![]()
ima drugih dobrih restorana, samo ti dodji![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 18.02.2016. at 09:21
anci, ima li sta slatko na slamku tamo?
stavih gornji aparatic
ne vidim se kako zvacem u daljoj buducnosti
super je proslo, ne boli dok ostavljam zube na miru
kad ih taknem ili nedajboze zagrizem, jao
uglavnom, sad me svi zezaju kako cu smrsavit, a ja kazem jel znaju oni koliko ja tekucih debljajucih stvari znam
odradila sam sinoc 35 minuta push circuit sa chalene
ne znam ja za ono ne pumpaju se zene i ne rastu toliko misici zbog testosterona
ima bit da ja imam dovoljno testosterona... moji bicepsi bujaju
sljedeca faza u njenom programu je lean - ajde valjda ce se tu sta istegnit![]()
Summer, proći će.
Ja sam se isto nadala nekakvoj redukciji hrane ali nije pomoglo
A sada možeš uživati u kremastim kolačima, beze sa finim kremamam da se sve topi u ustima...
Sinoć BS15 i malo pilatesa.
Jutros sa chalene fut burn krenula pa me prekinuli.
auf, summer, šta su rekli dokad će bol trajat?
smoothie faza znači![]()
sve je individualno, moze boliti malo, puno, danima, tjednima
ja se naoruzala ibuprofenom, zasad nisam nista trebala
ja ne mrdam puno gornjom usnom dok pricam, pa se aparatic ni ne vidi, a valjda ni usna puno ne grebe
zasad nije izranjena, ja se nadam da ce tako i ostati
danas je u planu jogurt, kava i gusta juha od kaula
a onda smoothiji i sve na komadice
ja volim arm balance vjezbe i dobra sam u njima, tim djecu impresioniram![]()
Summer, sve za ljepotuI ja se spremem ali nikako uhvatit vremena. Tako to vec ide, u postolara najgore postole :loool:
Javljam se iz kreveta, posteno me smlavilo, temperatura, boli me svaki mm tijela, glava puca i ostale radosti. Djeca po institucijama, nadam se da nece dugo trajati, bemti ovakav go.
Anci, zavidim, i na slasticarni i na susjedu.
A kad smo kod toga vec, splicanke isplati li se otic u Perivoj, tqmo Tea Mamut radi slastice? To sam zapikirala za slijedeci posjet St.
Posljednje uređivanje od ivana s : 18.02.2016. at 09:44
meni su neki preporucili, ali nisam jos bila
evo javi se kad dodjes, pa te ja pocastim
moze i tang s nama :D
Moze, summer, dogovoreno! Do tad ce vec i zubi biti u funkciji.
Mb, jesi ti izvadila umnjak, sto cekas?
ja sam za perivoj, da!
nisam bila, ali sam čula jako dobra iskustva, ne samo za slastice Tee Mamut, nego i slane menuje, a i ambijent je jako lijep
ivana s, nisam, narucena sam iduci tjedan, uf, vec mi je muka![]()
kužim te
ali stvarno nije strašno
u boljem slučaju bit će ti ko skuliranoj ili tko je ono ovdje pričao, par sati nakon vađenja ko da se ništa nije dogodilo
u gorem scenariju, bit će ti ko meni, natečena tjedan dana :vjeverica spremila sve lješnjake:
ali tamo, nakljukaju te anestezijom i po meni je najbolje doći mirne glave, tj u glavi okrenit stres i strah na zezanciju
kasnije hladni oblozi, painkilleri i sladoled za večeru naravno![]()
joj, meni dođe želja za putovanjima, pa makar i službenim, kad čitam ove vaše opise
kod nas u kvartu ima fora (i vrlo popularna) palačinkarnica ali meni su puno bolje palačinke doma nego tamo
i nema do domaćih kolača![]()
Mb drzat cemo fige da ne bude vjeverica scenario!
Slijedeci tjedan Lidl ce imati cudesa za vjezbanje. Pikiram rastezljive trake i sportski grudnjak.
anamar, di vidiš to za sportske stvari u lidlu?
Bit ce prostirki, lopti, utega, nesto odjece, sipka za vrata, klupa za vjezbanje i ruzne plasticne girje.
vlajda na web stranicu još nisu stavili, imaš tiskani katalog? jer ja ništa to nisam pronašla
ali super, još mi jedan novi top treba
ostalo bolje da ni ne gledam, u zadnja dva mjeseca opskrbila sam se: vijačom, utezima od 5kg, girjom od 12kg i yoga blockom
tangerina bome za tebe bi bilo dosta sad
nego zaviri na onu temu o angažiranju oko domaće zadaće, lijepo se razvila![]()
Taman cu u 4.mjesecu u Split pa ce pasti neki kolaci kod Tee Mamut.
Nadam se da ce mi se splicanke pridruziti![]()
uf, meni je muka jer zadnji put kad sam vadila zub taj zubar mi je sve s****, bolilo me dugo i onda sam preko rodice dosla do ovog
di sad idem koji mi je to sanira. imam traume od toga.
Da znas da hocu
Ivana s kako si? Ide li na bolje?
Rahela da li je bolestina gotova?
Decki mi postavljaju sobu, poslije me ceka jedan sastanak u vrticu. Nemam za njega niti volje niti zivaca.
Hej cure
Ja i dalje isto, uho curi jos uvijek, ne boli vise stalno, nego pocne navecer
Danas na kontroli dok samo slijeze ramenima, ne zna sto da mi kaze. Bris negativan na stafilokoke i gljivice, popila 2 razlicita antibiotika a upala ne prolazi vec 3 tjedna
Sad mi stalno osim sumljenja i bubnja u uhu, tako da kad idem po stepenicama, do gore moram drzat glavu rukama, a sto bi znacilo da na vjezbanje ne smijem ni pomislit. Napredak u svemu je samo jedan ketonal dnevno. Popodne cu zvat doktoricu da mi sutra zakljuci bolovanje, ne mogu vise doma bit, a do ponedjeljka cu valjda nekako uspjet oprat kosu
Citam vas sve, ali ne mogu s moba popamtit tko je sto vjezbao, pa pljescem svima kolektivno
A nish. Vratila me na terapiju, astma + sinuitis. Blah...druzenje s pumpicama opet...
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
A joj rahela, to jos traje?! Drzi se
Kris i ti isto![]()
Rahela strasno mi je zao da jos traje pa sta je to pobogu? Drzi se.
i ti Kris isto hig
Prijavak: pola sata kisnog5.55 km dok je dijete bilo na svom sportu. Bila sam mokra ko mis al happy.
Ne pamtim kad sam trcala ovako kratku duzinu al na kisi je bilo bas posebno (lijepo).
Hvala na vibricama.
Rahaeli trebaju vise :hug:
Ja sam samo razocarana, potajno sam se nadala da su mi problemi bili uzrokovani cigaretom pa nisam ocekivala pogorsanje u nekim djelovima nalaza. Tako mi je pao grah. Sada cu barem uz terapiju cak dulje i bolje moci. Stalno mi je umu onaj trkac kaj je 87. i 91. osvojio zlato a imao je astmu. U taj plakat sam danas piljila cekajuci. Pitanje je koliko bih s tolikom hiperinflacijom pluca stigla daleko
Kris zao mi je zbog nalaza, ali ti si pozitivna kao uvijek![]()
Rahela, ajme pa dokle vise. Nemas pojma kako mi te je zao. Hoces li moci raditi u tom stanju?
Slozila sam djecju i spavacu sobu. Ledja mi otpadaju. Veselim se sutrasnjem vjezbanju.
Noc cure!
Jutrić
Danas sam ko zombi......a baš sam spavala dosta
~~~~~~~~~~~~~~~ svim bubanima.
Rahela, užas jedan!!!!!! Kvragu pa dokad će!??! Baš se i ja pitam kako ćeš radit takva?
MB, držim fige ko kuća za vjeverica efekt.
Ancika, samo da ti jedan hagec pošaljem.....
Lili, malo sam ljubomorna na trčanje po kiši. Mislim si da bi mogla na bike, ali sve me strah navuč nešto, kašljem ko slon.
Nadopuna od jučer: odvela malu na penjanje i završila na hiit-u jer su me uhvatili na prolazu, pa kao zašto ne idem (nisam mislila ići zbog kašlja, nego kao samo malo lagano na traci trčkarat). Ja se izvlačim da kasnim 10 min, a oni meni: pa bolje 20min nego niš, evo vam broj. Pa sam ušla i ravno u vatru. Onda otrčala laganini na traci nekih 20-tak min i bilo mi dosta svega. Ni volje ni gušta. Pa sam se sjela na stepenice sa muzikom u ušima i uživala u penjanju male.
Jutros Butt workout 3 runde (sve osim snatcha sa 16kg, snatch sa 12kg)
5 deadlifts
5 burpees
5 goblet squat
15 swing
8/8 reverse lunge
10/10 snatches
Conditioning 10 rundi: 15/15 1 swing & 1clean & 1 snatch
Danci jel ti malena ide na penjanje po umjetnim stijenama ili? Super su mi te kombinacije gsje moze nesto i roditelj dok dijete vjezba. Nisamnskuzila to je neka teretana pored dvorane za penjanje?
Ja sam odusevljena ovim sportom gdje je krenula kcer.mijenjali smo akticnosti zbog neodgovarajucih termina i ugodno se iznenadili.
jutro koke
rahela ne znam što bi ti rekla
da toliko antb i vremena i ne ide na bolje?!
možeš otići po drugo mišljenje?
Kris ipak si svježi nepušač, treba još malo vremena da se to pročisti
što misliš kako bi ti bilo da na sve još pušiš...super da si s etoga riješila!
ovdje je vrijeme koma danima
rekla sam mm jučer da mi se čini da ludim
stišće me u prsima, težina mi sjeda na kapke
tako mi fali sunca i svjetla i topline
na trčanje ne mogu, premokro mi je
danas ću nešto odraditi s guštom, baš mi treba
jučer bio neki kratki s girjom...
rahela i kris..hug
ja isto nikako da prizdravim od ove viroze...normalno ja funkcioniram ali stalno kašljem, nadražuje me neprestano, a niz glo mi se slijevaju potoci..mislim da ću danas kupit neki sirup za taj kasalj..nisam ništa zbog dojenja uzimala, ali možda neki prospan nebi bio štetan.
inače ja jučer restala, danas nastavljam
petak je !!!!
Rahela, ne mogu vjerovati da nikad kraja
Kris, hug...
Flopi, ja sam jutros radila Tatianine abse, ne znam jesi kad to radila, super su treninzi. Samo treba imati 10 min vremena prvo pogledati kako se radi i onda vjezbati.
Evo link:
http://www.lovingfit.com/exercises-w...rglow-workout/
Kombinirala sam s ovim:
http://www.lovingfit.com/exercises-w...d-360-workout/
Ovo drugo je tesko
Ona radi po 60 reps, ja sam 30. Da uskladim s perfect abs :D
Kuzim te za vrijeme, i meni je dosta ovog sivila.
rahela jesi sigurna da trebas zakljuciti bolovanje? ne treba ti jos da se pogorsa za dan dva nakon sto se vratis na posao. jasno mi je da ti je kuce dosta, ali ipak razmisli.
rahela i kris
vrijeme, koma, da. sinoć sam krenula vježbat ovaj zadnji bunny slope, jer se nisam osjećala baš poletno (eufemizam), ali trebala sam restat, jer sam i njega jedva napravila. Trebala sam odmah sjest gledat Aliciu.
vrijeme, na poslu totalno koma ljudi (i njima je vrijeme), mala nervozna, ja čekam da procurim..
i onda jutros bura, vidi se nebo, suši se roba, stigla tetka iz Rusije![]()
nova ja![]()
Draga rahela nadam se da ce ta upala napokon prestati. Kris i tebi zelim brzo ozdravljenje!
Jucer odmor, danas duplic.
rahela, ja potpisujem cure, traži drugo mišljenje i ne zatvaraj bolovanje,
nije se s ušima za igrati
pobjegao mi ostatak posta...
kris, drži se i ti, samo nastavi nepušački
ja se jutros probudila pospanaaaaaaa, pa mi se nije dalo skakati s jillian
već sam fino odradila cijeli callanetics, taman za probuditi mišiće![]()
Bravo za treninge
Znam ja da sam friski. Nisam ocekivala 100% ozdravljenje ali nisam bas niti ocekivala pogorsanje za 120%. Tj.hiperinflaciju. Inace sam ok. Nemam neke strasne simptome osim sinuitisa a na sve sam vec navikla.
Jutros lifted butt.
S mene kapa, a stražnji dio mi se raspada. Ali vrijedilo je.
Vrijeme je očajno i više manje su svi zbog tog nervozni i bezvoljni.
Curke, bravo za treninge.
Mi rezervirali smještaj u Trevisu gdje trčim PM 6.3. joj jedva čekam, pogotovo sad kad sam vidjela fotke grada
https://www.google.hr/search?q=trevi...HWYPDvQQsAQIKA
Idući tjedan Germany, za 2,5 tjedna Italy, nije loše...baš se veselim.
Rahela dobro cure kažu razmisli o neprekidanju bolovanja.
Anči vidim da si se vratila ritmu.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 19.02.2016. at 11:06