Pikula, ma tko bi uspio iscenirati takav suludi plan, ovo sto si napisala moze biti posljedica, ali kao plan zvuci nevjerojatno. Evo jos suludih posljedica: ukidamo vam socijalna prava, i domacima i novima, liberalna ekonomija na stotu, cijena rada dolje, sljakaj samo, europa postaje Kina jer smisao i pravi put ovog svijeta je proizvoditi jos vise jeftine plastike i odjece ofarbane jos otrovnijim bojama.

Imam puno za nadoknadit .

Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
I još nešto. Nisam sklona nabrajanju kao Bubilo koje ne mogu dokazati, ali da imam par dobrih prijatelja Muslimana. I svi o situaciji misle kao ja. Čak i Iranku, koji su kurdi.
Stoga mi je još čudnije ovo nerzumjevanje i relativiziranje sa kojim se susrećem ovdje na ovom topicu.
Morat cemo postat frendice na fejsu, ili ti posaljem par fotki na mail ako trebas dokaze . A ima i forumasica koje me poznaju in RL, ne znam jesu aktivne, i prate li ovu temu...

Uglavnom, dokazi ili ne... Od nabrajanja (u kojem sam se zanijela) mi je bilo bitno argumentirati da mi ne smetaju vjernici (muz), i da poznajem muslimane vjernike koji zive u tom silnom radikalnom okruzenju financiranom od strane arapa, a koji su unatoc tome normalni ljudi... I ne pricamo o jednom kucanstvu... No, apsolvirano, dale ste brojke o radikalima.

Smisao ovog posta je ako trebas dokaze, predocit cu .