Pokazuje rezultate 1 do 50 od 102

Tema: Bris grla- uziman u vrtiću

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Dakle, netko tvrdi da antibiotik kliconoši, netko ne, tako da, nisam puno pametnija. Usput kaže jedna mama da su njoj rekli da će bris uzimati djeci kojima se utvrdi crveno grlo ( jel to znači da kliconoša ima upaljeno grlo ali ne i druge simptome ?)...To da se neka djeca preskaču u uzimanju brisa meni izgleda kao nedovršen posao, no vidjet ćemo ...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj CAPPY prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, netko tvrdi da antibiotik kliconoši, netko ne, tako da, nisam puno pametnija. Usput kaže jedna mama da su njoj rekli da će bris uzimati djeci kojima se utvrdi crveno grlo ( jel to znači da kliconoša ima upaljeno grlo ali ne i druge simptome ?)...To da se neka djeca preskaču u uzimanju brisa meni izgleda kao nedovršen posao, no vidjet ćemo ...
    Ne znam kako je sada,ali postoje neke regule Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Koliko se sjećam, ako se ustanovi streptokok kod troje djece u grupi, uzima se bris svima i to dođe osoblje hzjz i zdravstveni voditelj i svima uzmu bris. Tako je bilo dok su moji dječaci išli u vrtić. Vjerojatno se nije puno promijenilo. Svakako je u interesu svima da se ustanovi kliconoša ili više njih i da se stvar riješi.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 29.10.2015. at 12:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •