Stranica 16 od 31 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1540

Tema: Odbrojavanje 02/2016 by Tajci66

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ives, ova tvoja vijest ulijepsala mi je dan! Bas mi je drago.
    Ma muci me sto je on meni brijem reko da imam gljivice radi mog iscjedka. Jer mi je pokazo spekulum kao ima po njemu iscjedka.
    Ali on mene ne dozivljava da sam ja (i moja mama) jednistavno od zena koje iscjedak imaju uvijek. Nije sirast. Obican bijeli. I od malena od osnovne skole ga imam. Mirisa nema onako malo ma kiselkasto al ful izbliza. Ja cu te vaginalete potrositi ali ne mogu se oteti dojmu da je sve to zbog mog iscjedka.
    Pogotovo jer mi je pokazo onak spekulum i sad bi kao sve trebalo biti jasno samo zato kaj imam iscjedak!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Jagodice

Što se tvog doktora tiče, nije dobro to što mu ne vjeruješ. Ako je tako, onda bi možda zbilja trebala potražiti drugog doktora.
    Možda bolje da se ne zamaraš s tim iscjetkom i gljivicama puno. To te ne sputava u začeću.
    Oni po iscjetku znaju o kakvoj je gljivici riječ. I na temelju toga određuju terapiju. Pa bi bilo dobro da vaginalete potrošiš.
    E sad.. možda oduvijek imaš problema s njima, samo što to nisi znala, a može biti i to da ti je jednostavno samo takav obilniji iscjedak.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Narancica000 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima! Prvi put sam na forumu i jaaako sam sretna sto sam vas nasla. Malo samo da napisem svoju pricicu: MM i ja (26g;on33g) imamo vec jednu malu curku od 3.g i evo 9mj se trudimo biti trudni al nikako. Danas mi je 21dc i pojavilo se nekakvo sluzavo krvarenje, roskasto koje ne lici na menstruaciju. Bas sam se zbunjena od jutra. Ciklusi su mi inace na cca 33dana.
    Sad konacno imam suputnice na svom putu ka bebacu

Draga, dobro nam došla !
    Meni ovo zvući obečavajuće. Drago mi je da si nam se i ti pridružila, ipak je zanimljivije u dobrom društvu.
    Ako želiš sutra te dodam na listu s ostalim odbrojavalicama.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hvala na dobrodoslici
    Bilo bi mi drago biti na listi... ako se ovo moje roskasto krvarenje ne pretvori u crveno

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ma tvrdoglava sam valjda samo. A nije da mu ne vjerujem nego sam sad prvi put bila kod tog dr. pa valjda....kaj ja znam....
    Kompliciram sama sebi zivot. Hahaha. Sori kaj vas davim sa time cure fakat! Javna isprila hehe!

Drzim fige da uzv na koji sam narucena bude u svrhu potvrde trudnoce koju smo napravili prosli tjedan!

Xavii znam da taj test ostavlja gorak okus ali sad znas kako dalje krenuti!

Narancica, dobro dosla! (Vitamina C nikad dosta haha). Da nije implantacija?

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Vitamina nikad dosta jagodice hehe
    Meni to vise izgleda kao 1dc. Na preuranjeni 1dc. Oduvijek imam neredovite cikluse. Od 30 do 40 dana, nikad ovako kratki pa me zbunilo kad je krenulo. Nazalost, selidba u inozemstvo, dosta stresa i vjerojatno je posljedica ovo. Vidjet cemo do jutra kak ce bit situacija al imam osjecaj kao da se po malo pojacava

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Ma tvrdoglava sam valjda samo. A nije da mu ne vjerujem nego sam sad prvi put bila kod tog dr. pa valjda....kaj ja znam....
    Kompliciram sama sebi zivot. Hahaha. Sori kaj vas davim sa time cure fakat! Javna isprila hehe!

Drzim fige da uzv na koji sam narucena bude u svrhu potvrde trudnoce koju smo napravili prosli tjedan!
    Ma daj nemaš nam se što ispričavati. Zato i jesmo tu. Da jedne s drugima izanaliziramo sve u detalje. Zajedno smo pametnije.
    Samo se opusti i napravi tako kako ti je savjetovao. Ako si prvi puta sada bila kog njega, daj mu priliku. Vjerujem da znam što radi,
    pa nije valjda kupio licencu za rad (sad sam te sigurno utješila )

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodice - vjerojatno on zna zašto je to rekao, nadam se. Odradi terapiju i mir. A ovo za bris, katastrofa. Isto je i meni moja bila govorila. Ako je nešto vidjet ce se na papa testu, a onda ćemo raditi bris. I papa je bio super, i sad pred MPO napravim briseve ipak, i ispadne katastrofa koju sam već mogla riješiti da mi je napravila kad sam tražila. Ne znam, da sam na tvom mjestu bi inzistirala a ako bas neda otišla bi privatno. Al cula sam da je skupo kod privatnika?

Ives - odlično sad samo naprijed

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jagodice hm cudan mi taj tvoj gin..ali vidjeces opet kad odes sta ce ti reci..
    ives mnoooooogooo mi je drago sad naprijed po bebicu!!
    narancica000 dobro nam dosla!! Ja ti iskreno nemam iskust a s tim krvarenjima..tak da neka druga cura mozda nesto ima za rec..

Update za nasu " situaciju" mm me ugodno iznenadio vec se "preko stele" narucio sutra kod urologa... tako da cemo uskoro imati kompletniju sliku i nadam se terapiju!!!! Ja sam vec 4ti dan na cajevima (po 1.5l dnevno) pa vidjecemo vec s puno pozitivnija nego jucer!

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

I da, ja sam isto htjela reci Jagodice da ides privatno ali tamo je skupo...oni bi ti radili i sto ne treba samo da naprave veci racun...

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

MonaLi, budeš se i ti uskoro veselila. Znam da ti je zlo od čekanja.. sve sam to prošla.
    Ali nekako me sve to naučilo nekom strpljenju. Znam da to nije ono što sada želiš čuti..
    ali zbilja je tako. Probaj nazvati sestru ili doktora pa pitaj što da radiš, menge još nema a još nisi počela piti terapiju.
    Da se malo pomakneš s mjesta.

Limeta hvala ti draga. Baš mi je drago da ti je dragi dobio tako brzo pregled. Eto dan po dan.. i sve smo bliže svojim bebačima.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Predivne ste, koliko pozitive medju vama
    Jagodice, da smiris sebe (sto je najbitnije) odradi terapiju, cekaj taj uzv i do tada pripremi hrpu pitanja- zasto, kako i zbog cega!!! Ako bude otvoren za suradnju i za razgovor, objasnjenja toga svega-super. Ak ne, onda se nazivciraj hehe i trazi drugog ginekologa ... a do taad, drzim fige da ugledas svoju tockicuuu na uzv-u!!!!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

E ovak! Ja sam odlucila da imam gljivice jer sam trudna! Hahahqh
    To kaj je O bila tek prije 3 dana cemo kao zanemariti!

Jaooooo cure koje ste vi legende! Cak i teta Mona koja me spota da mirujem a meni to najteze.
    Bas ste mi popravile raspolozenje! A valjda sam tak reagirala jer inace ne volim tablete...a sad si ih moram jos i dole metat :D

Kaj se dr tice kod njega sam se preselila jer je blize i makar su ga popljuvale meni je bio oke. Malo stariji al cak je smijesak imo na momente i nije bio grub.

Limeta, super za pregled!! Drago mi je zbog tebe.

E da jos nekaj...da stavim vaginaletu navecer tipa kad sposla dodem ili recimo prije spavanja? Mozda gljivice zaspu skup samnom pa ih uhvatim na prepad!

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

(Nara)ncice, već si dobila novi nick ako želiš s nama na listu samo napiši koji ti je dan ciklusa i sutra te dodam na listu.
    Odlična ti je profilna.

Jagodice
    naša šarena!!!! Lijepo nakon što se otuširaš na večer, strpaš si vaginaletu ili kako mm voli reći, strpadol .
    Legneš spavati i to ti je to. Probajte apstinirati tih par dana dok traje terapija.

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

ThankYou Ives Mooze naravno danas sam 22dc

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jagodice, ak stavis ranije moze ti se istopit i pobjeci van. Kao sto Ives kaze, otusiras se i legnes u miru... i ne preporuca se imat odnose dok imas terapiju.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Na zapovijed kapetane!

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Ives hvala ti, imam danas kao neke bolove u trbuhu, kao da ce doci, glupo mi dufaston uzimati sada, imam osjećaj da bi mogla ovih dana... Hmmm a i tak mi tesko padaju te tablete. Samo se svađam sa dragim
    A nismo se posvadali jos od Božića pa sad kao pokušavam oboriti rekord Haha

Narancice - dobro došla, zelim ti puno sreće i plusek vrlo brzo

Jagodice - Haha naravno da te spotam, vidim ja da nemaš mira :-p Hehe
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 15.03.2016. at 20:25

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

MonaLi..ajde držim da m dodje što prije.

A di su nam nestale VUBS, Nivesa, Tanita, i ostale curke.. ???

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Ives, super za čiste briseve!!! Hop-hop-hop!

Curke, ja sam u lošem raspoloženju ovih dana, krenula po doktorima, odmah me to baca u depru, pa se ni ne javljam. Sutra ujutro uz kavu se javim

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hahahhaahah jagodica.. ja ti sad tek vidjela u potpisu ovo za kekse sam ti nama budi i dalje tak vesela..a sad za debljinu lako, bitno da ima kolaća. Ja sam se odrekla u korizmi slatkog .. ne pitajte me kak me moj muž podnosi sve ove dane i tjedne. I ja se pitam..kad se ni sama ne podnosim baš najbolje
    Još malo. I pojest ću sve kolačiće.. dalje znate i same

Tanita.. ne biti u depri.. hej hej!!!! Glava gore.. nemoj da idem u intervenciju !!!

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Jutrooooo kavicaaaaa!

Jagodice moram priznati da imas dobar smisao za humor, oplakah zbog tvog potpisa

MonaLi draga, ima li kakvih promjena?Jel vjestica napokon stigla??

Tanita Sta ima kod tebe, kakve si pretrage radila?

Ostale cure, javite se kakva je situacija kod vas?

Narancica000 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Dobro jutro trudilice !!! Ives,Meni pisi 2dc
    Htjela ja to sebi priznat ili ne, ono jucer je samo bio pocetak M. Nista, ovaj put pocinjem sa trakicama pa budemo vidjeli...

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jutrooo!
    Nisam se mogla logirati na rodu uopće, ima više od desetak dana.. Neznam di je bil problem...
    Vidim da sam u zaostatku, imam što čitati

Ja sam ovaj ciklus radila samo jedan test za O, i odmah uhvatila
    Sve smo lijepo pokrili, bez opterećenja, pa ćemo vidjet za tjedan dana što kaže testić

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Narancica zao mi je...bas imas kratke cikluse...

Cheerilee bravo za O, ah iskustvo govori kad ubosti saljem ~~~~~~~~ za testic

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Limeta prvotno napisa Vidi poruku

Cheerilee bravo za O, ah iskustvo govori kad ubosti saljem ~~~~~~~~ za testic

Baš sam i sebe ugodno iznenadila, praksa radi svoje
    Imamo kakvih novi trudnica u zadnja tri tjedna (sad vidim da nisam pisala tri tjedna???)
    Preletilo mi, prvo mi umrla baka, pa mi srednji slavio ročkas u dva navrata; doma s bakama i dedama, pa onda još u igraonici s frendovima našim i njegovim plus ostale obaveze i gubim uopće pojam o vremenu

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Limeta - ništa, još je nema i danas me ne boli trbuh...ahhhh sad bi psovala ali znam da neće pomoći

Tanita - znam taj osjećaj kad si bespomoćan, jučer sam plakala cijeli dan... Baš me ulovilo, sve mi se nakupilo, još je i dragi na nogometu pao i sad ima longetu i nemre hodati i na poslu mi koma, i ovo sve sa pretragama, dijagnozama. Znači pukla sam jučer. Ali evo danas sam puno bolje... prespavala i bolje sam. Tako ćeš i ti, sigurna sam da si danas bolje?

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Jutro, cure.

Narancica, žao mi je zbog M. Neka je zadnja

Cheerilee
    , ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se ste odradili dobar posel. Uvijek ti zaboravim reći da mi je tvoj potpis divan; njih troje, dvije godine razlike, i sad četvrto; baš kako si i ja želim.

Limeta
    , osim te kolposkopije, opet mi je iskočila kvržica ispod ruke, dva puta u kratko vrijeme, pa da ipak doktorica pogleda i vidi imam li razloga za brigu. I kad obavim kolposkopiju, tražit ću ginicu još one hormone kaj nisam odradila.

Jagodice
    , potpis je zakon!

Mona, tipkale u isto vrijeme. Ma, dosta mi je više tih promjena raspoloženja i da mi se cijeli svijet vrti oko nečega čega nema. Sve znaš. Žao mi je za dragog.
    Posljednje uređivanje od Tanita14 : 16.03.2016. at 09:29

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

MonaLi, drago mi je da se danas već malo bolje osjećaš.
    Treba čovjeku nekad i da pukne..nakupi se nakon nekog vremena a nekako se mora izbacit sve van. Ali bitno da si sada bolje i da si spremna za dalje.

Tanita kad ideš doktorici? Ja sam bila prošle god zbog kvržice pod rukom i ispalo je da je u pitanju upala folikula dlake od brijanja.. probaj si sa alkoholnim losionom ispirat..imaš ga u ljekarnoj. Nestala je nakon neka 2-3tj. I više se nije hvala Bogu pojavila. Znam kako ti je sada. I dobro je da si odmah reagirala.
    Šaljem ti jedan veliki zagrljaj. I znam koliko god ti je sad teško biti pozitivna. Budi!!Jer ti si jedna velika pozitiva i dižeš uvjek tu nas sve. Sad budi pozitivna i vedra zbog sebe.. i mi ćemo biti s tobom

Chreerilee žao mi je zbog bake. Primi moje saučešće!

Neka si se ti nama vratila... za pozitivan testić!!!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro!
    Nara dobro došla!
    Ives super da nema bešttije!
    Jagodice pptroši vaginalete i bok.
    Sve vas .
    Jurim na sto strana i pun mi je kufer posla, obaveza i jurnjave.

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Evo, sjedim u cekaoni. Ma, ni ja se ne bih brinula, ali dva puta u mjesec dana, bolje neka pogleda. A trebam recept za euthyrox, tak da...

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Jutro curke! (Ives, ma to je keks kao sex ali shhhhhh) hihihi!
    Ima da se sve zdebljamo sto prije!!
    Charliee zao mi zbog bake! Drzim fige za kucnu radinost!

Tanita, joj ti doktori bas bace covjeka u depru! Neznam da je iko ikad dosao kod doktora pa cuo: "Jbt kak ste vi zdravi!"

Mona, bas te muci ta M, koda sama po sebi nije zlo.

Narancica, kak se svi ponadamo na taj pocetak M bas je to zeznuto.

Limeta nek sam te nasmijala, lijepo je to cuti

Niveees si ozdravila?!

Stvarno di je VUBS?

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

MonaLi jel znas kad ti je bila O, nisam upratila A da ides vaditi betu?

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    MonaLi jel znas kad ti je bila O, nisam upratila A da ides vaditi betu?
    Ma ne, dva testa su mi minus, sigurno je minus. Tako mi je i prošli put kasnila pa sam manje više sigurna da nisam T.
    A za ovulaciju ti ne znam, ja ti to nemam Ja sam posebna

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Evo me.

Dobila antibiotik i neku mast. Pošto sam možebitno trudna, razmišljam dal da čekam M, ali ne znam ima li smisla onda piti atb. Pa sam zguglala, i može se piti (doktorici nisam ni spominjala jer sam sama sebi već dosadna). Tak da danas počinjem s terapijom.

Inače, cijelo vrijeme me jajnici boluckaju i bol se širi prema nogama kad se sagnem i jučer me nekaj peckalo, onak, u maternici 3-5 sec. Eto mojih simptoma, a ne znam jesam li uopće ovulirala :D

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

I, naravno, lh upravo popišana, tamnija od jučer i prekjučer. Poludit ću ovaj ciklus.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Tanita14 prvotno napisa Vidi poruku

Inače, cijelo vrijeme me jajnici boluckaju i bol se širi prema nogama kad se sagnem i jučer me nekaj peckalo, onak, u maternici 3-5 sec. Eto mojih simptoma, a ne znam jesam li uopće ovulirala :D

Aaaaaaa Ajme!!!!! ......znam da prerano vrištim ali znaš ono kad imaš baš taj osjećaj...e pa ja ga imam!!!!!!!
    Tako je i meni bilo... joj Daj Bože da me ne vara osjećaj!!!!!!! sve mi se srce uzlupalo od sreće!!!!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Tanita...necu za ovo boluckanje nis rec da ne ureknem :D. Koji si dc kad su trahice tamne??

Cuj Monu, manje vise sigurna! Jaooo. Koji test si piskila?

Curkice, jel ja od ovih vaginaleta trebam dole bit mokra sva? Koja ironija kao dao mi ih radi mog iscjedka a sad se on nakon samo jedne uvisestrucio...

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Hvala, curke, ali rano je za veselje. Lh danas pozitivna, 20.dc, opet mi se ciklus produljio.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Tanita.. samo polako... vrijeme će pokazati!!!! Ne brini, budemo i mi sve kosu počupale skupa s tobom čekajući !!!

Nara, zao mi je zbog menge, neka iduci ciklus bude čista pozitiva na testu!!!

Jagoda, to ti je ironija...si vid'la?? Ajde još malo i gotova terapija.. pa si mirna neko vrijeme.
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 16.03.2016. at 12:22

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~
    Lista za: 16.3.2016.

~~~~~~~~~~~~~~~

(Ne)čekalice:

monaLi ~~~~~~~~~~~~~~38.dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
    nivesa~~~~~~~~~~~~~~~25.dc

Odbrojavalice:

vjerujem u bolje sutra~~~~~23.dc
    Cheerilee
    ~~~~~~~~~~~~~22.dc

mami2~~~~~~~~~~~~~~~
    21.dc
    zola ~~~~~~~~~~~~~~~~
    20.dc
    tanita14~~~~~~~~~~~~~~20.
    dc
    jagodicabobica
    ~~~~~~~~~
    17.dc
    Ninci
    ~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
    anka91 ~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
    Ives000
    ~~~~~~~~~~~~~~
    14.dc
    Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
    Narancica000
    ~~~~~~~~~~~ 2.dc

Nivesa, draga naša, dobro nam došla u ljubičice !!!!!
    Narancice000 dobro nam došla na Listu!
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 16.03.2016. at 12:24

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ej cure...jel me netko trazio???

ja sam zadnjih dana u strci, stalno nesto, svasta se izdogadjalo
    cak i ne znam koji mi je dc?
    mislim da bi ovih dana trebali raditi nesto pametno po pitanju prinove

idm vidjeti kaj ima novoga, tko je radio pipi, tko je trudan...

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ives, taman si mi stavila listu
    odlicno!
    hvala

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Tanita ako je trakica pozitivna znas sta ti je ciniti!!
    Drago mi je da je pregled prosao ok, jos da obavis kolposkopiju...i ja cu u petak to raditi, vec me hvata panika, jako mi je ruzan taj pregled, al se nadam da ce ovaj put biti ugodniji jer mi je prosli put muskarac radio pa nije bas ugodno kad zajedno gledate ono dole uvecano 10puta na displeju ja bih najradije stavila ruku preko ociju!! a nije bas ni da ne boli...

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Tanita znas onu od Colonie, dok ljuljaju se kreveti ti dabu dibu da! Hahaha

Ja sam se sokirala sad na wcu. Tableta mi pofarbala dnev.ul. u zuuuto! Al ono ko picek! U biti....taman za uskrs hahaha

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Zaljuljali smo krevet

Limeta, ja sam toliko topa vise na preglede da bi i postaru rasirila noge, pa nek gleda

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Tanita, hahahahah. Samo da ne ubaci nis
    Meni ginic jucer gurnul prst pa mi se "smije" kak sam ukocena. A ja gledam gore u plafinjerku i brojim mrtve musice s one strane stakla.

Limeta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Tanita, hahahahah. Samo da ne ubaci nis
    hhahahahaa Jagodiceee

xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Meni jutros neg. Test, tako da def.nista od ovog ciklusa, sad jos samo da se M udostoji doci. Kako je ovo glupo iscekivanje, da bar ima neka opcija ono 3-4 nakon O, primilo se/nije se primilo.

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Xavii, zao mi je za minus. I ja bi najrađe prespavala period od O do M

Sad si cak zabrijavam da mi je lh pozitivna jer sam T. Luda k'o siba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •