drugu bolnicu ili privatnu polikliniku?

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Antonija, sad sam malo prosla tvoje zadnje postove, ti si 2 dana za mnom, kako ti je ? Sto je s onim krvarenjem?
    Tebi bi danas bio 10 dan, ako se ne varam?
    Jesi li radila test?
    Ne znam, normalno sam nastavila s utricima, ali, koliko vidim, krv ide sve jace. Vec sam rekla, i prije kod mene ti utrici uopce ne utjecu na dolazak m. Pocnem krvariti tocno u sekundu kad i inace treba doci. I krv, odn.proslih dana te smede mrljice mi nisu ličile na dobro, bas zbog te tamnosmede boje, koja bi prije bila stara krv, a ne implatacijska
    Ma, užas

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Imala si samo tri transferirana embrija, mislim da je na temelju tog broja transferiranih embrija rano donijeti zaključak da ne dolazi do implantacije. Za to treba imati puno veći broj transferiranih embrija odličnog morfološkog izgleda... Koliko ste vremena pokušavali ostvariti trudnodnoću prije vanmaterične?

Slabo si reagirala na gonale, ali i doza gonala je bila prilično niska s obzirom da tvoju dob. Od kad ti je nalaz amh i fsh? Je li ti dr prije postupka brojao antralne folikule?
    Jesi li bila potražiti drugo mišljenje u neku drugu bolnicu ili privatnu polikliniku?
    Imala sam toliko koliko sam mogla. Nikad nisam ni dosla do potencijalno veceg broja. O morfoloskom izgledu mi nikad nitko nije nista rekao tako da ne znam kakvog su izgleda bili. Istina, biologinja u petrovoj kaze " dobili smo jedan lijepi osmostanicni zametak", i to je sve sto znam.
    Nalazi su mi od ove godine. Antralne folikule mi nitko nikad nije brojao, ni ne znam sto je to? Da ne kazem da me doktor nikad nije ni pregledao "dole" prije postupka. A, iskreno, mislim da nema ni sto vidjeti. Nije mi to uopce zamjerka, ali mi je zamjerka to sto na folikulometriji cijelo vrijeme on nije vidio veliku cistu. Tu mi dođe da se rasplacem.
    Nisam isla traziti drugo misljenje, jer uopce ni ne znam sto da trazim?

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj Lajka prvotno napisa Vidi poruku
    Antonija, sad sam malo prosla tvoje zadnje postove, ti si 2 dana za mnom, kako ti je ? Sto je s onim krvarenjem?
    Tebi bi danas bio 10 dan, ako se ne varam?
    Jesi li radila test?
    Ne znam, normalno sam nastavila s utricima, ali, koliko vidim, krv ide sve jace. Vec sam rekla, i prije kod mene ti utrici uopce ne utjecu na dolazak m. Pocnem krvariti tocno u sekundu kad i inace treba doci. I krv, odn.proslih dana te smede mrljice mi nisu ličile na dobro, bas zbog te tamnosmede boje, koja bi prije bila stara krv, a ne implatacijska
    Ma, užas
    Meni ti je danas evo 11.dnt,nisam krvarila nego 7. i 8. dan sam na ulošku imala male smeđe mrlje,izgledom kao stara krv kao i kod tebe.9. dan sam dobila temperaturu i proljev,a jučer 10. dan me ubijala glavobolja.test sam radila 8. dan u popodnevnim satima i bio je negativan ali se tješim da je možda bilo prerano.

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Kad ces ponovit test?
    Ovo mi mirisi na trudnocu!
    Posljednje uređivanje od Popsi : 19.10.2015. at 12:12

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

željkice kako je,kad imaš uzv?

Grickavjestica,~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
    Posljednje uređivanje od žužy : 19.10.2015. at 12:33

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Kad ces ponovit test?
    Ovo mi mirisi na trudnocu!
    draga moje riječi ti se pozlatile,sutra ću otiči vaditi betu pa da budem na čisto kako stvari stvarno stoje jer me onaj negativni test 8. dan malo ražalostio,ovaj put se trudim biti objektivna i ne tražiti umišljene simptome,stvarno se želim nadati da je ovaj put to stvarno to.

Lagunas avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

I ja navijam za pozitivnu i veliku Betu!
    Da vas pitam,
    koliko je vas uzelo andol na svoju ruku nakon transfera? Može li to pomoći ili odmoći ukoliko nema vidljivog problema kao što je trombofilija ili problem sa antitjelima?

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Grickavjestic i zeljkice kakvo je stanje kod vas?

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Grickavjestic i zeljkice kakvo je stanje kod vas?
    Evo meni danas javili rezultat od jutrasnjeg vadenja krvi beta 120 kazu lijepo se od petka poduplala a u petak bila 40 mala je al ide.danas 13 dnt. 27.10 prvi UZ...krvarenje stalo sad samo onak u tragovima kad utric stavim vidim crvenkasto...Hvala Bogu za sad sve super polako osjecam da se u trbuhu dogadaju promjene a i ovaj visak sline me sam tjera na povracanje. I sad nakon 6.5 godina napokon mogu reci da sam TRUDNA.

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Cestitam draga.nadam se da ce dalje sve bit ok i da ce krvarenje skroz stat.

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nisam se stigla javit jer mi je maleni u subotu završio u bolnicu miš mali, uglavnom u subotu sam prokrvarila , tako da ću na uzv kad prestane i na daljnji dogovor!

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Super, cure, bas mi je drago
    Zaboravila sam tko je pitao, uhl.ja uzela andol nakon sad ovog transfera. I jos polovicu negdje 9 ili 10 dan...
    Jos nisam prokrvarila nikako nego samo ta neka jako tamnosmeda krv, vise kao krema gusta, i nista obilno nego onako kao mrlja mala...
    Sve mi je neko cudno. I, ni trbuh me ne boli. Bolio me jako izmedu 5 i 10 dana, sad nista.

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Ja evo počela krvariti,za sad ne obilno i ne svježa krv ali je ipak krv.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •