-
MonaLi
Meni je joga otkriće!!
Nisam inače za sportove uopče, ali ovo mi je zakon, sad več preko godinu dana idem. :D
Za bolovanje je to nekih tjedan dana za folikulometrije, otprilike i onda jedan dan za transfer, dakle oko desetak dana trebaš, a valjalo bi i do bete ta dva tjedna. 
Vjeruj mi NITKO se ne brine za tebe tamo na poslu i nije ih briga hočeš li ti imati dijete ili ne.
Sutra če ti možda dati pedalu zbog viška ili zato što treba zaposliti nekog 'podobnijeg', i tko če onda plakati za tobomi misliti kako češ ti živjeti!!?
Meni je tako sranje napravila kuma, koja me molila da joj dođem raditi iako je bila upućena u sve što prolazimo, dogovorile smo se da tih deset dana kad sam u ZG nije problem, ona če uskoćiti.
Da bi me na drugi put kad sam otišla odjavila dfok sam bila u postupku, naravno nije mi rekla, tako da sam ja ostala bez OSNOVNOG zdravstvenog osiguranja dok sam bila na postupku od preko 15000kn.
Sve to sam saznala kad sam se vratila i kad mi dr. nije mogla poslati recept za utrogestan.
Dvoje djece sam joj držala na krštenju a ona meni kaže da šta ja toliko to forsiram, ko da mi je bitno!!
Na kraju ne pričamo više, ona je zatvorila za par mjeseci jer joj nije išlo, a ja sam se nervirala i živčanila i dvije loptice se nisu primile... 
Jel to vrijedno svega!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma