E baš me nađe sa ovim!Upravo sam u fazi izbacivanja dvjestotinjak potpuno novih knjiga iz stana, jer ih ne bih mogla pročitati za dva-tri života (ali glavno da sam ih nakupovala). Prije sam ih znala ostaviti u zgradi pa nek si uzme tko hoće. Međutim, kad sam ih neki dan nosila dolje, srela sam susjedu koja je rekla da ih dam njoj - jer njen sin skuplja stari papir!
Mislim, koje svetogrđe!
Rekla sam da bih rađe da ih netko pročita. Onda sam poslala mail Gradskjoj knjižnici i saznala da oni primaju donacije. Odnijela sam im već dio, dio još slijedi, ostatak ide mami i frendicama.
Obično sve upotrebljive viškove dam frendici koja ih onda razdijeli potrebitima (bok Sorci!).

Upravo sam u fazi izbacivanja dvjestotinjak potpuno novih knjiga iz stana, jer ih ne bih mogla pročitati za dva-tri života (ali glavno da sam ih nakupovala). Prije sam ih znala ostaviti u zgradi pa nek si uzme tko hoće. Međutim, kad sam ih neki dan nosila dolje, srela sam susjedu koja je rekla da ih dam njoj - jer njen sin skuplja stari papir!
Mislim, koje svetogrđe!
Rekla sam da bih rađe da ih netko pročita. Onda sam poslala mail Gradskjoj knjižnici i saznala da oni primaju donacije. Odnijela sam im već dio, dio još slijedi, ostatak ide mami i frendicama. 
Odgovori s citatom

Da sam barem prije pitala knjižnicu hoće li ih.