Stranica 22 od 77 PrviPrvi ... 1220212223243272 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 3831

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

123 beba, puno ti hvala na lijepim zeljama
    Ma izluduje me ovo cekanje.. Sve mi se cini da cu sutra ujutro opet plakati, iako se sve nadam da mozda necu dobiti m.. Stalno odgadam postupak ali nemamo vise sta cekati..
    Pokusavam se tjesiti time da ako sutra procurim to bude pocetak i nova nada..

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Koja vam je dijagnoza?

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Koja vam je dijagnoza?
    Od 2012. pokusavamo prirodno i nista.. Operirala sam polip tri puta, na zadnjoj operaciji su otkrili i septum maternice koji je uklonjen pa su rekli da pokusavamo opet prirodno i nista.. Ciljani odnosi i folikulometrije svaki mjesec i opet nista..
    Meni hormoni ok, imam nalaz od prosle god, osim tsh koji je snizen.. Hormone stitnjace sam ponovila i opet tsh snizen.. Papa i brisevi ok.. Mm spermiogram dobar, pa los, pa dobar, pa otkrivena bakterija, dobio antibiotike i sad valjda konacno mozemo u postupak..
    Doktorica kao ne vidi razlog zasto ne bi uspjelo prirodno ali ja vise nemam zivaca cekati da mi vrijeme prolazi i da se nista ne dogada i da nista ne poduzimam..

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam u petak na punkciji

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj NinaDrv prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u petak na punkciji
    Onda se vidimo vijerojatno oko 10 budem dosla .sretno

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jučer smo bili gore, ja vadila hormone, mm spermiogram- loš kao i uvijek, a uz to i jaaako puno leukocita
    Pa mora napraviti pretrage da se vidi ima li kakve bakterije. ako nema bakterija, idemo u postupak idući mj bez obzira na te leukocite. ako se pokažu bakterije, normalno prvo liječenje pa onda ćemo dalje

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj miuta821 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja dolazim u petak oko 10, to mi je 3.dan ciklusa, kako izgleda uopce taj pregled? Onda ce mi dati neke lijekove pa iduci tjedan krecu folikulometrije ili?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj miuta821 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala, i tebi sretno
    Vidimo se

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Tajcigb vidim da ste radili baš ovo što i mi trebamo... Pa samo da provjerim- hormone vadim 2-4 ili 3-5 dc? Jeste došli rano i kako ste brzo bili gotovi?

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Cure zelim vam svu srecu svijeta na ovom neizvjesnom putu. Moze li mi koja reci koliko mogu biti stari nalazi prije postupka?

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Tajcigb vidim da ste radili baš ovo što i mi trebamo... Pa samo da provjerim- hormone vadim 2-4 ili 3-5 dc? Jeste došli rano i kako ste brzo bili gotovi?
    Ja sam vadila hormone 4 dc, dosla sam u 8 sati i nisam dugo cekala, nekih 20 min.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hormoni se vade od 3-5 dc, već u pol 8 smo morali biti gore, a bili gotovi oko 8h. I još sam poslije morala doktorici, a to kada je ona završila u sali oko 10h. (reći će ti sestra da si odeš popiti kavicu u međuvremenu )
    A novost je da kada dođeš, kat niže se mora javiti na šalter sa uputnicama, a tek onda gore našim sestrama.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mislim da svi nalazi vrijede godinu dana

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

A papir koji se ovjerava kod javnog bilježnika... Tko popunjava tamo gdje treba navesti vrstu mpo i čije su stanice, mi ili je to trebala popuniti dr ili će se kasnije nadopisati? Jel to ok što su ostavili prazno ili im je promaklo...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

tajcigb,ok je tak...oni si popune kaj treba. Ti ovjeri taj papir i takvog predaš.

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Cure, jel mi moze tko reci, sutra idem na pregled 3.dc, nadam se da ovaj mjesec krecemo u postupak..
    Nego, jel ja vec sutra trebam donijeti dokumentaciju ovjerenu od javnog biljeznika?
    Vjencani list sam skinula preko e-gradanin, to onda isto treba ovjeru ili?

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma ne treba vjenčani list ovjeru koliko znam....a do punkcije im trebaš donijeti ovjerene dokumente...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Punkcija odrađena danas, doktorica Jukić je bila jako nježna, gotovo da me nije boljelo, a dobili smo 8 stanica.
    Nadam se tulumu u laboratoriju i transferu u ponedjeljak

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne treba vjenčani list ovjeru koliko znam....a do punkcije im trebaš donijeti ovjerene dokumente...
    Hvala na odgovoru..
    Predala sam danas svu dokumentaciju, dobila klomifene i sad cemo vidjeti kako cu reagirati.. Dogovor je da cemo probati inseminaciju, ali ako bude vise js ne zelim propustati ciklus pa cu na punkciju.. U srijedu sam na prvoj folikulometriji..
    Sretno nam svima!!!

