ajme super to izgleda, tnx maruška! ove vikende smo rasprodani, ali valjda će bit i nakon Nove utrka, u tom slučaju možemo skupa navijat![]()
ajme super to izgleda, tnx maruška! ove vikende smo rasprodani, ali valjda će bit i nakon Nove utrka, u tom slučaju možemo skupa navijat![]()
Ja sam mislila samo prvi dan, meni je 4. Koja je trebala normalno doci a dogodilo se da je dosla 2dana ranije i da lije kao iz kabla, bila sam neupotrebljiva potpuno.3 dan mi je jednostavno bio bed jer sam jos jako curila ali zato danas ima da nadoknadim. Iako je jučerašnji bio sasvim ok ne osjecam se dobro dok se posteno ne oznojim na traci. A vama cure svaka castmozda ce iduca biti blaža
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
vjezbam chaLEAN extreme
svidja mi se jer ima dosta snage, a snaga mi je u zadnje vrijeme draza od cardia
al svako toliko uleti i cardio, hiit miksan sa snagom
90 dana, po mjesec dana ide burn faza, push faza, lean faza, 5 dana drugacije vjezbe, ponavljaju se cetiri tjedna
meni se zasad bas svidja, promjena je a i ona mi je draga
i ucinak je max, radis vjezbu s utezima a na nogama ti traka, sve pati
bravo za maruskinu malu trkacicu
i za nase velike![]()
KrisZg, onih dana u mjesecu pauziram obično kad je najjači dan, ili ako se slabije osjećam. Ne forsiram se.
anci, mogla bih i ja u uredu (sama sam u sobi, ali ima soba do s otvorenim vratima), ali ne da mi se još "izlazit iz ormara"..
mb, bravo!
lili, dobar ti je score sklekova, a pejs već poslovično dobar.
skulirana, kad jednom budem živjela sama, imat ću minimalistički stan..dotad imam za prevrnuti milijun i jednu stvar da bi očistila..zato i ne prevrćem
optimistična, imam ja tih guma, i to više vrsta, i one su dobre, ali samo za pokret povlačenja (pull), a treba ti i pokret guranja (push), pa je po meni dobro imati i jedno i drugo, a sa utezima imaš i push i pull..investiraj u utege..isplatit će ti se..
lili, drži se, ako je crijevna viroza, nas pokosi redovito sve u paketu..evo prošli vikend..srećom je trajalo samo jedan dan, drugi dan bili malaksali, a treći kao novi..
Ja jučer otrčala 5 km, 5:57, bilo je hladno, ali barem nije bila magluština..
Bas sam to i planirala Summer.
Nemam snage za nešto skakutavo ili bez uvoda.
Skinula sam jilliankin bodyshred al mi je bio malcice previse.
Ili samo krivi sklop. Al nisam bila dovoljno spremna.
Maruska bravo za trkacicu
Dijana super pace!
Lili, flopi![]()
Maruška, znači starija trči s tobom?
jer razmišljam da i ovog svog velikog uzmem trčat sa sobom, tako bi valjda i ja konačno krenula redovno
lili, dobar ti je score sklekova, a pejs već poslo ic o dobar.
....
lili, drži se, ako je crijevna viroza, nas pokosi redovito sve u paketu..evo prošli vikend..srećom je trajalo samo jedan dan, drugi dan bili malaksali, a treći kao novi..
Ja jučer otrčala 5 km, 5:57, bilo je hladno, ali barem nije bila magluština..[/QUOTE]
Hvalq Dijana bome je i tvoj pejs izuzetan.
dog9dilo se upravo kako si rekla: nikakva sam slomljena, cijeli dqn se forsala na tom ispitu mucninq glqvobolja temp a ne mogu povratit pa nikako da.mi prodje. Nisam naviknuta na krevet a muz ima ozicni domjenqk u firmi pq sam sama s djecom. Ajme...jadnicci gleadu tv i sami ai uzimaju za.jest i popit.donijeli meni cqj i toplomjera ja ko trutina lezim.ne znqm za sebe.
Otpada mi sutras ji duzinaki trening kojem sam se tako veselila jer ce bit i druzenje ekipe.iz kluba poslije :trci
[QUOTE=malena beba;2834162]Maruska bravo za trkacicu
Dijana super pace!
Lili, flopi[/QUOTE
hvala MB.]
Hvalq Dijana bome je i tvoj pejs izuzetan.
dog9dilo se upravo kako si rekla: nikakva sam slomljena, cijeli dqn se forsala na tom ispitu mucninq glqvobolja temp a ne mogu povratit pa nikako da.mi prodje. Nisam naviknuta na krevet a muz ima ozicni domjenqk u firmi pq sam sama s djecom. Ajme...jadnicci gleadu tv i sami ai uzimaju za.jest i popit.donijeli meni cqj i toplomjera ja ko trutina lezim.ne znqm za sebe.
Otpada mi sutras ji duzinaki trening kojem sam se tako veselila jer ce bit i druzenje ekipe.iz kluba poslije :trci[/QUOTE]
Tješi se da te viroze traju jedan dan, najviše dva. Mene je sašilo isto i ja sam povratila i poslje proljev dva dana. Mm kao ti, ne može povratit (kaže da nije 30 godina povratio pa neće ni sada). Zato je dva dana rikao kao lav. Na momente je bilo užasno na momente smješno.
beba mi je nešto sprčkala post.....
Posljednje uređivanje od Optimisticna : 19.12.2015. at 07:39
Lili drz se..
Ja jucer odradila neki total body. Sa djecom,tako da je bilo prekidanja i svega ali nisam se dala smesti.pogotovo jrr vec dva dana mazem kobase na adventu. Bili preksinoc sa klincima,jucer sa curama. Bilo mi je odlicno!!
Ja odrađujem kasno navečer ( završim oko 22,30h) neki fitnessblenerov 5 day challenge i danas imam dan 4 - yoga. Ne sjećam se kad sam zadnji put imala muskulfiber u leđima. Dosta su intenzivni. Kupit ću si gume preko njuškala. Ili sunčane naočale. Ne znam. Sinoć mi ih je stariji razbio. Rasplakala se. Uf, trebalo mi je jedno dooooobro plakanje. Nisam plakala tako godinama.
evo i mene, 5 ti dan viroze
Lili počelo je isto s mučninom i glavom
pa se prebacilo na kostobolju i temp.
sad sam sam slinava
predvečer mi je grozno a po danu solidno
jučer sam odradila zuzin beginner za girju
baš mi je bilo taman
čak sam mogla i clean& press, to me iznenadilo
stvarno sam bila uvjerena da ne mogu to izvesti, preglomazna mi girja za moje zglobiće pari
doduše, radila sam 7 puta umjesto 10 ali to je za mene iznad očekivanog
tako da, odoh nakon ove kave napraviti još neki zuzin sa girjom:navuklase:
nikako da poželim dobrodošlicu Dijani
e pa, dobrodošla nam!
Posljednje uređivanje od flopica : 19.12.2015. at 07:56
Flopice da to je to al izgleda i nadam se da ce mi brze proc jer sam vec jutros puno bolje.
ajme koliko tipfelera u sinocnjem postu i nije mi jadno kako sam uspjela kvotat Dijanin post kao da je moj
Drzi se flopice i da sto brze prodje!
Optimisticna zao mi tvojih cvika.
tigric, flopi bravo za odradjeno!
Dobrodosla, Dijana!
Imas zavidne brzine
Ja sam jutros isla na plac u nabavku i, koliko god ja htjela trcati, nisam se mogla natjerati opet na zimu.
Napravila sam kb # 8 i poslije 5 min #53 (onaj s roll back pistols).
Bas mi je bilo dobro.
Sad se zavrsava juha, purica i brdo povrca i salate.
Jedva cekam.
I danas s djevojcicama Orasar![]()
Lili, jesi bolje? i ja iz dna duše mrzim povraćanje, suzdržavam se do zadnje, ali tijelo ipak na kraju ima zadnju riječ..
anci, flopi, zhang, hvala na dobrodošlici.
flopi, uh bome duga viroza, drži se.
Meni jučer otpalo plivanje, a ništa drugo mi se nije dalo, malo sam se razletila po kući da si rasteretim vikend..
Jutros u avenue mall sa malom (4.5 g), kako me to samo umori, lovit je po dućanima stalno, strašno..
Što sam starija šopinzi su mi sve veća tlaka, čak i kad za sebe kupujem..sad kuham kozice na buzaru, pa kad mi ručak malo
odleži u želucu, odoh na trčanje; jutros sam vidjela neku skupinu trkača kako idu na nasip, a magla je bila da ne vidiš prst pred nosom..
anci, baš ti zavidim da ideš na orašara..
Je Dijana bolje mi je.Propustila sam duzinski trening , nikad dosad jos nisam propustila trening trcanja pa me to grrr..al nema druge.
povracala nisam a izgleda da i necu
otisla sam ipak na kratko bozicno druzenje kluba.
Potajno se nadam veceras s kcerkom na klizanje.uzivam u tom nasem vremenu. Sutra idem s klincima na Krasevu bajku.
sad lezim muz ih odveo u kino.
Anci zavidim!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.12.2015. at 14:13
Prepisala sam od Anci danas, ali samo pola zadace, ktb #8.
Nocas se prvo veliko dijete diglo da joj je muka a bome ni meni nije sve jasno danas.
Uzivajte svi u lijepim aktivnostima s djecicom!
Evo me s trčanja, 5 km, 29.16, pejs 5.51, Magla se spustila da je to strašno..srećom se uspušem dok trčim pa ne razmišljam što bi bilo
da se netko s lošim namjerama šunja po nasipu..Otuširala se i sad idemo u grad, ako ne bude prevelika gužva planiram klizanje na Tomislavcu..
i kakvu pečenu kobasu ili šta se već nudi po gradu, pojma nemam, nisam još nijednom bila..
bolesnima ~~~~~~~~~
danas 10km, sat i 2 min
Ja sam dosla onako skruseno, vidit kako ste i sta se radi, i mozda, onako mooooozda pronaci motivaciju za opet pocet.
Sad se vise ne mogu izvlacit na nedostatak prostora i vremena, sad sam samo lenja :skartoc: ali lipo mi vas je citat, pozdrav ciloj ekipi vjezbacica.
Mozda da se konacno novogodisnje odlucim opet krenuti![]()
ajde zhabice mozes ti to!! samo pocmi, to ti je najteze![]()
Kod mene danas vrlo intenzvian obiteljski dan, nadala sam se večeras vježbat, ali sam sad kod tate popila malo vina i bojim se da je to to. ne mogu dezinhibirano vježbat ko Betty, samo dezinhibirano zaspat
samo sam došla poželit žabici dobrodošlicu![]()
ja sam isto počela nakon nove godine, ali možeš počet baš sada da se malo zagriješ dotad![]()
tangako ću vam dolazit čistit morate pripremit one velike vreće za smeće jer usput obavezno ide temeljiti de-cluttering, to najbolje rade ljudi koji nisu emocionalno vezani za tričarije po kući koje bi trebale na smeće....
ja danas opet samo jutarnje otvaranje bazena u 7h00 pa šetnje ujutro i popodne..kod nas prekrasan sunčan dan,kava se vani na suncu pije samo u majičici...
khm,pa slavonska kobasa na kućicama pa frozen yogurt...ajde, za topping samo višnje i šumsko voće.....
mislila sam da nije do mene,ali i bakica u svlačioni je komentirala,malo su nam smanjili temperaturu bazena...a ja sve gledam kako mi nešto friško i tjera me da brže plivam da se ugrijem...ajde,nije ni to loše,nema toćanja,samo odradit prugu i van....
flopi,eto ti,pod virozom pa moš clean& press-at...
optimistična,su bile neke skupe? ja imam sreću da radi male glave i uskog lica sunčane naočale kupujem u junior veličini pa prođem jako jeftino (tipa Ray-Ban junior modeli su 500kn,a te iste (samo malo veće) su 1300kn u vel. za odrasle...sad sam zadnje za 9eur našla u jednoj optici u Madridu...bile na velikom sniženju...
eee da,sad je vrijeme domjenaka,sreća pa na porodiljnom pa ove god ne haračim po buffetima, najgore je tako kad u minglingu kusaš sve po redu i nisi ni svjesan koliko si utrpao u sebe....
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 19.12.2015. at 21:02
procitah vas...i mene lovi neka viroza, za vjezbanje nemam ni snage niti volje
a ni zraka...
zato za bolesne vibre da ozdrave, vrijednima bravo, ostalima mah-mah
Mene je proslo u 2 dana. Sad sam opet svoja i vrtim po glavi dal da ujutro otrcim taj propusteni trening (17,5 km) il da se ne zezam i radije omogucim organizmu oporavak pa odem na trening u pon ???!!!
Lili, ja glasam za odmor.
Zhabs, welcome
Mi smo dosle s Orasara, bas je bilo dobro. I jos sam slucajno naletjela na jednu meni prepredragu forumasicu.
Cure moje, sto sam ja zadnjih dana stavila u sebe to nije normalno
Ubi me ovaj advent i landranje po gradu.
Posljednje uređivanje od Anci : 19.12.2015. at 22:33
Tangna dezinhibirano vjezbanje :D
Neka si se opustila, super je to.
50 kn DM. Ali jedine koje imam i to me baš onako presjeklo - kap koja je prelila čašu. I nisu naočale uopče bitne. Uf al sam plakala. Onako sa ridanjem, drhtanjem, grcanjem. Kad me vidio kako plačem, rasplakao se i sin. Još ujutro su me bolili sinusi. Sad mi je pred malo mm dao neke očale ... valjda iz Lidla, okviri i mjenjaš stakla (čitaj plastike).
Strašno mi je žao svih bolesnih. vibram!!!!! ~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Optimisticna : 19.12.2015. at 22:53
A sad o vježbanju.... ful mi je žao što ne uspjevam vježbat ujutro, rijetko kad tokom dana. Sad sam odradila kickboxing i yogu (koja kombinacija) i baš sam nabrijana. Ko će sad spavat? Mogla bih vrt prekopat.
bravo trkačice
bravo aktivni
bravo skulirana
o sebi danas ne bih![]()
Eh da i dobila sam m. danas a muzic dobio nasu crijevnu iju ju
promjena plana, idem s djecom u City kupit jos 2 poklona, rucak a popodne do mojih i na Krasevu bajku.
nadam se da ce ove godine bit bolja nego prosle kad su podbacili.
Odradjen jutarnji zwow#8( moj favorit). Na rucak idemo kod sveki, popodne do prijatelja... Sve je kako treba a ja neka naspanana, bas nervozna.. i sve vrtim po glavi pa sto bi me moglo muciti,i nemam pojma, sve je ok..provela par super dana, lijepsi jos pred nama a ja jutros nabrijana ko azdaja. Valjda bu me proslo do rucka.
Da nisu hormoni i mozda pms...moja m jos nije stigla od trudnoce....
Hug nenaspavanima, bolesnima pa i bolesnim muzevima- ti su najgori :D
Ja sam neka raspolozena, bilo nam je super i na orasaru i poslije smo dugo sjedili u onoj cokoladnoj slasticarni gdje je nekad bila Zvecka. Cijelo vrijeme je pjevao Johnny Stulic pa mi je stalno u usima Izmedju krajnosti i Jesi li sama veceras
Sad pravim juhu i lasagne i cekam necake. Muz baca girjua djeca sviraju klavir. Svatko svoje.
Ja ne znam sto cu, ali nesto hocu![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 20.12.2015. at 11:12
I bila sam i na placu i na misi i na post-misnoj kavi. I jos onaj petominutni cardio koji nekad prijavimo
A tek je 11 :dancing:
Volim ovakve dane.
Posljednje uređivanje od Anci : 20.12.2015. at 11:14
Anci super <3
Ja cu vjv na trcanje dok cimavica bude na break dancu![]()
wow, anci, šta je sve stalo, divno!
ja sam neki dan tila prijavit petominutni (ili možda malo duži) cardio ali nisam bila sigurna prijavljujemo li to višeznači može!
tigrić, ja sam isto jutros bila sva puna grrr aždajaste energije
možda ima veze s tim što me mala digla jutros u 5
mada inače je sve stvarno super i nemam razloga za šizit, pms? lako moguće.
ali onda sam je spremila u krevet i odradila beginner strength #9 sa utezima od 3kg, a prije njega za zagrijavanje jedna runda beginner cardio #9
koljeno mi je ko novo sad
pa tuširanje, pa napravila dvije vrste kolača, sad ću s mužem i malom u šoping, velikog smo poslali na selo
ajme Anci kod tebe nema sta nema jutros od placa crkve rucka vjezbe kave ...super ti to.
Ja shoppingirala s klincima po Citiju, rjesila zaostatke od poklona, novi fen + fini rucak da ne kuham danas :prakticna:jer muz ionako ima crijevnu pa ne jede.
Sad malo odmaram pa idem s djecom malo posjetit svoje na istocnoj strani grada a onda Kras.
Ima da legnem u krevet veceras samo tako.
Vjerojatno cu odradit vjezbe snage prije lijeganja, al s manjim utezima nego inace da se ipak oporavim kako treba.
Jedva cekam Badnjak skraceno radno vrijeme u cetvrtak, Bozic s uzom i sirom obiteljiodmor, laganini....
Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.12.2015. at 14:37
Super mi je sto nismo posustale u ovom blagdanskom raspolozenju, svi nesto imamo prijavit
Jrc ktb#5 i 5'#43. Na kraju sam isla probat c&p sa 12-icom. Dugo nisam radila, samo s 8-icom. Ljetos sam mogla 2-3 s desnom i jedva jedan s lijevom. Danas napravila po 4 sa svakom.
lili treba i odmorit ponekad
tangerina, ivana bravovrijedne ste
ja sam polagano 5 km za 32 min
I ja sam danas u svemu i svačemu
Imali smo goste ne ručku pa sam od jutra u pogonu
Uspjela sam odraditi neki zuzin za beginnere, s girjom i plankom naizmjenice....
dakle, sasvim je jasno da sam se navukla na girju
čim u 6 ujutro u krevetu planiram što ću danas s njom odraditi
posebno mi se sviđaju figure 8 squats
bitno da ja pravim popis vježbi a od kolača ni traga...
čitam na receptima da je Ginger 8 vrsta spekla, pa još duple ture
ja sam dvije i to su ispale osrednje, ali možda još dvije danas osvanu
no, zuzi pa sve drugo![]()
Flopi super
Sta se tice kolaca ove god pravim samo dvi vrste i tortu za nas, nema obiteljske proslave pa nema smisla pec kolace koje niko nece jist.
I to planiram pec u sri i cet jer nisu suhi kolaci. Valjda cu stic sve.