Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6145

Tema: Kako poništiti glasački listić

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mim a kad sam ja branila to o čemu ti pričaš? Nisam li se zgrozila nad svim tim ovdje kao i svi?
    Mislim da ti pričaš s nekim svojim konstruktom, a ne samnom iako mene kvotaš.
    Sad riskiram da zvučim kao Nina V ali mene se stvarno ne tiče to vaše navijanje za svoje. Ni hdz ni sdp .
    Nasilje je nasilje, vulgarnost vulgarnost dolazilo od Nine Violić, Ranka Ostojića ili Bujanca. Oprosti, ali imam pravo da je meni nebitna etiketa koju nose, a bitan sadržaj.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    mim a kad sam ja branila to o čemu ti pričaš? Nisam li se zgrozila nad svim tim ovdje kao i svi?
    Mislim da ti pričaš s nekim svojim konstruktom, a ne samnom iako mene kvotaš.
    Sad riskiram da zvučim kao Nina V ali mene se stvarno ne tiče to vaše navijanje za svoje. Ni hdz ni sdp .
    Nasilje je nasilje, vulgarnost vulgarnost dolazilo od Nine Violić, Ranka Ostojića ili Bujanca. Oprosti, ali imam pravo da je meni nebitna etiketa koju nose, a bitan sadržaj.
    Nisi branila nikoga: upravo zato jer se potpuno normano razgovaraš tebe i pitam (a ne Dijanu npr.). Ne znam zašto misliš da navijam za SDP. NIsam njihov glasač, ali me trenutna situacija navodi na to da bih za njih glasala da se raspišu novi izbori samo zato jer ove druge smatram puno većim zlom. Pitala sam te što ti, kao potpuno ugodan sugovornik, misliš o sankcioniranju neprimjerenog ponašanja i djelovanju policije. Smatraš li da bi u slučaju N. Violić to bilo umjesno unatoč tome što se nije reagiralo na onakva ponašanja određene skupine ljudi iako su, za razliku od Nininog posta (na privatnom profilu! ) bili opasni po okolinu i gadno se ogriješili o zakon? Što je prioritet? Smije li određeni dio populacije biti nedodirljiv-neovisno o tome što čine? Je li trebalo sankcionirati prijetlje plinskim bocama i ustaške povike?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •