Stranica 16 od 29 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1433

Tema: Brak je OUT? Nije, nije...

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

teoretski, jer djeca su još mala, neće mi biti problema da dovedu partnera ili partnericu zbog sexa, ali ne znam kako ću prihvatiti ako se u mladosti odluče na ozbiljnu vezu.meni je to odbojno, da tinejdžeri budu godinama monogami i priljepljeni jedno uz drugo i to ne bi željela: svakodnevno druženje u našem domu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Kazem ti, ako kave sa starcima nije bilo , ne brini. Ne broji se.

suma avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Znaci od sad se vise ne pita s koliko si muskih bila nego s koliko si potencijalnih svekrva kavu pila

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

trebala si ponijeti autan u šumarak, žuta

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Sada kada razmislim, najljepsa su mi sjecanja na sex u autu, na plazi...kada smo trebali biti kreativni. Znam kako je tesko, jednom sam prebrojala preko 70 uboda tijekom nasipavanja, tako se party zvao

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Riječanka prvotno napisa Vidi poruku
    ja definitivno trebam veeellllliiiiiku kuću, kako bi se mojih troje mogli sa svojim partnerima u miru i komoditetu svog doma družiti, a da to isto možemo i MM i ja (pod pretpostavkom da ćemo to i dalje raditi kad najmlađa krene u akciju....)

da me jednom MM nije oteo kad me kasno u noć sačekao na autobusnoj stanici pri povratku s mog puta i umjesto kući odvezao sebi kući, kada sam i prvi put prespavala kod njega (a to nisu znali njegovi jer su već spavali kad smo mi došli), tko zna kako bi se naša veza dalje razvijala. ujutro se njegova majka baš ono iznenadila kad je vidjela da spavamo u njegovoj sobi (ne znam kome je bilo neugodnije od nas troje). nakon tog prvog i kratkog šoka ja sam jednostavno sve više ostajala prespavati i kod njega imala sve više i više stvari, zapravo se nisam nikad službeno doselila, već sam sve rjeđe odlazila kući sve dok u jednom trenutku nismo skužili da ja zapravo živim kod njega (i njegovih). a što će jadni oni, odlučili se ubrzo povući na selo, da mi u miru budemo, kad su vidjeli da se mi seliti ne mislimo. i zato...pazite se žene moje, da ne biste i vi na selu završile... ako vam se neprimjetno useli neka kao ja.
    ovo mi je copy/paste naseg odnosa, i prvog "spavanja" a govorila sam kako necu nikad tako, vec sluzbeno se upoznati, pa polako...hmmm, nista od sluzbenog upoznavanja

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Upravo gledam film "Tražeći ljubav za kraj svijeta", još je valjda 10 dana do udara meteorita, ljudi u redu idu na plažu, a tamo, kraj mora, stoji svećenik ( u bijelom) i parovi u redu čekaju da ih vjenča

Aaaaa, kako romantično!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sreća pa to ne gledam jer bi mi pozlilo.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo gledam film "Tražeći ljubav za kraj svijeta", još je valjda 10 dana do udara meteorita, ljudi u redu idu na plažu, a tamo, kraj mora, stoji svećenik ( u bijelom) i parovi u redu čekaju da ih vjenča

Aaaaa, kako romantično!
    Aha, neki bi se vjencali samo pod sumnjom da je smak svijeta ovih dana.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja bih se radije seksala dok nas ne pogodi, nego gubila vrijeme cekajuci u redu
    hebo ti romantiku

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sta sve u bijelom?
    Pa gdje nadjose tolike bijele haljine?

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Sada kada razmislim, najljepsa su mi sjecanja na sex u autu, na plazi...kada smo trebali biti kreativni. Znam kako je tesko, jednom sam prebrojala preko 70 uboda tijekom nasipavanja, tako se party zvao
    Uboda čega?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Uboda čega?
    Komaraca. A cega si ti mislila? :rolleyes:

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Rolleyes? Malo smo si uštogljena?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Hahaha, da da.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam znala masu puta prespavat kod prvog decka u srednjoj skoli. njegove mame nikad vikendom nije bilo doma. a ja sam sluzbeno spavala kod tate koji je bio u centru kad sam isla van. kako moji bas nisu bili u nekim odnosima nisu se nikad ni culi u vezi icega, a nekad ni mjesecima...jednom.sam skoro umrla kad smo mama i ja isle nesto obavit u grad i veli ona idemo se navratit kod mog starog...a meni samo kroz glavu prode pitanje sta ako on pita da kad cu konacno doc kod njega. a ja sluzbeno bila kod njega jucer...kolko je to povjerenje bilo od strane moje mame, i danas se pitam. tad su mi malo prisjeli ti moji 'izlasci'. nisam ja to planirala da tako bude, nego valjda s prvi put ostala kod decka i mislim reci cu mami kad dodem doma. al kako sam skuzila da niko nis ne pita preslo mi u naviku. znao je nekad on doc kod mene, al rijetko. nije da bi to bio neki veliki.problem. al meni je bilo glupo.

jedini problem je bio kad sam prekinula s tim deckom zbog jednog drugog...tom je pak mama stalno bila doma! a njegova bivsa zivjela sama jer su joj starci bili u njemackoj. tako da od nasih bivsih navika nista. nije nam veza bas dugo trajala :D

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

za razliku od tebe, draga. zvucis ko razuzdana tinejderka pustena s lanca. nemoj se ljutit

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Da nisi ti to rejverica bila

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

LOL Beti, nemoj me idući put tako doslovno shvatiti, molim te .

Htela sam reći, ako se roditelji seksaju dok su pod istim krovom sa decom (nemaju svi barke i plaže na raspolaganju, uostalom, nije li bit braka da se stiče pravo na taj čuveni bračni krevet ?), što njihova odrasla deca ne smeju da imaju istu slobodu?

Ma u stvari, neobično mi je to što vam je OK da vam se deca "snalaze" po potencijalno vrlo neudobnim, i ne baš uvek bezbednim mestima?
    A istovremeno svi roditelji tinejdžera umiru od brige kad im deca noću odu na izlazak i jure da ih razvezu, odvezu, dovezu itd.?
    Pa, ono, nije li prostije znati gde i sa kim ti je dete ?
    A ono, ne mora ni meni sve biti jasno, što neko već reče...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    za razliku od tebe, draga. zvucis ko razuzdana tinejderka pustena s lanca. nemoj se ljutit
    Trebaš dobiti medalju za pasivnu agresiju.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Da nisi ti to rejverica bila
    xaxa bilo je do prigode ne muzike, iako se sjecam da je bio dobar party

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ma u stvari, neobično mi je to što vam je OK da vam se deca "snalaze" po potencijalno vrlo neudobnim, i ne baš uvek bezbednim mestima?
    A istovremeno svi roditelji tinejdžera umiru od brige kad im deca noću odu na izlazak i jure da ih razvezu, odvezu, dovezu itd.?
    Ovo si fino primijetila.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa mislim da se vecina ne protivi seksu pod svojim krovom ako je to diskretno izvedeno. samo im to redovno ugoscavanje deckiju uz popratnu jutarnju kavicu post delictum ne ulazi u plan i program roditeljstva. ja to tako vidim. djeca se ionako uvijek nekako snadu. ako su premladi da se snadu to im ni ne treba. ako su dovoljno stari mogu preuzet odgovornost za svoj seksualni zivot.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Trebaš dobiti medalju za pasivnu agresiju.
    nije to nista pasivno nego otvoreno ti velim sto mislim

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

nije to nista pasivno nego otvoreno ti velim sto mislim
    Pasivno je "draga", i "nemoj se ljutiti".

"Pasivni agresivci zapravo pokazuju sve što misle, ali to rade na drukčiji način – indirektno se ljute, a zavidne manipulatorske vještine omogućuju im da svoju ljutnju maskiraju naizgled savršeno logičnim obrazloženjima i zaključcima, zbog čega ponižavaju okolinu i čine da se svi oko njih osjećaju loše."

http://vijestigorila.jutarnji.hr/gor...na_agresivnost

Ono, nemoj.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

da, samo se ja nemam sta ljutiti na tvoje izjave jer se ne ticu mene osobno. mozes prihvatit moju dobronamjernu primjedbu dobro, ne mozes isto ok. nema se tu vise sta raspravljat. ja ti samo velim da ak sam agresivna onda sam otvoreno, nemam manipulatorskih sposobnosti.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

evo, naišla na ovo danas, pa me sjetilo teme http://net.hr/magazin/brakveze/brak/...red-fotografa/.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Meni pola ovoga zvuči ko neko karikiranje.
    Naravno da će nakon 16e (ili kad osjetim da je ok) moć dovesti dečka-curu doma.
    Naravno da njima neće past na pamet da svaki trenutak s dečkom-curom provode u mojoj blizini, ta nisu ludi.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Al ovi koji cekaju red da se ozene pred smak svijeta su vrh lool
    S druge strane, fotografije iz posta od rijecanke su jake. Umrli grad. Kao nas vukovar. Uzas.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Zanimljivo kako si medin post skeljila kao pasivno agresivan a nisi primjetila svoj "pasivan" bezobrazluk. Otvoreno ti je rekla kako zvucis i potpuno se slazem s njom. Postoji razlika izmedu ustogljenosti i kulture.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zanimljivo kako si medin post skeljila kao pasivno agresivan a nisi primjetila svoj "pasivan" bezobrazluk. Otvoreno ti je rekla kako zvucis i potpuno se slazem s njom. Postoji razlika izmedu ustogljenosti i kulture.

Koji pasivni bezobrazluk?
    Ovo "ubod čega"?
    Ne, to mi se učinilo kao dobra zafrkancija u tom trenutku. Bez primisli da će reakcija biti ovako uštogljena, kisela i odvesti u smjeru ad hominema i osobnog prepucavanja. Zbljuv.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 13.02.2016. at 10:37

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

žuta, vrlo jednostavno. drži se tema o kašicama i zaobiđi filozofski, ako te zamara uštogljenost i pasivna agresija

moje razmišljanje je na tragu Svimbalo i mamice
    i baš me zanima kako ću se ponašati kad dođe vrijeme za to, možda samu sebe iznenadim

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

pa mislim da se vecina ne protivi seksu pod svojim krovom ako je to diskretno izvedeno. samo im to redovno ugoscavanje deckiju uz popratnu jutarnju kavicu post delictum ne ulazi u plan i program roditeljstva. ja to tako vidim. djeca se ionako uvijek nekako snadu. ako su premladi da se snadu to im ni ne treba. ako su dovoljno stari mogu preuzet odgovornost za svoj seksualni zivot.
    A ne znam, ja sam stekla utisak da su mišljenja pola-pola, tj. da broj forumašica koji se ne bi oduševio ni najdiskretnijim seksom pod svojim krovom nije tako mali .

Osim toga, tu postoji više nijansi diskrecije, čini mi se.
    Sa jedne strane, roditelji koji diskretno nisu kod kuće dok mladi jesu i obrnuto, mi se čini kao super-povoljno rešenje za obe strane, ali varijanta da se i roditelji i deca prave "mutavi" mi je malo bezveze,
    Tj. ne moraju se naravno ispijati kafice zajedno ako je to obema stranama neugodno, ali bezglavo bežati iz kuće da ne sretneš tuđe roditelje mi je ...čudno. I sa tačke gledišta momka/devojke i sa tačke gledišta roditelja.
    Ja sam uvek išla logikom-ako sam tako hrabra da idem u kuću momka da prespavam, onda ću biti dovoljno hrabra i da im ljubazno kažem "dobar dan", kako ste?", pa makar umirala od sramote u sebi. I obrnuto, da sam roditelj, valjda bi volela da vidim tog momka/devojku, a ne da mi to tuđe dete beži iz kuće kao da ću da ga bijem .

Uopšte nije upitno da li će se mladi snaći ili ne, ko hoće, nađe način , samo što meni kreativnost u iznalaženju mesta i vremena nije neko merilo zrelosti u pogledu seksa...
    A opet, ako smatramo da su naša deca dovoljno odrasla da preuzmu odgovornost za svoj seksualni život, onda valjda mi roditelji treba da se "pokrijemo ušima" i potpuno ih pustimo na miru, a nije baš tako, jer većina žalopojki roditelja odrasle dece se svodi na brigu oko toga gde su i s kim su....

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    žuta, vrlo jednostavno. drži se tema o kašicama i zaobiđi filozofski, ako te zamara uštogljenost i pasivna agresija

moje razmišljanje je na tragu Svimbalo i mamice
    i baš me zanima kako ću se ponašati kad dođe vrijeme za to, možda samu sebe iznenadim
    Naravno da me zamara. To će me uvijek zamarati, i kad budem imala 50.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Zuta, duboke isprike sto nisam uocila tvoj pokusaj zafrkancije

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ajme zuta, ti si bas svadljiv neki tip. Kako ti se da uvijek prepucavati.
    A na temu, seni je napisala dobro. Tako nekako se i ja vidim. Progutas knedlu, prezivis nekako taj prvi put i ajmo dalje. Imas na umu da je njima sto put neugodnije nego tebi, pa ako mogu oni, a sto ne bi mogla i ja. Ako je am prezivjela, i ja cu

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ništa. Idem na dohranu. Ako se netko razumije u kelj pupčar nek mi dođe pomoći. Zdravo svima ovdje.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Sta sve u bijelom?
    Pa gdje nadjose tolike bijele haljine?
    Ma ne, samo taj ( ili ta) koji ih je "vjenčavao" bio je u bijelom.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku

Htela sam reći, ako se roditelji seksaju dok su pod istim krovom sa decom (nemaju svi barke i plaže na raspolaganju, uostalom, nije li bit braka da se stiče pravo na taj čuveni bračni krevet ?), što njihova odrasla deca ne smeju da imaju istu slobodu?
    Mi, kao roditelji troje djece jako velikog raspona godina, nemamo prilike za seks kad hoćemo. Moramo biti maštoviti ili brzi. Uvijek je netko ili premali ili preveliki da bismo mogli kako ćemo. I ako se ja mogu dovijati, neka se i oni.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi, kao roditelji troje djece jako velikog raspona godina, nemamo prilike za seks kad hoćemo. Moramo biti maštoviti ili brzi. Uvijek je netko ili premali ili preveliki da bismo mogli kako ćemo. I ako se ja mogu dovijati, neka se i oni.
    Ahaha, pa što ne kažeš tako, da planiraš osvetu .

LOL moram se setiti toga kad dorastu ovi moji noćni nespavači ...

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Taj seks u sobi do nekog mi je uvijek nekako nepotpun. Ubije me razmišljanje o decibelima.
    :glasni:

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I tako pričam ja s prijateljicom i kaže ona: znaš li da se nakon smrti vanbračnog partnera treba pokrenuti sudski postupak da se dobije pravo na obiteljsku mirovinu? A u braku, partner umrloga sam odabire povoljniju mirovinu.

Ne bih ja bila ja, da to nisam provjerila. Stvarno je tako! http://www.mirovinsko.hr/default.aspx?id=73

I postoji datum 28.3.2008. koji je granica za to pravo, evo kopiram: Izvanbračni drug ima pravo na obiteljsku mirovinu ako je izvanbračna zajednica postojala najranije na dan 28. ožujka 2008. ili kasnije, a trajala je najmanje tri godine.
    Status izvanbračne zajednice utvrđuje se u izvanparničnome sudskom postupku.

Tako da, nije isto papir, ne papir, i treba se malo bolje raspitati o pravima, da se ne bi poslije ostalo bez.

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme zuta, ti si bas svadljiv neki tip. Kako ti se da uvijek prepucavati.
    Pa i? Moraš ti to istaći jel da, anđelko foruma, ne Ajde pusti je, neka je, ne možemo svi biti isti, i fala nebesima da nismo

A uz djecu u kući sex je čista vratolomija. Mi to rješavamo kad su djeca po vrtićima, pa se vratimo doma prije posla u blaženoj samoći Quickie uglavnom, ali bolje išta nego ništa
    Posljednje uređivanje od šafran : 13.02.2016. at 18:04

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku

ja bih se radije seksala dok nas ne pogodi, nego gubila vrijeme cekajuci u redu
    hebo ti romantiku
    I ja

šafran avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Pasivno je "draga", i "nemoj se ljutiti".

"Pasivni agresivci zapravo pokazuju sve što misle, ali to rade na drukčiji način – indirektno se ljute, a zavidne manipulatorske vještine omogućuju im da svoju ljutnju maskiraju naizgled savršeno logičnim obrazloženjima i zaključcima, zbog čega ponižavaju okolinu i čine da se svi oko njih osjećaju loše."

http://vijestigorila.jutarnji.hr/gor...na_agresivnost

Ono, nemoj.
    Ok, dakle gore je biti pasivno agresivan, nego šakom u glavu

(Nisam ništa shvatila iz gornje rečnice, pa sam išla čitati link)
    (A vjerojatno ni to nisam shvatila)
    Posljednje uređivanje od šafran : 13.02.2016. at 18:16

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tako da, nije isto papir, ne papir, i treba se malo bolje raspitati o pravima, da se ne bi poslije ostalo bez.
    Ti mene zbunjuješ .
    Pre dobrih par stranica napisala si da nevenčani treba da uzmu u obzir da nemaju ista prava kao venčani, pa stoga treba da razmisle još jednom.
    Onda si opet meni vrlo eksplicitno istakla da se ne govori DA iz administrativnih razloga, nego zato što nekoga voliš.
    Evo ga sad opet savet o nejednakim pravima nevenčanih i venčanih.
    Pa sad, odluči se, je l treba da nam budu bitni administrativni razlozi ili ne ?

Meda je već napisala da vanbračna zajednica ima potpuno ista prava kao i bračna - čim se dokaže njeno postojanje. Tj. kod vanbračne zajednice sve funkcioniše retroaktivno i po principu ako-onda: ako dokažeš da jesi u vanbračnoj zajednici, stičeš prava bračne zajednice. I meni je to dovoljno logično.

I to je tako za bilo koji administrativni postupak, svako ko živi u vanbračnoj zajednici je manje-više svestan toga, pa će se ili pomiriti sa tim ili promeniti svoj status.
    Uostalom, osigurana sam preko muža i pogledala sam u zdravstvenu knjižicu gde mi kao status piše: supružnik . DakleM, ja sam za njih dovoljno G-đa .
    Posljednje uređivanje od pulinka : 13.02.2016. at 18:36

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Za seks u susjednoj sobi. Pa ostavis im skripav krevet. Sakrijes wd40 i jel ono bucka podmazivala krevet sapunom.
    Pa nek spavaju ujutro ce dobro jutro svima biti ugodnije

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I tako pričam ja s prijateljicom i kaže ona: znaš li da se nakon smrti vanbračnog partnera treba pokrenuti sudski postupak da se dobije pravo na obiteljsku mirovinu? A u braku, partner umrloga sam odabire povoljniju mirovinu.

Ne bih ja bila ja, da to nisam provjerila. Stvarno je tako! http://www.mirovinsko.hr/default.aspx?id=73

I postoji datum 28.3.2008. koji je granica za to pravo, evo kopiram: Izvanbračni drug ima pravo na obiteljsku mirovinu ako je izvanbračna zajednica postojala najranije na dan 28. ožujka 2008. ili kasnije, a trajala je najmanje tri godine.
    Status izvanbračne zajednice utvrđuje se u izvanparničnome sudskom postupku.

A žena može i radit pa sama zaradit svoju mirovinu...

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ovo je lijepo:
    https://www.reddit.com/r/pics/commen...ef_source=link

Treba kliknut na naslov pa će se otvorit slika.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 14.02.2016. at 06:39

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 14.02.2016. at 07:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove