Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Sad kada smo i same majke...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj dino84 prvotno napisa Vidi poruku
    I meni se događa slično. Prije nego sam rodila, stvarno nisam voljela djecu. Mislim,bila su mi slatka i simpatična,ali nisam uopće dolazila u kontakt s njima.

Kako MM i ja nismo mogli dobiti bebu,počela sam sve više primjećivati djecu i u meni su izazivala potpuno drugačije osjećaje. A od kada sam rodila, ajme,potpuno sam drugačija osoba. Jučer sam čekala kod pedijatrice da me primi i sestra je davala injekciju nekoj curici. Curica je počela malo plakati,a meni oči pune suza,skoro sam se rasplakala skupa s njom.
    meni mlijeko procuri svaki put kad neko dijete plače, strašno sam osjetljiva mene djeca vole oduvijek, ne znam zašto..ja njih nisam baš primjećivala a kad sam dobila svoju P. nisam znala što bih s njom..nisu mi prirodno došli ti nagonski instinkti..sjećam se da sam jednom pitala jednu ženu kako se djeca vole, da mi malo opiše taj osjećaj,jer nisam ni znala volim li svoju kćer kako treba??? mislim smiješno ali sam imala potpuno drugačije očekivanje od sebe. rekla mi je se ta ljubav mijenja kao i sve drugo.

Jedan od boljih savjeta definitivno...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj nanimira prvotno napisa Vidi poruku
    meni mlijeko procuri svaki put kad neko dijete plače, strašno sam osjetljiva mene djeca vole oduvijek, ne znam zašto..ja njih nisam baš primjećivala a kad sam dobila svoju P. nisam znala što bih s njom..nisu mi prirodno došli ti nagonski instinkti..sjećam se da sam jednom pitala jednu ženu kako se djeca vole, da mi malo opiše taj osjećaj,jer nisam ni znala volim li svoju kćer kako treba??? mislim smiješno ali sam imala potpuno drugačije očekivanje od sebe. rekla mi je se ta ljubav mijenja kao i sve drugo.

Jedan od boljih savjeta definitivno...
    Ovo definitivno potpisujem. Kao da sam sama pisala, sa jednom malom razlikom. Ja sam se bojala i spomenuti bilo kome da ne osjećam onu opjevanu majčinsku ljubav na prvi pogled, da me ne bi osuđivali. Vremenom je i to došlo.
    Posljednje uređivanje od Diana72 : 08.03.2016. at 21:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •