Ne sjećam se kad sam zadnji put bila u muzeju. A baš ti zavidim....
Ne sjećam se kad sam zadnji put bila u muzeju. A baš ti zavidim....
ja kao i optimisticna, wow muskulfiber
feels so bad and so good at the same time
kvadricepsi, dupe, ledja
nije 5 kg za zezanciju, izgleda
perioda stigla jucer
svejedno se nadam da nece bit previse grceva te da cu danas odradit sljedeci trening
ako ne, ispremijesat cu rest days
zadala sam si od danas pojacan rezim prehrane i vjezbanja
uskoro punim 40 i zelim ih docekati u najboljoj formi![]()
optimisticna, summerza bolne misice (ja isto volim kad me bole
)
lili uzivajte na putu, pusti trcanje, bit ce vrimena kad se vratis.
ivana s neka ste se odmorili malo, bit ce prilike opet za neku kavu![]()
sad i ja zavidim na upalama!
ja jučer nisam uspila ništa, a i danas je upitno, zavisi koliko se gosti večeras zadrže
a ovo je takav dio godine - izniman i pun iznimki![]()
ja se nadam nekoj promjeni u rezimu vjezbanja nakon nove pa ce valjda bit i upala, odavno nisam imala upalu, cili ovaj misec samo trcim, nista drugo.
pogledala sam sinoc na brzinu, imam preko 120km ovaj mj
tangerina uzivaj s gostima![]()
Ja sam jedno vrijeme pila proteine pa sam stala jer mi probavu zmrdaju. I sada mi je zao. Buduci da ja u danu potrosim oko 700-1100 kcal, ovisno o tijeku dana a ne jedem puno vise dosla sam do zamora nakon blagdana, jednostavno kolaps od umora/teze klope/obaveza...dva dana mi je trebalo za oporavak i danas se vracam u teretanu. Dusa mi se veseli a tijelo place
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Kris, ako tjelo već sad plače, nakon treninga će ridati.
ps. nikad nisam trenirala u teretani. Ponekad mi dođe da probam jedan trening odradit tamo ali strah me bruke. Opasna sam i s girjom kod kuće, kamo li sprave pred publikom.
https://www.youtube.com/watch?v=7XpT5jSr1zk
Radiš sa trenerom ili ideš od sprave do sprave? Koliko se tamo zadržiš?
Bio je i meni bed a onda skuzis da te zapravo nitko niti ne gleda na takav nacin. Bio mi bed pogotovo swingove raditi a onda kada se fakat uzivis ne primjecujes nikaj drugo.Fokusirana si na vlastitu izvedbu.Trener mi je sve objasnio, dalje sama. Nakon tjedan dana sve skuzis ili se prisjetis iz ranijih dana.Za sada radim kaj se snage tice vise za gornji dio jer au mi noge ful jake a njih radim u sklopu cardia na traci. Uvijek pocinjem sa incline 9(uzbrdo)pa radim intervale do 13(25 ako je i ts ukljucen -40min ako je samo cardio) Od sprava : lat masina, leptir, pa ona za ledja gdje se presavines pa podizes, trx, girja 8kg, uze, sklekovi, cucnjevi sa utezima. Oko 30min ako pazim na vrijeme bez pauze, kada se zatehniciram ili isprobavam i po 45 se zadrzim. Radim uvijek barem 3 serije po 15- 20 ponavljanja kaj god da radim.
Odradjen jedan 15-min hiit sa blendera. Zasad dosta jer iz mene curi ko iz pipe
Dobro je, suzdrzala se i napravila samo cardio 45 min, posteno se oznojila i filing good. Sutra budem valjda skroz fit
Hajde trkačice pomoć.
Planiram na izmaku zime početi trčati (to se zove dugoročni plan, hahahaha).
Taman će mi pseto malo stasati za ove moje male brzine i male dužine.
Pa bih trebala tenisice.
Znam da moraju biti veće (1 ili 2 broja?)
Gledala sam na SD, ima NB i Karimor već za 35-30 eura.
Predlažete li mi da ih prvo idem negdje isprobati?
Cubana ako imas di probat probaj prije kupovine. Ja sam svoje NB uzela sa sport directa bez da sam probala.
Sestra ima jos 2 para, sva 3 su razlicita i sve su TTS. A mozda smo jednostavno imale srece. Nosim 39 i sve patike su mi 6,5.
da, trcim u 6,5 patikama, mislim da je to 40?
ja imam dvoje, jedne asics i jedne NB, oboje su 6,5.
sestra ima dvoje NB, karrimor i mizuno, za mizuno nisam sigurna al ove druge su joj sve 6,5. mogu je pitat za mizuno ako zelis.
Posljednje uređivanje od malena beba : 28.12.2015. at 18:19
Uh. Napravila sam body crush 24 i beginner strenght 10. Ova desetka je super, malo mi je za pravi trening na kakav sam naucila. Ali je super za dane kad ne stignem vise ili nisam neka za vjezbanje ili kao extra.
Odoh sad jesti nesto konkretno.
Danas sam na poslu jela presuper salatu: zelena, radic, jabuka, naranca, brusnice, grozdjice, indijski orah, konoplja
Super je dosla nakon ovog visednevnog prezderavanja.
Posljednje uređivanje od Anci : 28.12.2015. at 18:58
mmm anci i ja bi probala tu salatu![]()
mi smo tek maloprije usli u kucu, cili dan landramo i klizali smo, jos nisam odlucila idem li trcat ili ne. za danas imam samo neki test brzine pa mozda i odem jer je kratko
anci, super salata!
ja sam jela ostatke purećeg bijelog mesa, sa nasjeckanom jabukom i vrhnjem, isto je bilo odlično
gosti su otišli i ja sam odmah napravila današnji body crush prije nego zaspem s djecom
koma, baš mi nije lak, srećom ne traje dugo
beg strength 10 ću preskočit, moram čuvat snagu za cardio kad djeca zaspu :braces:
ih, opet ste natipkale...
uspjela sam zapamtiti da je Anci jela salatu od konoplje i da tang cuva snagu za vecernji cardio
ja dosla (konacno) prijaviti odradjeni wo11 i to je zadnji put u ovom krugu br-a
i da, 1,5 kg u plusu
taman da se rezultati br-a ne vide u potpunosti
e da, i sat i pol klizanja s djecom
dobila sam klizaljke od mm-a za rodjendan pa sad moram
cure prohuje pored mene, a ja s onom guralicom![]()
Ginger
I ja ću danas na klizanje
ništa ne radim ovih dana
samo goste dočekujem
s punčom i kuhanim vinom
Anci ta salata zvući mljac!
danas me još čekaju landranje i kojekakve divote u vidu knedli/uštipaka/kobasica
od sutra malo ipak urednija prehrana i povratak na vježbanje
Bravo svim redovnim vjezbacicama i trkacicama!
Ja sam u ovoj grupi "od sutra cu"
I idem si na zivce s tim. Dupe mi se na ocigled spustilo, otromboljilo i celulit se vratio
Mislim da sam cak i koju kilu dobila, ali to nije lose. Lose je da sam opet bez kondicije i moram se trgnut i uvest rutinu
I moram se divit Ginger, izgleda fenomenalno!!
Jucer chalean extreme prvi dan!!!!
Jeeiii!!!
Nije tesko, ali bas je ono sto mi treba, to ease into it
Probala sam nešto malo zesce pa ne mogu ni do pola. Onda bolje ovako.
jutro! ginger izgleda mrak, baš se vidi napredak!
ja sam jutros KB all levels #9. tang, sad ti prepiši, ionako je na raspordu ovaj tjedan.
danas se nadam da će mi doći nova ljepotica od 16 kg i da ću malo razboljeti gluteuse s njom.
Tang dobrobti to organiziras, malo snage pa malo kardija, bas kako treba
Anci, opa 16!!!Super, boliti ce gluteusi itekako.
Jucer sam bila u komi, temp.,mucnina, danas mi je cini mi se bolje pa mozda nesto i odradim.
Mb, dobro si nabrala km, bravo!
I ja bih slike, fopi, ginger, pliz![]()
Mislim da sam se bila prijavila na vjezbacice prije 3-4 mjeseca... i od tad nista... ni vjezbanja, ni javljanja... al vas redovito citam jer ste mi uvijek tako pozitivno nabrijane i motivirane! Svaka vam cast!!!
Ja krenula u teretanu, mozda me to bude drzalo. Vjezbanje doma mi nekako ne ide... uvijek nadjem nesto prece za napraviti i nesto mi odvuce paznju. Ovako kad dodjem u teretanu nemam sto drugo nego vjezbati. Bumo vidli.![]()
anci, može! a prije njega jednu rundu današnjeg cardio shreda, baš sam ga jutros gledala i mislila "probala bih ovo, ali zaželila sam se girje", pa ćemo tako to riješit
ivana s, nadam se da prolazi, mrzim boleščuge, a najviše te s mučninom
i ja bih vidila ginger i flopi, di se to gleda?![]()
Ginger nisam vidjela ali flopi...je zmaj ! Pijem kofi, dvoumim se oko mjerenja danas, vaganje mi je sranje, nakon gubitka 3kg stalno varira vaga.Iako roba pokazuje svoje. Danas planiram kruzni i cardio, od serije sa 80 cucnjeva i 40 sklekiva nisam osjetila bolne misice, vrijeme je da pomaknem granice.
Flopi i ginger su krasne :inlove:
Mene neko zaj.... na mob, odma sam se flopice stila
Anci 16 kg wow
Bella dobrodosla nazad!
Kris izmjeri se! Ocekujemo rezultate![]()
U mjesec dana 4cm manje u bokovima, u nogama po 2cm, ruke 2cm. I nisu neki rezultati ali nisu niti mogli biti kada su misici se ucvrstili. Na putu do gyma...bez fibera se ne vracam
Pa kaj ja znammeni je malo...ali od 7mj od kada sam počela se skupilo...15cm u bokovima ako se dobro sjecam. Upravo sam sada u gymu, gledam kaj vremenski napravim u 5min: 3x20 cucnjeva,4x15trx,2x10 sklekova, 3x15 pregiba na spravi za ledja.
A ja dajem obećanje da nikad, nikad, nikad više neću raditi intenzivni HIIT trening targetiran na donji dio tijela dva dana za redom. Ajme kako me boli. Jučer sam jedva sjela na wc, danas sam se jedva spustila po stepenicama. Danas radim s girjom. Nikakvo skanje iduća dva dana.
Anci 16 kg... zavidim ti.![]()
optimisticna, pazi, i girja ti ide dosta na gluteuse i stražnju ložu
možda da radije radiš neki core i upper body?
potpisujem tang za upper i core
nemoj danas girju nikako
moraju se gluteusi malo oporaviti
meni će girju donijeti dostava
ali ništa me ne zovu danas![]()
Da vam malo :mah:
Mi smo po cijele dane u djiru istrazujemo, uzivamo, divan je grad.
I onda dodjemo kasno Danas smo cak rano i ja nemam pojma di sad po mraku i hladnoci da trcim jer ne znam staze u ovom dijelu grada, mrzim stajanja radi semafora a nisam ni ponijela vjetrovku.
Mozda smislim neku supstituciju a mozda i ne. Malo sam radila jednonozne cucnjeve i trbusnjake dok su se klinci igrali u parkicu.
Sto je najbolje energije imam i rado bih nesto odradila.
Ginger odvalila sam na guralicu
Salji fotku na pp.
MB odlicnooo ti ide 120 km ideees!
Anci meni su javili da ce mi dostavit iza Nove jer sam im rekla da sam na putu. Provjeri jos jednom kad dolazi i uzivaj s ljepoticom.
Cubana uzmi broj vece.
Bravo za sve povratnike, zelim vam da se sto prije vratite u rutinu.
Za sva odradjena trcanja, vjezbe ....bravo samo tako naprijed!
rečeno - učinjeno!
1 runda cardio shreda pa kettlebell #9![]()
ponavljam!
danas sam pala s nogu
od landranja
i šopinga
ali pokazala sam iznimnu zrelost i pribranost
to je potpuno novi moment u mom samorazvoju, jel..
nisam sebi ništa kupila
osim divnih mirisnih čajeva koje jedva čekam konzumirati
čak sam odolila i predobrim trkaćim tajicama u roses outletu
i tenisicama
ima super modela po stvarno pristupačinm cijenama, ako nekome treba
maloj sam kupila za 500 kn i tenisice i tajice i trenerku gornji dio
da, Ginger je predivna ženska!
sutra planiram neki zuzin malo jači program![]()
prvo prijavak-wo12
sutra c3 i gotova sam
i sat i pol klizanja, ovaj put bez guralice
lili, uzivaj
ubaci neki bw u sobi
tang bravo
flopi
Anci, ajme, bravo za girju
al mozda ju postar ne moze nositi, lol
ivana, daj odmori da se oporavis
rahela, polako, bude
Optimisticna, lol, nemoj se bas satrati!
mbnisam ja, majkemi
Cubana, bravo, bas moram pogledati
ja ne znam sto cu dalje, a dok ne odlucim, ide zuzi sigurno
Kris pa super ti ide, stvarno!!
hvala na komplimentima
slike idu na viber/whatsup
pa koga zanima-saljite pp
prvo provjeravam identitet, lol
flopi, sad ću ti se javit na pp za fotku
al ovdje da ti kažem, nije ti to pravi duplić, to je sve skupa 20 minuta: 5 minuta je jedna runda cardio shreda, i kettlebell je 15 minuta, možda i kraći
ti bi sigurno mogla ovo što sam ja večeras napravila, s tim da ja nisam radila press sa girjom jer mi je to preteško, nego sa utegom od 5 kila, dakle ti bi mogla i bolje
ali ja sam ponosna na sebe jer sam uspila napravit 20 jumping lungesa, a prije pola godine to nema šanse da bi mi uspjelo, sjećam se da su mi već nakon 3-4 noge nepodnošljivo bridile
to mi je najbolji dio, taj vidljivi napredak
Eh, sad si mi digla rep!
Sutra cu se odvažiti i sama to napraviti..
Maloprije sam pregledavala ove duze Zuskine programe i malo me strah
Nisam par dana nista pa nekako sumnjam da bih mogla sve pratiti..
ja samo zamisljam postara kako se znoji s girjom i psuje, a onda mu vrata otvori divna vitka plavusa i kaze da je to za nju
anci
ja nista dva dana, njegujem muskulfiber i radim, ispucala sam rest days
sutra!
i veceras bih, al imam nesto hitno odradit, a spora mi je veza kao blato
Dakle smislih taj trening. Djeca se zaigrala po sobi a ja zgibala na 30 minuta. Nemam vjetrovku kud cu.
Gdje? Na hotelske stepenice.
Htjela sam intenzivan trening a da kratko traje. I tako ja odradila trcanje po stepenicama. U jednom smjeru 97 stepenica i tako gore dole bez ijedne pauze 30 minuta.Istrcala sam nekih cca 5.000 stepenica :shock: yeah..jupi jeee..
Osjecaj fenomenalan, trening predobar!!! Po povratku u sobu jos malo trbusnjaka (po 50 svaka strana one u stranu) + 50 klasicnih + one s podizanjem nogu u zrak i na kraju plank.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.12.2015. at 22:59
Sjetila sam se da hokejasi imaju te treninge kondicije a kako ja i inace (a posebno sad) imam odlicnu kondu ko konj sam (sta jest, jest al sam skromna) htjela sam nesto zestoko da osjetim da sam nesto odradila i dobila sam he he
Zato se veselim i girji.
Summer, ljubim te
Lili, jesi luda
Ali poznat mi je taj nesmiren osjecaj kad moras nesto odraditi i tek se onda osjecas normalno
Tang, odlican trening!
Ja sam taj kb jutros, popodne nista.
Neplanirano sam zavrsila na carb loadingui opustila se nakon nakon par tjedana konacno.
Stresan mi je neki period i ovo mi je uletjelo savrseno.
Pizza i pivau zenskom drustvu. Doma u 22, taman za naspavati se :D
Sutra budjenje u 6 i napravit cu ili neki cardio shred ili zhangin trening.
Toplo preporucam svima da u slucaju nedostatka vremena i prostora probate trcanje po steoenicama. Garantiram dobru zabavui odlican osjecaj poslije.
i moram pohvalit djecicu da su odlicni suputnici turisti sa svojih 4 i 6 god piche ko veliki s nama po cijele dane po muzejima, dvorcima, tvrdjavama, prirodi bez ikakvog cendranja i zanovijetanja.
Na kraj svijeta bih mogla s njima
Ivana s nadam se da si bolje.
Ginget super za zavrsetak i novi pocetak.
Kris super jako je bitno da sad pomices granice da ne stagniras.
Tang super za jumping lunges.
Flopice mozes ti ovo od tang ajde napravi.
ja sam onako optimistično (jelte) našla vježbe na blenderu za upper body sa girjom.i još jedan kadio i gornji dio, plus jedan total body cooldown (compound movements). Sat vremena. jeeee !!!!!! 500 kalorija juhu!