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

NinaDrv. Sretno!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hvala

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

NinaDrv,sretno!

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Ima tko da ide na folikulometriju u srijedu? Ako da, kad su vam rekli da dodete i koliko se ceka? Da znam hocu li stic na posao..

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

G

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

fm počimaju oko 8 i 30,bar je tako bilo prije 3 tj kad sam ja išla

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj antonija15 prvotno napisa Vidi poruku
    fm počimaju oko 8 i 30,bar je tako bilo prije 3 tj kad sam ja išla
    antonija15 hvala, nadam se da to ide brzo..
    Sretno, drzim ti fige da umjesto bude

Destiny child avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Ja sam u četvrtak gore na mjerenju endometrija ( sekundarni IVF sa smrznutim oocitama) i rekli mi da dođem u 8:30....

Datum pristupanja
    Jan 2015

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u četvrtak gore na mjerenju endometrija ( sekundarni IVF sa smrznutim oocitama) i rekli mi da dođem u 8:30....
    Sretno snaci bude fet? Ako sam razumijela.koju si terapiju imala?

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj Destiny child prvotno napisa Vidi poruku
    Sretno!!

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dali mozda znate koliko se čeka na nalaze hormona koji se vade 2-5 dana ciklusa?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dobili smo 8 stanica, od toga je 5 bilo savršenih, ali samo jedna se oplodila. Nisam mogla suspregnuti suze kad sam čula da je samo jedna, nadala sam se da će ostati nešto za zamrzavanje da u slučaju neuspjeha ne moram sve ponovo.
    Jučer mi je vraćen 8-stanični embrij bez fragmentacija, pikam se s Fragminom do bete koja je 10.11. .

antonija15 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Dobili smo 8 stanica, od toga je 5 bilo savršenih, ali samo jedna se oplodila. Nisam mogla suspregnuti suze kad sam čula da je samo jedna, nadala sam se da će ostati nešto za zamrzavanje da u slučaju neuspjeha ne moram sve ponovo.
    Jučer mi je vraćen 8-stanični embrij bez fragmentacija, pikam se s Fragminom do bete koja je 10.11. .
    Draga moja savršeno te razumijem jer je i moja reakcija bila upravo takva,ja sam u svoja sva 4 postupka imala dosta js ali bi se uvijek oplodila 1 ili 2.samo sam sada u zadnjem postupku imala jedan embrij za zamrzavanje ali je ionako loš pa ne polažem velike nade.ali znaš kako se kaže:jedan ali vrijedan i ja ti upravo to želim,neka ti bude najvrijedniji,sretno

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj antonija15 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga moja savršeno te razumijem jer je i moja reakcija bila upravo takva,ja sam u svoja sva 4 postupka imala dosta js ali bi se uvijek oplodila 1 ili 2.samo sam sada u zadnjem postupku imala jedan embrij za zamrzavanje ali je ionako loš pa ne polažem velike nade.ali znaš kako se kaže:jedan ali vrijedan i ja ti upravo to želim,neka ti bude najvrijedniji,sretno
    Tako i moj suprug kaže Hvala ti

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

NinaDrv drzi se, nadam se da ce ti ova jedna biti dobitna

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Ide li tko sutra ujutro na VV? Ja imam 1. folikulometriju.. Veceras pijem zadnji klomifen..
    Kako idu FM? Svaka 2 dana ili?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Tweety55 sve ti ovisi kako folikuli napreduju. Ja sam isla nakon zadnjeg klomica svaka tri dana pa onda dva dana za redom jer sam vec 11 dan bila na punkciji. Razlog je sto imam malo krace cikluse. Sve ce ti reci na sljedecem pregledu. Sretno

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj antony34 prvotno napisa Vidi poruku
    Tweety55 sve ti ovisi kako folikuli napreduju. Ja sam isla nakon zadnjeg klomica svaka tri dana pa onda dva dana za redom jer sam vec 11 dan bila na punkciji. Razlog je sto imam malo krace cikluse. Sve ce ti reci na sljedecem pregledu. Sretno
    Antony34 hvala na odgovoru. Danas na fm nekoliko malih na lijevom jajniku i samo 1 vodeci na desnom od 16 mm a 8 dc mi je, rekli su mi da dodem sutra opet na uzv pa cu valjda dobiti i stopericu, a onda bi u subotu trebala biti AIH..

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Tweety, sretno!!!

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Nina, držim fige! I vrlo dobro znam lako se osjećaš.
    Meni je najgore bilo kada su mi izvukli 4js, a dvije su bile nezrele dok se ostale dvije nisu niti oplodile. A i zadnji postupak nije bio baš reprezentatuvan iako sam ostala trudna. Od 16js, dvije smrzlice.
    Imamo problema s fragmentacijama pa nam embtiji brzo propadaju.
    Javi nam se s dobrim vijestima!

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj Medeja prvotno napisa Vidi poruku
    Nina, držim fige! I vrlo dobro znam lako se osjećaš.
    Meni je najgore bilo kada su mi izvukli 4js, a dvije su bile nezrele dok se ostale dvije nisu niti oplodile. A i zadnji postupak nije bio baš reprezentatuvan iako sam ostala trudna. Od 16js, dvije smrzlice.
    Imamo problema s fragmentacijama pa nam embtiji brzo propadaju.
    Javi nam se s dobrim vijestima!
    upadam kao padobranac, ali jesu li vam objasnili koji je razlog fragmentacijama??

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj id20 prvotno napisa Vidi poruku
    upadam kao padobranac, ali jesu li vam objasnili koji je razlog fragmentacijama??
    U mpo nemaš baš uvijek odgovor. Događalo se to u svakom postupku i embriologinja nije imala direktan odgovor.
    Jednostavna je takva kombinacija gena. Moje js nisu bile fenomenalne kvalitete, a muževi spermiji su imali morf promjene pa su birani oni najbolji.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

U mpo nemaš baš uvijek odgovor. Događalo se to u svakom postupku i embriologinja nije imala direktan odgovor.
    Jednostavna je takva kombinacija gena. Moje js nisu bile fenomenalne kvalitete, a muževi spermiji su imali morf promjene pa su birani oni najbolji.
    da, to sam shvatila kad nisu mogli ni naše fragmentacije objasniti.. nisam na VV, ali imala sam loš rezultat u prošlom postupku pa me zanimalo.. hvala!

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Tweety, sretno!!!
    Medeja hvala ti! Evo veceras u 22 moram po stopericu i rekli su nam da dodemo u subotu u 7.30..
    Malo sam zabrinuta jer imam samo 1 folikul i ako se ne varam kada rade aih ne zna se jel folikul prazan ili ne..
    Cini mi se da moramo imati jako puno srece da ovo uspije..

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Tweety sretno u subotu i samo pozitivno. Daj mi reci dal ces biti na bo? Meni je soc gin rekao cim krenemo u postupak da ce me staviti na bo al ga na kraju nisam uspjela pitati zasto odma od pocetka idem na bo.

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Tweety sretno u subotu i samo pozitivno. Daj mi reci dal ces biti na bo? Meni je soc gin rekao cim krenemo u postupak da ce me staviti na bo al ga na kraju nisam uspjela pitati zasto odma od pocetka idem na bo.
    Antony34 hvala
    Nisam na bolovanju, dobro mi je ispalo ovaj tj jer sam stigla na folikulometrije pa sam jurila na posao, a stoperica je bila jucer u 22 pa sam odmorila malo i isla raditi danas popodne.
    Sutra ujutro je inseminacija, dobro je da je subota jer ne radim vikendima, a planiram u ponedjeljak opet na posao. Osim ako mi sutra daju kakve drugacije upute.. U svakom slucaju mogu ti javiti sto su mi rekli..

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Tweety sretno sutra. Nadam se da ce uspjeti. Javi sta si rjesila.

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Tweety sretno sutra. Nadam se da ce uspjeti. Javi sta si rjesila.
    Hvala, cujemo se

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Danas na VV veselo, 1 punkcija, 2 transfera i 2 AIH.. Nadam se da ce biti uspjesna subota.. A sad 2 tjedna cekanja..

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Sretno!
    Da, ne mogu vidjeti u folikul pa se ne zna ima li js ili ne. Zato i je aih zeznut.
    Tweety, ja se nadam da ćete vi biti jedni od onih kojima uspije isprve.

Mislim da nema potrebe otvarati bolovanje zbog postupka.
    Ja sam uzela uvijek dan inseminacije slobodan, drugi išla raditi.
    Kada sam išla na ivf, dan punkcije sam uzela slobodan sve do dana transfera. Sljedeći dan sam išla raditi.
    Mene je sve rasturalo nakon punkcija, bila sam u komi. Da sam se dobro osjećala išla bih raditi.
    Pa poludila bih doma.
    Posljednje uređivanje od Medeja : 31.10.2015. at 20:29

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Tweety draga sretno. Medeja imam takvu vrstu posla da nije preporucljivo raditi. Radim na 6c stupnjeva i fizicki je posao pa sam zato doma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •