Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2233

Tema: Odbrojavanje 1/2015

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Cure, jel normalno da sam napuhnuta od utrogestana? Otkako ih stavljam, 3x1, imam osjecaj da mi je trbuh dvaput veci, uzas jedan..

Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

Citiraj tweety55 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, jel normalno da sam napuhnuta od utrogestana? Otkako ih stavljam, 3x1, imam osjecaj da mi je trbuh dvaput veci, uzas jedan..
    Meni je to jedna od nuspojava kod korištenja utrogestana, napuhnutost i zatvor... pomaže mi DonatMg...

Leon@ avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj tweety55 prvotno napisa Vidi poruku
    tweety, ja izgledam ko da sam 4.-5. mj. trudna... pred kraj dana me sve majice i hlače stežu... više ne znam što obući na posao, da ekipa ne posumnja... a sve od utrogestana isto ih stavljam vaginalno, al ja stavljam 3x2... uglavnom, jako ih ne volim... non-stop curkaju van i pobjegnu mimo uloška i stalno prtljanje prstima dole... al 'ebat ga, sve samo da se moj mali parazit održi i zadrži

tweety55 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj Leon@ prvotno napisa Vidi poruku
    tweety, ja izgledam ko da sam 4.-5. mj. trudna... pred kraj dana me sve majice i hlače stežu... više ne znam što obući na posao, da ekipa ne posumnja... a sve od utrogestana isto ih stavljam vaginalno, al ja stavljam 3x2... uglavnom, jako ih ne volim... non-stop curkaju van i pobjegnu mimo uloška i stalno prtljanje prstima dole... al 'ebat ga, sve samo da se moj mali parazit održi i zadrži
    Ajde da nisam jedina, ko balon sam, isto vodim bitku ujutro sto obuci.. danas me cijeli dan trbuh boli, dosla sam doma s posla i ocekivala da cu vidjet ne znam sta kad ono ostaci tablete.. Malo sam odahnula iako se osjecam kao da cu dobit svakog trena..
    Drzim ti fige da se primi da se ne patimo uzalud

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •