Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1237

Tema: Sobno bilje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    baš sam jučer skužila da tatina dracena koju sam izmasakrirala prije mjesec dana čini se da je bacila novi pup. sad mogu bez straha s pilom na sve ostale
    Ja još čekam pup na drvetu života (nadam se da će opravdati ime )

Nego, moje biljčice su prekrasne! S obzirom da sam nova u svemu ovome, baš guštam i to se vidi na njima.
    Jagode rastu, hortenzija me svaki put ostavi bez daha kad ju ugledam, čuvarkuće, lavanda…ma sve je prekrasno.
    Jedino mislim da vrbi cica maci nešto ne paše. Manji listići žute i otpadaju. I više nema cica maca, cvatova. Malo bolje sam ju zalila i nahranila. Ima tko iskustva s vrbama?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Ja još čekam pup na drvetu života (nadam se da će opravdati ime )

Nego, moje biljčice su prekrasne! S obzirom da sam nova u svemu ovome, baš guštam i to se vidi na njima.
    Jagode rastu, hortenzija me svaki put ostavi bez daha kad ju ugledam, čuvarkuće, lavanda…ma sve je prekrasno.
    Jedino mislim da vrbi cica maci nešto ne paše. Manji listići žute i otpadaju. I više nema cica maca, cvatova. Malo bolje sam ju zalila i nahranila. Ima tko iskustva s vrbama?
    Vrba ti je u teglu ili u zemlji? AKo je u teglu, ja ne bih očekivala čuda. Što učiniti - presaditi u zemlju kao kontejnersku sadnicu (skupa sa svom zemljom iz tegla) i dobro ukopati.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

zašto moja dracena uvijek izgleda kao tužna vrba?
    na poslu imamo istu ovakvu, stoji u hodniku s bitno manje svjetla i uvijek je vesela, uzdignutih listova
    Što radim krivo?
    Pokušavala sam zalijevati više, pa opet manje, premjestit je, ... stalno isto
    U tjedan dana jedan dan su joj listovi u zraku, ostale dane je tužna ...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj MikiMama prvotno napisa Vidi poruku
    zašto moja dracena uvijek izgleda kao tužna vrba?
    na poslu imamo istu ovakvu, stoji u hodniku s bitno manje svjetla i uvijek je vesela, uzdignutih listova
    Što radim krivo?
    Pokušavala sam zalijevati više, pa opet manje, premjestit je, ... stalno isto
    U tjedan dana jedan dan su joj listovi u zraku, ostale dane je tužna ...
    ovako https://www.flickr.com/photos/137194...57668437994185

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •