Stranica 64 od 310 PrviPrvi ... 1454626364656674114164 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,151 do 3,200 od 15499

Tema: Nakon transfera II

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj laura33 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo drage moje mogu napisati dobru vijest, danasnjabeta iznosi 327.10 i više se nego lijepo dupla...zasad...

Evo taman krenula pisat, dopisivala sam se sa doktorom morala sam ipak njemu prvom javiti...

Rekao je da je to super ali da idemo polako, ipak je još sve moguće.
    Uglavnom mrvica se i dalje bori.

Krvarenje danas gotovo posustalo, al sad navečer opet neki ružičasti, sukrvavi iscjedak, tek toliko da me podsjeti da ipak nije sve ok....
    Ponedjeljak opet ponavljanje bete.
    Eto idemo polako dan po dan!
    Bit ce to sve ok draga. Miruj koliko mozes zbog tog jos oskudnog krvarenja a i ono ce ubrzo stati

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Bit ce to sve ok draga. Miruj koliko mozes zbog tog jos oskudnog krvarenja a i ono ce ubrzo stati
    Joj lezim stalno, vec mi se poremetila cirkulacija u nogama!

Nadam se da ce stati jer vec je tragikomicna cinjenica koliko puta dnevno obilazim toalet i proucavam....

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sara, moja prva beta bila 11dnt 231 i nesto

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Evo drage moje mogu napisati dobru vijest, danasnjabeta iznosi 327.10 i više se nego lijepo dupla...zasad...

Evo taman krenula pisat, dopisivala sam se sa doktorom morala sam ipak njemu prvom javiti...

Rekao je da je to super ali da idemo polako, ipak je još sve moguće.
    Uglavnom mrvica se i dalje bori.

Krvarenje danas gotovo posustalo, al sad navečer opet neki ružičasti, sukrvavi iscjedak, tek toliko da me podsjeti da ipak nije sve ok....
    Ponedjeljak opet ponavljanje bete.
    Eto idemo polako dan po dan!
    Laura33 super za betu!!
    Sigurno si sad bar malo mirnija, bas mi je drago da sve ide svojim tokom.drzim fige da se i dalje nastavi sve skolski!!

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ma s jedne strane jesam, ali bila bih mirna jedino kad bi prestalo ovo krvarenje.
    Danas cijeli dan nista, i sad oko 7 navecer opet crvena krv na papiru...
    Ono mi ne dozvoljava da se radujem trudnoci!
    Posljednje uređivanje od laura33 : 27.11.2015. at 21:36

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Laura i kod mene tako bilo.... Pa pisala sam ti na pp

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Znam draga, sve si mi objasnila, ali kad si ne mogu pomoci, taj osjecaj straha i neizvjesnosti je stalno tu.
    Trudim se misliti pozitivno i vjerovati i dobar ishod, al kad pocnu bolovi onda je tesko zadrzat taj stav.
    Sinoc sam morala popiti Paracetamol koliko me je bolio trbuh, nisam mogla pronaci polozaj u krevetu.
    D

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Sara, moja prva beta bila 11dnt 231 i nesto
    Super ljube i sretno dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Djevojcica stize jel tako????

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Da, djevojcica..!!!!! Cudo moje

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Evo ja danas ovo rozikanje nakon 9 i 10 dana izgleda privodim kraju i nemam ni bolova ali još me muči negativni test a beta tek u ponediljak . Ipak nastavljam sa terapijom ...

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Pričekaj ti betu, ja sam po ovom svom krvarenju mogla razmišljati da sam mengu dobila.
    Možda je kod tebe bila u pitanju i kasnija implantacija, pa ovo može biti i implantacijsko krvarenje, tako nekako ono i izgleda..
    Eto, voljela bih da te nalaz bete ipak ugodno iznenadi!

Ja sam ti ovih dana sve i svašta pročitala i zaista je svašta moguće, ne gubi nadu još!

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hvala laura ali čisto sumnjam jer test 10. dana mi je pokazao - a ovo brljavljenje čas ide čas neide ...jutros nije bilo ništa i ja se ponadala da je stalo pa opet krenilo ....a da je M onda bi bilo i obilno i crveno ko normalni M pa mi nije jasno šta se zbiva a do ponediljka utorka ču ispalit od ovog na živce . A kad si ti počela krvarit ? Isto blastociste ili ? Ali bar ti je test pokazao + ♡♡♡

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ja sam imala iscjedak vec 5 dnt i to sukrvica kao sa par zilica, onda par dana svakakvih, a od 9-13 dana iza transfera par sati na dan cista svjetla krv.
    A sad je smeckasto nesto, al bit ce krv predvecer.
    Vec sam navikla.
    Da, i kod mene je bio transfer blastice.
    Bilo ti je tu na forumu situacija sa vrlo niskom pocetnom betom, mozda je i tvoja jedna od njih, pa test nije detektirao hcg.
    Intim plus reagira tek iznad 25 tih jedinica...

black_woman avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Pozdrav svima!
    Imala bih samo jedno pitanje. Kako funkcionira vađenje bete na VV ako netko zna? Sestra mi je samo rekla da kad dolazim da donesem uputnicu za betu. Ali ne znam kada se dobiju nalazi, dal se tamo mora čekati dok nalaz nije gotov ili nekako drugačije? Ovo mi je prvo vađenje bete pa ne znam.
    Hvala

Pozz

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj black_woman prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!
    Imala bih samo jedno pitanje. Kako funkcionira vađenje bete na VV ako netko zna? Sestra mi je samo rekla da kad dolazim da donesem uputnicu za betu. Ali ne znam kada se dobiju nalazi, dal se tamo mora čekati dok nalaz nije gotov ili nekako drugačije? Ovo mi je prvo vađenje bete pa ne znam.
    Hvala

Pozz
    Ja kad sam vadila betu (6mj 2015) dosla sam oko 8h javila se sestrama i dala uputnicu.brzo sam dosla na red nalaz je bio gotov tek oko 2( pitaj ih kad ce biti gotov da ne cekas tamo), pa sam otisla i vratila se tada , dr.me prozvala .
    Sretno!

black_woman avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Hvala puno na odgovoru.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Pitanjce ....kako funkcionira prirodni ivf ? Dal se može odmah nakon stimuliranog ivf ili se treba ipak čekati neko vrijeme ? I kakva iskustva imate sa prirodnim ivf , ima li trudnoča ?

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanjce ....kako funkcionira prirodni ivf ? Dal se može odmah nakon stimuliranog ivf ili se treba ipak čekati neko vrijeme ? I kakva iskustva imate sa prirodnim ivf , ima li trudnoča ?
    U prirodni mozes odmah nakon stimuliranog( u dogovoru sa dr) ne treba bit pauza.ja sam u 10 bila na stimuliranom a sad u 11 krenula u prirodni ivf.u principu ti je sve jednako , osim sto nema ljekova, imas folikulometrija, punkcija , transfer...(ako se sve razvija svojim tokom i ako na naprave punkciju rano ili kasno pa je jajna stanica nezrela ...) prate tvoju prirodnu ovulaciju...jedino dobijes stopericu(na sv.duhu se dobije za ostale nemam info) , s obzirom da je meni prvi prirodni iskusnije cure ce sigurno detaljnije objasniti ..i da uspjesnost je jakooo malo oko 7%.dr je meni preporucila prirodnj odmah nakon stimulacije jer jer dobra mogucnost za dobiti 2 , 3 dobre js , jer je tijelo jos pod hormonima.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hvala iva
    Zašto je tako mala uspješnost ako se mogu dobit i više j.s ? Pa i jedna može bit dobitna ako je u dobrom stanju .
    Ima li koja curka da je uspjela na prirodnom ivf tu na forumu ? Nadam se da če mi se koja javit .

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

http://forum.roda.hr/showthread.php?t=60791
    Tal evo link na temu ivf u prirodnom ciklusu( nadam se da sam dobro kopirala)

Datum pristupanja
    Dec 2014

Početno

meni je uspjelo u drugom prirodnom ivf-u.
    Nakon dva stimulirana icsi-a i jednog fet-a.
    cak ni embrij nije bio savrsen nego sedmostanicni treci dan....sad je to savrsena petomjesecna curka.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam imala iscjedak vec 5 dnt i to sukrvica kao sa par zilica, onda par dana svakakvih, a od 9-13 dana iza transfera par sati na dan cista svjetla krv.
    A sad je smeckasto nesto, al bit ce krv predvecer.
    Vec sam navikla.
    Da, i kod mene je bio transfer blastice.
    Bilo ti je tu na forumu situacija sa vrlo niskom pocetnom betom, mozda je i tvoja jedna od njih, pa test nije detektirao hcg.
    Intim plus reagira tek iznad 25 tih jedinica...

laura33, slatka si kad ovako bodriš tal, ali treba ipak ostati realan - ona niti 14 dana nakon punkcije nema pozitivan test koji je vrlo osjetljiv.... i još to krvaruckanje.... Tal - jel otpisan postupak skroz? Beta izvađena?

U prirodnom ciklusu - kako kaže sama riječ - ne uzima se ništa za stimulaciju jajnika - pa ni klomifen - i uglavnom se - ako se dobije uopće - 1 folikul - iz tog jednog folikula 1 jajna stanica, iz te jedne jajne stanice - ako se oplodi - dobije se možda jedan dobar embrij, taj se možda na koncu može transferirati - i onda u konačnici možda uspije i trudnoća....

Malo sam karirikirala tal - ali evo vidiš tih koliko je tu ako, možda, na koncu, možda, ako - pod uvjetom, itd. zato je i uspješnost tek negdje oko 6% (u HRvatskoj možda i manje). Neke bolnice u takozvanim prirodnjacima ipak daju klomifen - iz kojeg sam ja dobila npr. 2 j.s. - neke ne dobiju niti jednu - davno sam upoznala na Vuku jednu suborku koja je samo na klomifen dobila i 5 jajnih stanica (ovo nikako nije pravilo).

Ne, ne treba zanemariti prirodnjake uopće, ali treba ulaziti u njih s rezervom i dobro informiran što mogu donijeti...... sretno!

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Mozda imas pravo, al ja sam misljenja da konacni sud daje beta, meni testovi nista ne znace.
    Ja sam ju i isla vadit oba puta 9 dana nakon transfera jer sam krvarila.
    I nisam se oslanjala na ono sto pokazuje test.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Beta izvađena 1.20
    Al tome sam se nadala ....šta je tu je u srijedu idem svom dr. da vidim moželi me provući u prirodni ivf jer 27.1 punim 42 i u se završava moji besplatni postupci . Do sad sam imala samo dva stimulirana ivf , naoravila bi ih više a možda i imala već dijete da u kbc st nisu imali radove godinu dana ...
    Eto hvatam se za posljednju slamku da me primi u prirodni ivf . Tanan krvarim tako da mislim da iza ovog mogu i na folikulometriju . Hvala vam na podršci i želim vam svima božićne betice ♡

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tal, zašto ne bi išla u stimuliranom postupku u siječnju?

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Pa navršavam 42 i nemam pravo na besplatne postupke a za privatno nisam baš pri novcu

snelly85 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Danas mi je 8 dnt i sad kad sam se legla osjecam zatezanje i onu laganu tupu bol.
    Ciklusi su mi 27 dana tako da je prerano za menstruaciju,a i na dupjastonu sam.
    Jel moguce da je sad zapocela implantacija (posto je zametak 4 stanicni 3. dan)?
    Ima li itko slicno iskustvo?
    Pozitivno,naravno

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

11 dana od transfera bez posebnih bolova ali imam osjećaj da ću procurit...e sad cice nisu bolne već par dana , vaginalno utrogestan 3xdvije ...temperatura povišena (trapija utrogestanom uzrok ; pretpostavljam) ...vještica točna ko sat 26 dan
    prvi put sam u postupku IVF -Split

Zanima me na što treba obratiti pažnju u prepoznavanju simptoma moguće trudnoće(iako je sve to individualno)
    Menga kasni 3 dana

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    Pa navršavam 42 i nemam pravo na besplatne postupke a za privatno nisam baš pri novcu
    Zašto te ne inzistiras da odradis stimulirani prije 42. rodjendana? Osim toga, zakon kaže da i žene starije od 42 godine imaju pravo na liječenje kad se radi o medicinski opravdanim razlozima. Tvoj dobar hormonski status i solidan odgovor na terapiju može se uzeti kao opravdan razlog da te uzmu u postupak i nakon što napuniš 42.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Baš kako si napisala, sve je to individualno. Prema simptomima se nemoj ravnati.
    A kada vadiš betu? Već bi mogla ako je bio transfer blastica, a i trodnevnih embrija.
    U Zg se vadi 12dnt.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

dr. Šunj ne vadi betu nego test nakon 14 dana od transfera i uzv nakon 7 dana od testa ...meni je to čudno al šta češ
    -transfer četverostaničnog embrija 3. dan

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Dr. Šunj ne radi betu, samo test nakon 14 dana od transfera i uzv nakon 7 dana od poz. testa

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

pišem u ovom forumu jer nisam naišla na sličnu priču mojoj...vanmaternična prije godinu dana , laparoskopijom odstranjen desni jajovod, lijevi neprohodan, stimulirani postupak ajme, dobivena jedna jajna stanica (oocita) oplođena , četverostanični embrij transfer 3. dan...svi simptomi su vezani uz utrogestan ali već par dana nikakvih osim vrtoglavice ...osjećaj neke praznine ne znam kako da objasnim osjećaj...

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Inesz ...bila kod svog dr. Nemogu ovaj mjesec u prirodni jer oni od božiča do tri kralja ne rade u labosu . Uglavnom rekao mi je da dođem u prvom mj. sedmicu prije M na pregled radi postupka i da prolongirat če mi iako ću tad ući u 42 . Sad neznam oče li mi radit stimuliran ili prirodan ??
    A do tad moram vadit hormone i briseve jer mi je prošla godina od zadnjih .

Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Meni je danas 10 dnt 5dnevnih test radila jucer i danas na obadva slabija druga linija zvala kliniku oni cestitajuuu uspjelo iz prvog puta. Probaj uradit test pa ces da vidis. Sretnoo

black_woman avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Zbunjena "malo"?
    Danas mi je 10 dnt 5dnevnih, test sam radila jutros i prikazao se +, a ja od sinoć lagano pa recimo krvarim (vise roskasto i smeckasto i vodenasto).
    Nemam nikakvih simptoma niti trudnoće niti menge. Inače mi ciklusi traju 35-55 dana a dns mi je 29 dan. I uvijek imam jaaako bolne menge od kojih sam doslovno 2 dana skoro nepokretna.
    A sada ništa. Tako da sam totalno zbunjena!
    Sutra ujutro idem privatno vaditi betu koja mi je inače zakazana u ponedjeljak jer ne bi do tada izdržala!

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Cure da li je koja imala ovakvu situaciju, punkcija bila 13.11 a transfer 16.11. Beta 01.12 je bila 21.1 iu/l i taj dan pozitivan urin test na trudnoću, danas Beta 19.2 iu/l.

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Žao mi je, simar, ali pad bete nije dobra stvar i ukazuje na to da nije uspjelo.
    S obzirom da je beta dosta niska znači da se radilo o biokemijskoj trudnoći.

vucica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni je jucer bio transfer dvije blastociste..danas osjecam zatezanje lagano i pritisak tu i tamo, jednom me je presjeklo..vidjet cemo sto donosi vikend..
    Meni doktor isto rekao vaditi betu nakon 2 tj.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

@Tal,

ako u prirodnjaku dobijete jajnu stanica, šanse da se rodi dijete u tvojim godinama iskazuju se brojkama od oko 2-3-4%.
    Ako si u stimuliranom i dobiješ više zametaka, šanse za rođenje djeteta su višestruko veće.
    Sretno! Neka bude stimulirani kad labos završi s godišnjim odmorom.

@ Fabijana
    Dobrodošla na forum i sretno u postupku.

Završiti stimulirani postupak uz dobivenu jednu oocitu i trodnevni 4-stanicni zametak, prilično je razočaravajući ishod liječenja.

Kakvi su ti hormonski nalazi, koliko imaš godina, kakvu si stimulaciju dobila? Kakav je nalaz kod tvog partnera?

Kad ćeš raditi Betu? Test?
    Simptomi koje spominješ, taj osjećaj praznine i vrtoglavica moze biti od utrogestana.

Cure sretno svima u postupcima, neka bete budu lijepe i da pravilno rastu, neka srceka prokucaju, trudnoće budu uredne i da na kraju svoje mpo priče primite svoje dijete u ruke i sretni odete iz rodilišta svojoj kući.

Posljednje uređivanje od Inesz : 04.12.2015. at 05:52

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Tal , evo ovdje lijepim statistiku:

http://humrep.oxfordjournals.org/con...expansion.html

žene iznad 40 godina kad dobiju jednu jajnu stanicu - vjerojatnost da rode živo dijete je tek 1%, nažalost, ako dobiju 7 jajnih stanica - tad je uspješnost odnosno postotak koji će roditi živo rođeno dijete - ipak 11%. Zato su stimulacije gotovo UVIJEK bolje....

black_woman avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

11 dan od transfera 5dnevnog beta 9.3. Jucer ujutro test pokazao +. I malo krvaruckam od jucer! U pon. sluzbeno opet vadit betu pa cemo vidjeti.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

evo 13. dan od transfera test negativan...stimulacija puregon injekcijama(250 jedinica) i jos jedna injekcija nešto decapeptil...
    dal da nastavim s utrogestanom ili ? betu ne vadi dr Šunj , samo test .....simptoma nikakvih....35 godina imam jednu curu od 16 godina...suprugov nalaz dobar

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Fabjana prvotno napisa Vidi poruku
    evo 13. dan od transfera test negativan...stimulacija puregon injekcijama(250 jedinica) i jos jedna injekcija nešto decapeptil...
    dal da nastavim s utrogestanom ili ? betu ne vadi dr Šunj , samo test .....simptoma nikakvih....35 godina imam jednu curu od 16 godina...suprugov nalaz dobar
    Black woman , beta je malecka , javi sluzbeni rezultat! Drzim fige!

Fabjana, betu ne vadis?! , jesi 13dan trebala bas napravit test po preporuci doktora? Jesi im javila rezultat?
    Zao mi je za negativni test, javila bi se na tvom mjestu svom mpo doktoru , nemoj prekidati terapiju na svoju ruku.
    Citiraj black_woman prvotno napisa Vidi poruku
    11 dan od transfera 5dnevnog beta 9.3. Jucer ujutro test pokazao +. I malo krvaruckam od jucer! U pon. sluzbeno opet vadit betu pa cemo vidjeti.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dr. Šunj ne radi betu, samo test nakon 14 dana od transfera i uzv nakon 7 dana od poz. testa
    Sad sam vidjela post.ukoliko ne radi betu, vec test , i to 14 dan , ponovi test sutra te se javi doktoru.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

javila sam....prekid terapije ...pauza 3 mj.

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

kažu da prekinem terapiju...bez bete...nikakve simptome pms nemam

mila2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Evo da se i ja prijavim.Fet jedne blastice imala 29.11. 3.i 4 .dan sam imala bol kao da ću dobiti.Onda zatišje.Od jutros stomak opet boli, preznojavanje ,pravi znaci pms-a.Od terapije estrofem i utrogestan.Jutros sam nešto klonula i osjećam da neće uspjeti.Inča sam imala već 3 icsi postupka bezuspješna..Test u raditi u utorak 9.dt.Tako su mi napisali.

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

javila sam....prekid terapije ...pauza 3 mj.
    Fabjana , drzi se , znam da ti nije lako , i ja pauziram do 3mjeseca 2016 kad cu u stimulirani.sad sam bila u 11 mj.na prirodnom al je prekinut jer nije bilo uopce ovulavcije tako da ni folikuli nisu rasli.sad cekam 1mjesec pa cu pokusat jos 1 prirodni...
    Cini se sad daleko ali brzo vrijeme prolazi , ai organizam se mora malo odmoriti od svega.sretno!

iva777 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj mila2 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da se i ja prijavim.Fet jedne blastice imala 29.11. 3.i 4 .dan sam imala bol kao da ću dobiti.Onda zatišje.Od jutros stomak opet boli, preznojavanje ,pravi znaci pms-a.Od terapije estrofem i utrogestan.Jutros sam nešto klonula i osjećam da neće uspjeti.Inča sam imala već 3 icsi postupka bezuspješna..Test u raditi u utorak 9.dt.Tako su mi napisali.
    Mila2 i ja sam koristila prethodni stimulirani estrofem i preznojavala sam se , vjerujem da je to nuspojava tog lijeka.: drzim fige za test u utorak !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •