Citiraj Diana72 prvotno napisa Vidi poruku
Briga mene što ti radiš sa tvojim novcem. Po ovome izgleda kao da živiš u vili sa poslugom.

Što se tiče toga koliko koja može trpjeti ili ne, mogu prepoznati izmotavanje i glumu. Uostalom, doma me, za razliku od bolnice nije čekalo ni skuhano niti pospremljeno, a o bebi sam se morala brinuti sama, jer je muž dva dana nakon što sam došla iz bolnice morao natrag na posao. Rodila sam na carski, i bilo mi je stvarno teško, ali od cendranja nema pomoći. Zato mi je bolnica unatoč mršavom jelovniku, bila sasvim OK.
mislim da bi se lako usuglasile tu na temi da ima malo više volje i da u konačnici razmišljamo svi slično ili isto, ali nekako često zna doći do prijepora bezveze.

isto sam rodila u našim bolnicama vrlim, jednom u petrovoj u koma uvjetima, drugi puta u merkuru malo bolje, ali ne dobro ni jako dobro.
a u sobi sam imala cimericu koja je mene tražila da joj dodam čašu vode, stavim mobitel na punjenje, namjestim jastuk ili dodam bebu koja joj je bila na nogama - i ja jesam dok nisam skužila da se grozno prenemaže. žena vjerojatno nije bila zločesta nego naprosto takva, negdje je tako živjela i palilo joj je.
a onda sam ju otepla. fizički sam bila dobro i mogla sam ju služiti i dalje, ali nisam htjela, jerbo sam se i ja htjela prenemagati. a nisam imala kome jer sam bila jedina budala u sobi

ima nas svakakvih, i ja sam sklonija tvome: "šuti, ima i gore, proći će" pa razumijem s koje pozicije pišeš, ali shvati da ne činimo dobro svojim kćerima i stvari se u rodilištima moraju mijenjati, barem što se odnosa prema rodiljama tiče. a što se tiče obroka, nikad mi bolnička hrana nije ukusna ko doma pa mi je to manje važno. ne sjećam se koliko je bilo jestivo.